Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez megcsalas? Erdekes

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalas? Erdekes

Figyelt kérdés

ma este voltam baratnomnel, osszevesztunk aztan inkabb eljottem, mert mar unom az allando cirkuszt.

Aztan ugye vartam a trolira kozben meg jott egy nagyon fullos 40 es noci, az egesz buszmeg ot leste:p

Felszalltam neztem neztem, hmmm mondom ehhez oda kell mennem, ha beadja mar most kuldok sms-t baratnomnek h vege ha nem akkor semmi extra.

Aztan a no miatt pluszba mentem 5 megallot, leszalltunk mondtam h hat ize mi lenne ha az meg mondta hkoszi nem meg ilyen "tul fiatal vagy" hozzam nezes...

Szal ti ezt minek vennetek?

2010. szept. 3. 23:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is írtam, hogy ha ott a vessző az "az" után, akkor IS értelmetlen a mondatod. Egyszerűen minősíthetetlen és olvashatatlan, amit írtál. Az ilyet kb. úgy tudom elolvasni, hogy szavanként, mint egy robot, aztán összerakom belőle, amit bírok. Az, hogy sietősen gépelted be, nem mentség. Én ezt a kommentet két pillanat alatt írom meg, sietősen, mert vendégek jönnek nemsokára és takarítanom kell, mégis annyira a zsigereimben van a nyelvtan és a helyesírás, hogy nem bírok hibát véteni. Max két betű felcserélődik valahol, de az nem az a kategória, mint amit te műveltél. Mellesleg a "mi lenne, ha...." szintén azt jelenti, hogy mi lenne, ha jól megrakhatnálak?! Ha te csak egy kávéra akartad meghívni, akkor azt írd. De látszik, hogy nem csak én értettem félre, mert - bár azokat a kommenteket már kitörölték a moderátorok - elég sokan írták még ezt rajtam kívül.

Továbbra is fenntartom azt az állításomat, miszerint te egy értetlen b@rom vagy, és a nőben csak a pin@t látod. Szégyelld magad! Lehülyézhetsz, oké. De azt nem tűröm, hogy azért nézz hülyének, mert nő vagyok!!! Nézz hülyének azért, mert véleményed szerint, amit írtam, nem igaz, vagy hülyeség. A férfiak is tudnak kismillió hasonló hülyeséget írni, de lefogadom, hogy őket még véletlenül sem hülyéznéd le, vagy ha mégis, akkor nekik nem mondanád, hogy "mert látszik, hogy férfiból vagy". Hát tudod mit? Látszik, hogy férfiból vagy, csak ők tudnak ilyet leírni, hogy a nők mind hülyék.

2010. szept. 5. 11:14
 12/12 A kérdező kommentje:

Erdekes rajtad kivul mindenki megertette csak te illetve valoban volt 1db kommentelo, akit toroltek,de az szinten no volt!

Mi mas lett volna?

Csak ti lehettek ilyen ertetlenek!

2010. szept. 6. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!