Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez megcsalas? Erdekes

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalas? Erdekes

Figyelt kérdés

ma este voltam baratnomnel, osszevesztunk aztan inkabb eljottem, mert mar unom az allando cirkuszt.

Aztan ugye vartam a trolira kozben meg jott egy nagyon fullos 40 es noci, az egesz buszmeg ot leste:p

Felszalltam neztem neztem, hmmm mondom ehhez oda kell mennem, ha beadja mar most kuldok sms-t baratnomnek h vege ha nem akkor semmi extra.

Aztan a no miatt pluszba mentem 5 megallot, leszalltunk mondtam h hat ize mi lenne ha az meg mondta hkoszi nem meg ilyen "tul fiatal vagy" hozzam nezes...

Szal ti ezt minek vennetek?

2010. szept. 3. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Simán veszekedési utóhatásnak, bár gyanítom a barátnőddel ígyis úgyis vége lenne, ha ilyen könnyen szakítanál vele, de ez attól még nem megcsalás.
2010. szept. 3. 23:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem megcsalás. de el kell hogy döntsd, szakítani akarsz vagy sem.
2010. szept. 3. 23:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"ha beadja mar most kuldok sms-t baratnomnek h vege"

Kur.vára fontos lehet a barátnőd, ha ennyivel elintézed.

Ebben az esetben mit érdekel, hogy megcsalás-e?

2010. szept. 3. 23:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem megcsalás, mert a kapcsolatotok a végéhez közelít, legalábbis ahogy így leírtad, meg végülis a nővel nem történt semmi.

De ahogy te érzed!

2010. szept. 3. 23:35
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

És ráadásul vagy akkora paraszt, hogy SMS-ben szakítanál vele.

Fizikailag nem megcsalás, de lelkileg igen. De igazából minden annak számít, amire a barátnőd megsértődne, mert az ő szempontját kell figyelembe venni, hisz vele vagy...még.

Amúgy nőként mondom: tényleg elég undorító, mikor valaki ennyire nyomul. Én legalábbis nem viselem el, és gondolom szegény nőci sem, akit sarokba szorítottál...

2010. szept. 3. 23:39
 6/12 A kérdező kommentje:

Ez kesssz:D

Mi az h valaki ennyire nyomul? Az h utana mentem es leszolitottam? De jo, akkor legyen de akkor ha a kozeljovoben lenne ilyen akkor h csinaljam? Vessek a buszon ciganykereket vagy mi?

Kajak hulyek vagytok:D

2010. szept. 3. 23:53
 7/12 anonim ***** válasza:
A leszólítással még nem lenne annyira nagy gond (persze csak ha egyszerűen ellenállhatatlan a dumád, akkor megbocsájtható), de te nem leszólítottad, hanem (remélem virágnyelven) az ágyadba invitáltad őt...vagy az övébe magadat. Normális ember ha egy éjszakás kalandot akar, egy szórakozóhelyre megy, mert az a normális kontextusa egy ilyen kezdeményezésnek. Normális ember a buszon röpke pillantást vet egy szép nőre, és ennyiben hagyja. Esetleg szemezget is vele. Max. a csaj lehet olyan kegyes, hogy odacsúsztat egy cetlit a számával. Kulturáltéknál ez így működik.
2010. szept. 4. 20:08
 8/12 A kérdező kommentje:

"az ágyadba invitáltad őt...vagy az övébe magadat."

Te gyökér!

ezt hol olvastad?? én azt mondtam h odamentem h mi lenne ha izé bla bla bla amivel arra gondoltam h szakítana rám egy kis időt.

Szerinted ha ezt ajánlottam volna fel neki h kúrjunk egy jót (és teljesen mindegy milyen stilusban) akkor ennyi lett volna a reakció h bocsi nem mert fiatal vagy?

De nem is csodálkozok h idióta vagy,csak nőből vagy.

2010. szept. 4. 20:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Na akkor figyelj te kis taknyos paprikajancsi!

Először is kikérem magamnak, hogy azért vagyok hülye, mert nőből vagyok. Valószínűleg azért veszekszik veled állandóan a barátnőd, mert semmibeveszed az összes nőt, és ezáltal őt is. Képzeld: nem csak holmi szexuális játékszerek vagyunk! Hogy értsd, miért is nem vagyok gyökér, és miért is süt rólad a sötétség, megtanítalak a magyar nyelvtan és helyesírás egyik alapvető elemének: a vesszőnek a használatára. Neeeem...nem, a vessző az nem az a bigyó, ami a gatyádban van. Most figyelj, mert nem mondom el kétszer!

Íme a mondatod félreérthető szakasza:

"[...]hat ize mi lenne ha az meg mondta[...]"

Ezt többször is el kellett olvasnom, mire megértettem, hogy azt akarod mondani: Mi lenne ha , az meg mondta, hogy...

Mivel nem raktad ki a vesszőt, én úgy értelmeztem: Mi lenne ha az...magyarul mi lenne, ha azt csinálnánk. Persze a mondatod még így is totálisan értelmetlen marad, de hát az egész szöveged egy bazi nagy kavalkád: semmi központozás, semmi kisbetű nagybetű...illetve néha van, de csak véletlenszerűen.

Most akkor mégis ki a gyökér? Annyira tipikus vagy parasztkám, hogy magam előtt látlak a susogós melegítőgatyádban. Te a buta nők vibrátora vagy, semmi más.

2010. szept. 4. 21:45
 10/12 A kérdező kommentje:

Látod-látod ezért mondom, h nőből vagy:)

Nem vagy képes elfogadni, h nincs igazad, azaz fas*zságot beszéltél:)

Elemezzük a mondatot amit te félreértelmeztél:

"mondtam h hat ize mi lenne ha az meg mondta hkoszi nem "

Egyértelmű a dolog, h a mondat két részből áll, én valóban hibát vétettem mikor kihagytam a vessző használatát.

De!

Értelmes ember, akinek van kis sütnivalója, a mondat elolvasása után egyértelműen megállapíthatja, hogy a vessző a "ha" szócska után maradt le:

mondtam* h hat ize* mi lenne ha(vessző) az meg mondta hkoszi nem"

Mert így ahogy te értelmezted nyelvtanilag helytelen:

"mondtam h hat ize mi lenne ha az(vessző) meg mondta hkoszi nem"

ez a mondatrész nem helyes, hogy "meg mondta hogy köszi nem"

Helyesírási hibák vannak benne tény, ez leginkább annak köszönhető, hogy telefonról sietősen gépeltem be.

De egyértelmű, hogy a magyarázatod, miszerint a vessző miatt értelmezted félre vagy duma vagy hülye vagy!

Döntsd el melyik:)

2010. szept. 4. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!