Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy érdekes rejtény megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hugo212 kérdése:

Egy érdekes rejtény megcsalás témakörben. Miért tette?

Figyelt kérdés

Egy rejtvény. "Ismertem egy nőt. 37 éves, tisztességes családanya két gyerekkel (9 és 1,5 évesek), életében eddig két férfi volt. Egy vasárnap reggel azt hazudja otthon, hogy úszni megy, találkozik egy férfival, akit életében először lát. A férfi 55 éves, nem vonzó, nem gazdag. Fél óra séta és beszélgetés után beülnek a férfi autójába, keresnek egy erdei tisztást egy nemzeti parkban, és az autó hátsó ülésén sexelnek.

A kérdésem: miért tette a nő? Segítség: nem bosszúból, nem rossz házasság miatt, nem pénzért." Kíváncsi vagyok a megoldásokra, nekem másfél éve nem sikerül megfejtenem ezt a rejtvényt.

2019. okt. 2. 09:45
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
És mit?
2019. okt. 2. 12:33
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
Lehet , hogy egyszerűen mazochista IS. Nem könnyű terep az emberi lélek .
2019. okt. 2. 12:33
 23/53 A kérdező kommentje:
Mazochista IS? És mi még? Egyébként ez nem mazochizmus.
2019. okt. 2. 12:35
 24/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Ha én 37 éves lennék, és valamit bizonyítani szeretnék , pl. mondjuk, hogy van olyan vonzerőm hogy , kvázi egy idegen is szexel velem, ,tuti jóképű, igényes pasit választanék; nem egy olyat, akihez még szexuálisan se lehet vonzódni.....

Ezért írtam, hogy valószínű mazochista is, mert vonzalom nélkül egy pasit magára engedett.

2019. okt. 2. 12:41
 25/53 anonim ***** válasza:
72%
Ne férfiaggyal közelítsd meg a problémát, nincs rá racionális magyarázat. Egyszerűen arról van szó, hogy az ösztönös oldala átvette az irányítást és sodródott az árral.
2019. okt. 2. 13:00
 26/53 A kérdező kommentje:
#25 Igen!!! Pontosan ez a megoldás. De ezt magyarázd el, hogy ez mi, miért, stb., ez a megoldás, de mi ez? Így működnek a nők? Hogy? Hogyan érteted meg ezt egy pasiaggyal?
2019. okt. 2. 13:06
 27/53 anonim ***** válasza:
66%
#26 Ne akard megérteni, csak fogadd el.
2019. okt. 2. 13:15
 28/53 A kérdező kommentje:
#26 Jó, de mit kell elfogadni? Ha egy nő közel enged magához fizikailag egy férfit, akkor is fekszik vele, mert az ösztönei ezt diktálják? Többször is előfordult velen életem folyamán, higy a legnagyobb összegabalyodás közben vonta ki magát a nő, és nem lett sex, mert ó nem olyan, stb., mit tudom én. Ha nincs egy általánosabb megfogalmazás, akkor ez a dolog egyedi, és van magyarázata. Ha "ilyenek a nők", akkor a kérdés, hogy milyenek?
2019. okt. 2. 13:20
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

Az ő (feleség) válasza erre mi?

A miért megy bele s teszi szét a lábát, hátha ez segít: habár én nem voltam házas amikor ez történt, s gyerekem se volt, csak nem voltam szingli; volt egy ffi, kb 10 évvel idősebb nálam, bűnronda volt nagyon jó szöveggel, ha szingli vagyok akkor észre sem veszem az úton típus, elkezdtünk beszélgetni mint barátok, 2-3 hónap után szexuálisra terelődött a téma (szex az akkori barátommal 2 havonta volt kb, az is csak levetkőzünk, ki-be-ki-be-kész, ha én kezdeményeztem elutasítást kaptam). Na ez a pasi addig birizgálta az agyam, hogy de ő mennyire kíván, hogy elkezdtem elképzelni azt, hogy milyen érzés is volt amikor valaki még kívánt... belementem egy kávézásba, amikor a pasi a lábamhoz ért a kezével valósággal reszketett, ez rengetegszer eszembejutott azután mivel én ilyent addig nem tapasztaltam, voltak pasik az életemben előtte s utána is, de egy se reszketett izgalmában, ez vonzó volt benne. A fószer még mindig bűnronda volt, de onnantól elkezdtem én is képzelődni, hogy milyen volna ha, aztán még egy kv s még egy, s jött egy csók, valósággal meg akart enni, éreztem rajta, hogy robban el az agya, minden mozdulatával porcikájával jelezte, hogy megbolondul értem, aztán egyszer megtörtént a dolog. Megtörtént, mert kívántam én is, persze h sz@r volt, megbántam amint vége lett, soha többet, 1x egy fél óra, ennyi, ő volt az első s utolsó akivel valaha megcsaltam valakit. Azután minden kapcsolatot megszüntettem vele. Nekem a kutyamacska játék tetszett benne, ez az egész kb fél év alatt játszódott le, a pasi maga nem érdekelt, semmit nem jelentett érzelmileg a szex se s egyéb se, az vonzott, hogy ilyen hatást tudok kiváltani belőle, hogy nem azt kapom, hogy ó most ne, hanem egyszóra reszket s enne meg.

2019. okt. 2. 13:21
 30/53 A kérdező kommentje:

#29 A nő kb. olyanokat mond, ami itt is elhangzott, kíváncsiság, izgalom, könnyedség jellemezte ezt az időszakot, azt akarta átélni, hogy valaki vonzónak találja fizikailag. Arra, hogy miért nem utasította vissza, az a válasza, hogy sodródott. Amit nem értek, hogy miért nincs vészcsengő, hogy na most válsz valamivé, ami eddig nem voltál. Az utolsó pillanatban történő visszautasítás mindent megváltoztatott volna. Kvázi dicsőség lett volna, önigazolás, hűség, érték. Így pedig a bukást választotta. Megmérettetett és elbukott. Szomorú, sőt, tragikus. Sokat szenved azóta, és jó eséllyel tönkre megy benne emberileg, a családja széthullik, pedig a férje küzd érte. A semmiért.

Köszönöm, hogy elmondtad a történetedet, teljesen érthető és emberi.

2019. okt. 2. 13:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!