Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy érdekes rejtény megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hugo212 kérdése:

Egy érdekes rejtény megcsalás témakörben. Miért tette?

Figyelt kérdés

Egy rejtvény. "Ismertem egy nőt. 37 éves, tisztességes családanya két gyerekkel (9 és 1,5 évesek), életében eddig két férfi volt. Egy vasárnap reggel azt hazudja otthon, hogy úszni megy, találkozik egy férfival, akit életében először lát. A férfi 55 éves, nem vonzó, nem gazdag. Fél óra séta és beszélgetés után beülnek a férfi autójába, keresnek egy erdei tisztást egy nemzeti parkban, és az autó hátsó ülésén sexelnek.

A kérdésem: miért tette a nő? Segítség: nem bosszúból, nem rossz házasság miatt, nem pénzért." Kíváncsi vagyok a megoldásokra, nekem másfél éve nem sikerül megfejtenem ezt a rejtvényt.

2019. okt. 2. 09:45
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben a sztoriban több van mint amit te tudsz.

Biztos először találkoztak?

Vagy ha csak ennyi a sztori akkor azt mondanám hogy kalandvágy. Sosem élte ki magát úgy rendesen és most beütött a kapuzárási.

2019. okt. 2. 15:55
 42/53 A kérdező kommentje:
#41 Biztos, hogy először. Kapuzárási, végül is igen, ez is benne van. Talán nincs is más, és ilyen egyszerű. Néha elfelejti az ember, hogy öregszik. Aztán egyszer csak rázúdul, hogy úristen, már sosem leszek 20 éves, sem a testem, sem az arcom... Kár, hogy nem befelé, hanem kifelé löki az embert az ilyen.
2019. okt. 2. 16:00
 43/53 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, a #25 válasz állt legközelebb a megoldásboz eddig, bár nem túl kielégítő, de mégis. Igazából bosszantó, de mégis.
2019. okt. 2. 16:32
 44/53 anonim ***** válasza:
Nézzük más szemszögből, ha vonzó lett volna számára az egyén és még ne adj isten, a szex is jó lett volna vele, vajon akkor is ilyen bűnbánó lenne? Mert szerintem valahol ez is bántja, hogy ha megtettem, akkor legalább egy életre szóló élmény lehetett volna.
2019. okt. 2. 17:54
 45/53 A kérdező kommentje:
#44 Igen, de mindezt láthatta, tudhatta előre. Ezért nem értem, miért.
2019. okt. 2. 18:04
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
Az első férfitól való elutasítás valószínűleg annyira megsértette a büszkeségét, hogy szerintem az volt nála az utolsó csepp. Mindegy hogy kivel és hol, csak történjen meg. Lehet még jobban is járt(ál), mert ha ha felemelő érzés lett volna számára a szex, akkor szerintem nem állt volna meg 1 alkalomnál. A sodródás pedig ott sántít nekem, hogy ő ezt tudatosan akarta, kereste az alkalmat, nem pedig a pillanatot hevében tette egy noname pasival egy buliban. Amikor elment "úszni" azon a vasárnapon, akkor ő elhatározta, hogy márpedig lefekszik vele, ez szinte ezer százalék.
2019. okt. 2. 18:34
 47/53 anonim ***** válasza:
100%
Az első pasival is "sodródott" volna ő az ágyba, csak kosarat kapott. Én nem bíznék benne többé, mert most a bűntudat ugyan minden mást elnyom, de ki tudja mikor jön felszínre nála ez.
2019. okt. 2. 18:37
 48/53 A kérdező kommentje:
#45 Igen, ezek a dolgok valószínűleg így vannak.
2019. okt. 2. 21:21
 49/53 A kérdező kommentje:
#47 Igen. De a bizalom kérdése ennél összetettebb. Lehet, hogy megélte ezt a dolgot, megismerte belülről, és kiábrándult. Lehet, hogy tényleg nem mozgatja már ez az egész. Ha az ember hibázik, tanulhat is belőle, és megváltoztathatja a következményekkel való szembenézés.
2019. okt. 2. 21:25
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

Így kívülről nem tűnik nagyon különlegesnek vagy bonyolultnak ez az egész: a nő vágyott egy kis kalandra, izgalomra, újdonságra. Aztán persze nem volt neki valami jó, mert az előzetes fantáziájában nyilván minden jól működött, a valóság azonban gyakran nem annyira jó. Ez tipikus tud lenni a kalandvágyból történő megcsalások esetében, sok ilyenről hallottam már!

A férj pedig nyilván meg lett bántva a büszkeségében, ez sem meglepő! A megbántottság érzelmi távolságot okoz, ezért érezheti magát úgy, hogy a nő "mindent tönkretett", de ha mindketten együtt akarnak maradni, és ezért tesznek is, akkor idővel újraépül a kapcsolat, ami most úgy tűnik, mintha romokban heverne.

De az igazság az, hogy a múlt és a közös építmény ugyanúgy megvan, csak most "eltakarja" a megbántottság érzése. Ha idővel ez fel lesz dolgozva, akkor a kapcsolat nem csak újraépülhet, hanem majd még gazdagabb és jobb is lehet majd!

Ha a nőnek nem csak maga a kaland volt rossz, hanem utána az érzelmi hullámzás is nagyon megviseli, akkor a férj biztos lehet benne, hogy nem fog mégegyszer ilyesmire vágyni!

2019. okt. 2. 23:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!