Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hugo212 kérdése:
Egy érdekes rejtény megcsalás témakörben. Miért tette?
Figyelt kérdés
Egy rejtvény. "Ismertem egy nőt. 37 éves, tisztességes családanya két gyerekkel (9 és 1,5 évesek), életében eddig két férfi volt. Egy vasárnap reggel azt hazudja otthon, hogy úszni megy, találkozik egy férfival, akit életében először lát. A férfi 55 éves, nem vonzó, nem gazdag. Fél óra séta és beszélgetés után beülnek a férfi autójába, keresnek egy erdei tisztást egy nemzeti parkban, és az autó hátsó ülésén sexelnek.
A kérdésem: miért tette a nő? Segítség: nem bosszúból, nem rossz házasság miatt, nem pénzért." Kíváncsi vagyok a megoldásokra, nekem másfél éve nem sikerül megfejtenem ezt a rejtvényt.
Vészcsengő végig van, még egy sima kávézásnál is, s bűntudat is, csak van amikor a vészcsengőt elnyomja a vágy szerintem, amikor már ösztönösen cselekszik az ember/asszony s nem gondolja végig, hogy milyen következményei lehetnek a dolognak.
2019. okt. 2. 13:42
32/53 A kérdező kommentje:
#31 És mi van akkor, ha nincs igazán? A nő azt mondta erre a kérdésre :"Biztis volt"
2019. okt. 2. 14:04
33/53 anonim válasza:
Bűntudat van szerintem, s vészcsengő is, ilyen nem történik ezek nélkül, ha történik akkor valószínűnek tartom, hogy a teljes házasság alatt/előtt történt már megcsalás a nő részéről annyiszor, hogy már immunis rá, de mivel írod, hogy örlődik valószínű, hogy még most is nagyon bánja, de ha már megtörtént nem tud változtatni rajta.
2019. okt. 2. 14:19
34/53 A kérdező kommentje:
#33 Az az érdekes, hogy nem igazán volt vészcsengó. A teljes történethez hozzátartozik, hogy volt előzménye a dolognak. Chatelés, több emberrel telefonos kapcsolat, kettővel találkozott is, de nem történt semmi. Az első, akivel találkozott kvázi visszautasította, mert nem volt köztük "feszültség". Ez sértette a büszkeségét. Utána kereste magának ezt a férfit chaten, kb. 1-2 héten belül meg is történt, ami történt. De ebben a kb. 2 hónapos időszakban nem igazán merült fel, hogy nem kéne ezt. Se igazi bűntudat, se örlődés...
2019. okt. 2. 15:01
35/53 anonim válasza:
Írtad, nem bosszúból.
Pedig de. Valami oka volt ennek. Egy nő nem csinál ilyeneket, “csak úgy.”
2019. okt. 2. 15:03
36/53 A kérdező kommentje:
#35 Igen, én is úgy gondolom. Mégsem bosszú, abban az értelemben, hogy a férje sosem csalta meg, sosem bántotta, mondig számíthatott rá. Szerette, ha nem is tomboló szerelemmel, de őszintén. Ha voltak is feszültségek közöttük, megoldották, szépen éltek, ha nem is mindig boldogan.
2019. okt. 2. 15:18
37/53 anonim válasza:
Hát akkor meg is van : egyszerűen fel akarta kavarni az állóvizet, hátha a férje oltári féltékeny lesz és megtesz mindent hogy ne unalmas legyen a kapcsolatuk.
Csak bebukta, rosszul sült el.
2019. okt. 2. 15:22
38/53 anonim válasza:
Pontosan leírtál egy átlag szürke kapcsolatot ahol nem történik semmi. Ez volt a problémája, lehet úgy érezte elúszik az egész élete így.
2019. okt. 2. 15:34
39/53 A kérdező kommentje:
#37 Sajnos nem erről van szó. Végig titkolt mindent, a felét pedig több mint egy év után vallotta be.
2019. okt. 2. 15:38
40/53 A kérdező kommentje:
#38 Igen, ez könnyen lehet, hogy így van, de nem ez a kérdés. Hanem hogy miért viselkedik egy 37 éves, családos nő úgy mint egy 17 éves tini, akinek még nincs mit veszítenie, akjnek még alakulóban van a személyisége, és igazából el sem kezdte az életét. Érghető a szerelem, mégha képzelt is, a vágy, az hosszú udvarlással kiérdemelt kegy gyakorlása, stb. De ez a nő tudatosan nem akarta, hogy ez történjen. Csak sodródott és msgtörtént vele. Ő meg hagyta. De miért? Miért nem állt meg valahol, ha nem akarta ezt az egészet? Milyen erők mozgatták? A legvégén megkapta a figyelmet, az iránta érzett vágyat, stb. Miért nsm voltak legalább kétségei, hogy kell-e ez neki? Miért nem gondolkodott?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!