Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalas? Erdekes
ma este voltam baratnomnel, osszevesztunk aztan inkabb eljottem, mert mar unom az allando cirkuszt.
Aztan ugye vartam a trolira kozben meg jott egy nagyon fullos 40 es noci, az egesz buszmeg ot leste:p
Felszalltam neztem neztem, hmmm mondom ehhez oda kell mennem, ha beadja mar most kuldok sms-t baratnomnek h vege ha nem akkor semmi extra.
Aztan a no miatt pluszba mentem 5 megallot, leszalltunk mondtam h hat ize mi lenne ha az meg mondta hkoszi nem meg ilyen "tul fiatal vagy" hozzam nezes...
Szal ti ezt minek vennetek?
"ha beadja mar most kuldok sms-t baratnomnek h vege"
Kur.vára fontos lehet a barátnőd, ha ennyivel elintézed.
Ebben az esetben mit érdekel, hogy megcsalás-e?
Szerintem ez nem megcsalás, mert a kapcsolatotok a végéhez közelít, legalábbis ahogy így leírtad, meg végülis a nővel nem történt semmi.
De ahogy te érzed!
És ráadásul vagy akkora paraszt, hogy SMS-ben szakítanál vele.
Fizikailag nem megcsalás, de lelkileg igen. De igazából minden annak számít, amire a barátnőd megsértődne, mert az ő szempontját kell figyelembe venni, hisz vele vagy...még.
Amúgy nőként mondom: tényleg elég undorító, mikor valaki ennyire nyomul. Én legalábbis nem viselem el, és gondolom szegény nőci sem, akit sarokba szorítottál...
Ez kesssz:D
Mi az h valaki ennyire nyomul? Az h utana mentem es leszolitottam? De jo, akkor legyen de akkor ha a kozeljovoben lenne ilyen akkor h csinaljam? Vessek a buszon ciganykereket vagy mi?
Kajak hulyek vagytok:D
"az ágyadba invitáltad őt...vagy az övébe magadat."
Te gyökér!
ezt hol olvastad?? én azt mondtam h odamentem h mi lenne ha izé bla bla bla amivel arra gondoltam h szakítana rám egy kis időt.
Szerinted ha ezt ajánlottam volna fel neki h kúrjunk egy jót (és teljesen mindegy milyen stilusban) akkor ennyi lett volna a reakció h bocsi nem mert fiatal vagy?
De nem is csodálkozok h idióta vagy,csak nőből vagy.
Na akkor figyelj te kis taknyos paprikajancsi!
Először is kikérem magamnak, hogy azért vagyok hülye, mert nőből vagyok. Valószínűleg azért veszekszik veled állandóan a barátnőd, mert semmibeveszed az összes nőt, és ezáltal őt is. Képzeld: nem csak holmi szexuális játékszerek vagyunk! Hogy értsd, miért is nem vagyok gyökér, és miért is süt rólad a sötétség, megtanítalak a magyar nyelvtan és helyesírás egyik alapvető elemének: a vesszőnek a használatára. Neeeem...nem, a vessző az nem az a bigyó, ami a gatyádban van. Most figyelj, mert nem mondom el kétszer!
Íme a mondatod félreérthető szakasza:
"[...]hat ize mi lenne ha az meg mondta[...]"
Ezt többször is el kellett olvasnom, mire megértettem, hogy azt akarod mondani: Mi lenne ha , az meg mondta, hogy...
Mivel nem raktad ki a vesszőt, én úgy értelmeztem: Mi lenne ha az...magyarul mi lenne, ha azt csinálnánk. Persze a mondatod még így is totálisan értelmetlen marad, de hát az egész szöveged egy bazi nagy kavalkád: semmi központozás, semmi kisbetű nagybetű...illetve néha van, de csak véletlenszerűen.
Most akkor mégis ki a gyökér? Annyira tipikus vagy parasztkám, hogy magam előtt látlak a susogós melegítőgatyádban. Te a buta nők vibrátora vagy, semmi más.
Látod-látod ezért mondom, h nőből vagy:)
Nem vagy képes elfogadni, h nincs igazad, azaz fas*zságot beszéltél:)
Elemezzük a mondatot amit te félreértelmeztél:
"mondtam h hat ize mi lenne ha az meg mondta hkoszi nem "
Egyértelmű a dolog, h a mondat két részből áll, én valóban hibát vétettem mikor kihagytam a vessző használatát.
De!
Értelmes ember, akinek van kis sütnivalója, a mondat elolvasása után egyértelműen megállapíthatja, hogy a vessző a "ha" szócska után maradt le:
mondtam* h hat ize* mi lenne ha(vessző) az meg mondta hkoszi nem"
Mert így ahogy te értelmezted nyelvtanilag helytelen:
"mondtam h hat ize mi lenne ha az(vessző) meg mondta hkoszi nem"
ez a mondatrész nem helyes, hogy "meg mondta hogy köszi nem"
Helyesírási hibák vannak benne tény, ez leginkább annak köszönhető, hogy telefonról sietősen gépeltem be.
De egyértelmű, hogy a magyarázatod, miszerint a vessző miatt értelmezted félre vagy duma vagy hülye vagy!
Döntsd el melyik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!