Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érdekes rejtény megcsalás témakörben. Miért tette?
Egy rejtvény. "Ismertem egy nőt. 37 éves, tisztességes családanya két gyerekkel (9 és 1,5 évesek), életében eddig két férfi volt. Egy vasárnap reggel azt hazudja otthon, hogy úszni megy, találkozik egy férfival, akit életében először lát. A férfi 55 éves, nem vonzó, nem gazdag. Fél óra séta és beszélgetés után beülnek a férfi autójába, keresnek egy erdei tisztást egy nemzeti parkban, és az autó hátsó ülésén sexelnek.
A kérdésem: miért tette a nő? Segítség: nem bosszúból, nem rossz házasság miatt, nem pénzért." Kíváncsi vagyok a megoldásokra, nekem másfél éve nem sikerül megfejtenem ezt a rejtvényt.
Mert elhanyagoltad érzelmileg. Nőnek akarta érezni magát ismét mert melletted minden volt csak nő nem.
Az én párommal éreztetem hogy iszonyú szexi, kívánatos, ő szememben a világ legszebb nője.
Persze ez sem garancia de kisebb az esélye hogy félrelép.
1/8 Hűséges volt, ez biztos. A pasit nem tartotta vonzónak, csak "szimpatikus volt, mert vidám". A házasságban nem volt mélypont, épp harmonikus volt, anyagilag rendeződtek, ház vásárlás közben voltak.
A sexben a nő jobbára elutasító volt a férjével, pedig amikor együtt voltak, az mindig nagyon jó volt mindkettőjüknek. Chat-en és telefonon beszéltek párszor.
2/8 Igen, ez benne van, de miért kockáztatott mindent ezért? Miért olyan fontos ez? Miért választja ezt az önképe és a házassága, családja rovására? Tönkreteszi az egész családja életét, csak hogy kipróbáljon valamit? Az aránytalanságot nem értem.
3/8 Igen, kíváncsi volt. Ez még önmagában nem indok. Nagy csábítást, udvarlást nem kapott a nő. A férfi hagymaszagú volt, virág helyett egy doboz kotonnal érkezett, és nem igazán "kedveskedett" a nőnek, csak rámászott, és gyakorlatilag önkielégített rajta. Technikailag sex, de semmi több. Kiábrándító volt, mint a tinik első sex élményei.
4/8 Igen, ez közel jár. De mindegy, hogy ki? És miért nem áll meg annál a pontnál, ahol már megkapta, hogy vágynak rá, de még nem tette szét a lábát. Ahogy a "tisztességes" nők többsége(?).
6/8 Igen, ez így. De vajon miért nem javítanak ezen a párok? Miért a kapcsolat szétrombolását választják a rendbetétele helyett, ahol erre van mód? Esetünkben lett volna és a nőn múlt. Sőt, a megcsalással egy időszakban el is kezdett dolgozni a házasságon, nyitottabb lett a sexre, stb, és a férje jól is reagált ezekre. Akkor mégis miért?
7/8 Igen. Kapuzárási pánik benne volt. És a kíváncsiság is. Nem is ez a kérdés lényege. Hanem, hogy miért nem döntött úgy, hogy mégsem. Bármikor, bármelyik fázisban megállhatott volna, amikor már megkapta az érdeklődést, a felé irányuló vágyat. Miért ment végig ezen a megalázó, sok szempontból megkérdőjelezhető úton. Az utolsó pillanatig menthette volna a helyzetet. Abban a pillanatban, ahogy vége lett, rögtön megbánta. Nem is akarta ezt tudatosan. Akkor miért?
8/8 Végre egy bevállalós válasz. :) Ha ez van a nőkben, férfiakban, akkor esélytelen ezt megúszni? Az önzés ilyenkor mindent visz? És egyéb értékek mi a helyzet, mint pl. hűség, tisztesség, tisztaság, megbízhatóság, lojalitás, stb... Aki ilyet tesz, az ezeknek az értékeknek híjján van? Minden más csak színjáték? Aki egyszer ezt megteszi, az újra meg fogja tenni, ezek szerint?
#9/ Igen, ez így van. De azért kíváncsi vagyok az ötletekre.
#10 Bölcs vagy. Sokat tudhatsz az életről, az emberekről. Egyébként teljesen hibás a válasz. Mást akart, de nem ez volt a kérdés.
#11 Sajnos nem ilyen egyszerű. Nem ezekért tette.
#12 A szóban forgó nő nem volt jobban elhanyagolva érzelmileg, mint bárki más ilyen élethelyzetben. Mégsem tesz ilyet mindenki, és főleg nem így. Ő mégis olyat tett, ami szöges ellentétben áll a lényével. Miért is?
#14 A férje sem érezte magát férfinek, mégis hűséges maradt hozzá. Nehéz kenyér a házasság, a család, de megéri áldozatokat hozni. És nem feláldozni kvázi a semmiért.
A” bölcs” vagyok :)
Ha nem d.ugni akart, akkor meg rajta volta bakancslistáján, hogy egy idegennel egy aktus.
De, amit nem tudok hova tenni, hogy mint írod, a pasi kvázi csak rámászott. Nekem az az alapelvem, ha már csinálunk valamit, akkor csináljuk jól. :)
Ha most emiatt bűntudata van ,meg semmilyen szinten nem volt értelme, akkor inkább felejtse el , és tanuljon a hibájából .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!