Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érdekes rejtény megcsalás témakörben. Miért tette?
Egy rejtvény. "Ismertem egy nőt. 37 éves, tisztességes családanya két gyerekkel (9 és 1,5 évesek), életében eddig két férfi volt. Egy vasárnap reggel azt hazudja otthon, hogy úszni megy, találkozik egy férfival, akit életében először lát. A férfi 55 éves, nem vonzó, nem gazdag. Fél óra séta és beszélgetés után beülnek a férfi autójába, keresnek egy erdei tisztást egy nemzeti parkban, és az autó hátsó ülésén sexelnek.
A kérdésem: miért tette a nő? Segítség: nem bosszúból, nem rossz házasság miatt, nem pénzért." Kíváncsi vagyok a megoldásokra, nekem másfél éve nem sikerül megfejtenem ezt a rejtvényt.
De talán attól fél a legjobban, vagy
az bántja a legjobban, hogy akármit is tesz, sosem lesz már önmaga, az aki volt, mielőtt mindez megtörtént, hogy elvesztette a világot, amiben élt, és azzal együtt önmagát.
Ne aggódj, idővel minden a helyére kerül.
Engem csalt meg egyszer barátnőm egy jóbarátjával, megbocsájtottam, de aztán pár hónap múlva mégis szakított velem, és összejött a sráccal. Aztán pár év múlva szakítottak, találkoztunk, elmentünk egy hosszabb közös programra és a végén úgy éreztem, hogy ő is és én is ugyanazok vagyunk, akik voltunk anno.
Egy ilyesmi okoz egy nagy érzelmi hullámot, megkérdőjeleződik az ember önértékelése, énképe, önbizalma, bizalma, stb... de idővel mindez visszaáll majd a normálisra! Csak nyugalom. Türelem. :)
Addig meg enjoy the ride! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!