Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam anyámnak, hogy apám csalja?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy az apám megcsalja anyámat, egy velem egykorú lánnyal. Nem tudom mióta tart és pontosan mi van közöttük csak láttam az üzeneteket. Apám azt írta a r.nak, hogy soha senki iránt nem érzett így, és h nemsokára elhagyja az anyámat...és h sok kalandja volt már, de ilyen érzéseket még senki nem váltott ki belőle.2019. aug. 4. 17:43
41/46 anonim válasza:
Én azért bizonyítékkal együtt tálalnám a dolgot.
42/46 anonim válasza:
Mondd el anyádnak, nem ezt érdemli nőként. Ő majd eldönti h mit tesz.
43/46 anonim válasza:
Kérd meg apád, hogy legyen őszinte anyádhoz. Megakadályozni nem tudod, legalább legyen most az egyszer tisztességes.
44/46 anonim válasza:
#40 szerinted anyukat kellene tamadni??
Egyebkent az en apam felrekrt, raadasul a szereto miutan apam kidobta zaklatott minket telefonon es kovetett autoval evekig. Az egesz csaladot. Szoval jah, szr gyerekkorom volt es ilyen esetben a megcsalt es lovatett no partjan allok. Tudja meg az igazsagot es legyen boldog elete a sggfej ferje utan massal. Nem evekig hazugsagban tartani h egyszer majd kiderul.
45/46 anonim válasza:
mondjuk nekemmost esett le, hogy a kérdező nem gyerek.
persze nem tudjuk, mennyi idős, de ha jól értem, akkor már huszonéves. Ha nincs kiskorú a családban, akkor tényleg nem érdemes együtt maradni ilyen körülmények között. a feleségnek is jobb, ha új életet kezdhet valakivel, aki nőként is megbecsüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!