Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam anyámnak, hogy apám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam anyámnak, hogy apám csalja?

Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy az apám megcsalja anyámat, egy velem egykorú lánnyal. Nem tudom mióta tart és pontosan mi van közöttük csak láttam az üzeneteket. Apám azt írta a r.nak, hogy soha senki iránt nem érzett így, és h nemsokára elhagyja az anyámat...és h sok kalandja volt már, de ilyen érzéseket még senki nem váltott ki belőle.
2019. aug. 4. 17:43
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
40%

75%os. Az élet nem fekete-fehér, van benne megalkuvás bőven.

persze ezt huszonévesen nem tudod.

igen, néha az a megoldás, hogy félrek.r az egyik fél. Mert ott vannak a gyerekek, akiket fel kell nevelni. Ott van a hitel, amit ki kell fizetni. De az ember nem akarja mindenét, a szívét, a lelkét, a soha vissza nem térő maradék ifjúságát feláldozni a gyerekért meg az anyagiakért. És lehet, hogy ez a megoldás még mindig a legjobb mindenkinek. A megcsalt félnek is. Akkor is, hogyha nem felel meg az éppen aktuális erkölcsi ideálnak.

És egyáltalán nem biztos, hogy anyuka nem tudja. Inkább csak nem akarja tudni. Mert neki se lenne jó egyedül. És mert nem akar azzal szembesülni, hogy szarul választott. Meg nem akar egyedül megöregedni.

Mielőtt pálcát törnél felettem: Nem, soha nem csaltam meg senkit. De voltam olyan helyzetben, ami megtanított arra, hogy az erkölcs nem áll mindenek felett.

2019. aug. 4. 21:58
 22/46 anonim ***** válasza:
76%

miért beszéljen előbb az apjával?! az apja nem neki tartozik hűséggel, hanem az anyjának, és nekik együtt kell megbeszéniük ezt az egészet.

nem a kérdezővel kell elszámolnia az apának, hanem a feleségével.

akinek joga van tudni, mi folyik a háta mögött.

a kérdező nem kérte, hogy megszülessen, akik azzal jönnek, hogy de hát apuci felnevelte és tartsa a száját, azok éppen manipulálják a kérdezőt.

ugyanennyi erővel az anya felé is lojálisnak kell lennie, mert ő hordta ki, szülte meg, és a nevelésében aktívabban részt vett, mint az apa.

a kérdező akkor jár el helyesen, ha szól az anyának, az anya meg leül beszélni a férjével.

2019. aug. 5. 09:43
 23/46 anonim ***** válasza:
66%
Én elmondanám anyámnak... tök mindegy, hogy szülőm, vagy sem, a hazug álszenteskedést nem kell eltűrni.
2019. aug. 5. 11:39
 24/46 Rockarc ***** válasza:
75%

Utolsoval ertek egyet en is. Ez egy roppant kellemetlen tortenet, a gyerek onkentelenul belesodrodott egy olyan helyzetbe, ahol valasztania kell a szulei kozott. Egyertelmu, hogy ki a hibas a tortenetben.

En mindenkeppen azt javasolnam, hogy anyukadnak szolj. Barmi is van a hatterben, ha megegyeztek, ha nem, biztos nem az volt az egyeseg targya, hogy nyilvanosan megcsalhatjak egymast, marpedig a lebukas azt jelenti, hogy nem 2 szemely tud a dolgorol, hanem mar legalabb 3, vagy 5, vagy 100, vagy a fel varos.

Egy ures pillanatban menj oda anyukadhoz, hogy komoly dologrol akarsz beszelni vele. Kezdd azzal, hogy te mellette allsz, akarmi is tortenik. Utana mondd el, hogy apukad nagyon csunya dolgot muvelt es mondd el mit lattal. Ezutan kerdezd meg, hogy most mit tegyel, mert teljesen tanacstalan vagy. Anyukad biztos azt fogja kerni, hogy ne mondd el senkinek, hirtelen ennel tobbet nem is fog tudni mondani. Kesobb, amikor atgondolta, akkor meg fog keresni.

A lenyeg, hogy neked kell elmondanod. Nem nevtelen levelet kell kuldeni, nem apukadat ultimatum ele allitani, hanem te legyel az, aki elmondja. Mert onnantol anyukad tudja, hogy te is tudod (nem lesz akkora teher a szamara, hogy megis hogyan mondja el, hogy valni akar) es azt is, hogy mellette allsz, akarhogy is dont. Rengeteg dolgot kell atgondolnia, es sokat segit, hogy azon nem kell mar tornie magat, hogy mi van, ha nem akarsz vele egyutt menni, meg nem kell takargatnia az arcat, ha elkapja a siras stb. Fajni is fog neki, mert nagy szegyenkent eri meg, es egyszerre konnyebbseg is lesz. Aztan ahogy mulik a fajdalom, ugy lesz egyre halasabb neked.

Nyilt es egyenes beszed, ez a celravezeto. Ha megker, hogy tanuskodj mellette, amikor apukadnak nekiszegezi a kerdest, akkor kerd meg, hogy ebbol szeretnel kimaradni. Ezt egymas kozott kell lejatszaniuk. Ha nagyon ugy alakul a helyzet, akkor mondd meg, hogy igen lattad, a mit lattal, nagyon bant a helyzet es szamodra ez fajdalmas, hogy igy alakult. Ne bantsanak meg jobban, te csak egy "gyerek" vagy ebben a tortenetben. Aztan otthagyod oket es elmesz egy baratodhoz/baratnodhoz, akar egy egesz napra, vagy bezarkozol a szobadba es egy jo hangos zenet beraksz, hogy ne halld oket.

Ha apad fele nyitsz elsonek, manipulalni fog es cinkostarssa tesz. Bele fogsz halni lelkileg, nagyon rossz dontes ez, es tuti ki fog bukni egyszer es akkor anyukad csodalokozni fog, hogy tudtal mindenrol es nem szoltal neki. Ne igy legyen! Ha mar fel vannak fedve a lapok, akkor mar nem lesz ertelme a manipulacionak. Ha nem vadit el teljesen magatol, kesobb rendezhetitek a sorsotokat. De jelenleg o lesz a szamuzott.

43F

2019. aug. 5. 12:13
 25/46 anonim ***** válasza:
14%
Ne merd elmondani ! Nem kell igazsagot osztani !
2019. aug. 5. 14:37
 26/46 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó kissé el vagy tájolva... Miért képzeld azt, hogy jogod van ráparancsolni idegenekre, hogy mit tegyen?! Parancsolgass inkább magadnak! Ja és de, nagyon is fontos felhívni az anyuka figyelmét az igazságra!! Mindenképp elmondanám, joga van tudni, hogy mekkora utolsó, aljas féreggel van együtt.
2019. aug. 5. 18:39
 27/46 anonim ***** válasza:
50%

Miért az apa mellett áll a válaszadók többsége?

Ő csalja a szerencsétlen feleséget...

2019. aug. 7. 23:18
 28/46 anonim ***** válasza:
24%
Mert valószínűleg ő húzza az igát itthon, és kicsit elege lett. Nincsen ezzel semmi probléma. Ha van egy csepp jóérzés a kérdezőben, akkor az apjával beszél, ha már egyszer muszáj beszélnie valakivel... azt sem értem mondjuk miért. Minek kell olyan dolgokba beleütnie az orrát az embernek amibe nem kéne... felnevelt apád, nélküle sehol sem lennél, erre fognád és hátbaszúrnád... remek, meg aki erre buzdít azis !
2019. aug. 8. 07:24
 29/46 anonim ***** válasza:
80%
#26 Te vagy eltájolva. Semmi joga nincsen hozzá. Én itt olyan jogon parancsolok rá másra, hogy a jó megoldást hirdetem. Ennek ellenére ti nem látjátok a fától az erdőt. Képesek lennétek mindent beborítani, aztán lehet hogyha apa nincsen, a család pénzügyileg megrottyan. De áh ilyenekre nem gondolunk. Gyerekek sem tudjuk hány évesek... de azért ítélkezünk. Maradjatok inkább csendben és tanuljátok meg a nagyvilágban hogy nem szólunk bele mások dolgába, és igen ez sem a gyerek dolga hogy apa csalja anyát. Megoldják, felnőttek. Ha elhagyja a családot? Akkor lehet menni keménykedni, de addig nem.
2019. aug. 8. 07:31
 30/46 anonim ***** válasza:
0%

Nem 12 évesek vagyunk, hogy az ostoba erkölcsöt hirdessük mindenek felett. Igen, egy családban jó sok mindent kell figyelembe venni, és egyensúlyi helyzetet kell teremteni. Ha apukának vagy anyukának nem jó a szex vagy nem kap elég szeretetet vagy akármit, akkor sok esetben, főleg a gyerekeknek (!!!) még mindig jobb, ha szeretőt tart valamelyik szülő, mint ha borít mindent. Ahogy mondják, bizony anyagilag is. Nagy valószínűséggel könnyebb lenne apukának elsétálni a vélhetően magasabb fizetéssel meg azzal a nővel, akibe szerelmes, mint hogy otthon maradjon, eltartson,neveljen x számú gyereket, vállalja a férj szerepét egy olyan nő mellett, akit valamiért nem kíván már eléggé,stb.stb.

Valamiért neki a családi béke fontosabb, és lehet, hogy nem azért, hogy legyen, aki mossa a zokniját. Lehet, hogy nem akarja a gyerekek és a feleség feje fölül a tetőt elszedni, mert válás esetén nagy eséllyel ez lenne.

Lehet az is, hogy fontos neki, hogy a gyereket ne csak hétvégên lássa.

Persze lehet mondani, hogy nem kell félrekrni. Hogyne,csakhogy emberek vagyunk.lehet, hogy nem akarjuk magunkat élve eltemetni egy olyan kapcsolatban, amiben nem vagyunk boldogok. Pláne nem 20+ évig,amíg az összes gyerek a saját lábára nem áll. A szerető egy szükségmegoldás, de legalább annyira, ha nem jobban szolgálja a család érdekeit ilyen esetben, mint a félrelépő férjét.

Ha nincsenek gyerekek, akkor szerintem is erkölcstelen és értelmetlen a félrelépés.de van olyan helyzet szerintem, amikor ez a kisebbik rossz

Van olyan is, hogy a válás a jó megoldás, pl. ha tarthatatlan a helyzet otthon, sok a veszekedés, stb.

De ha amúgy minden jó, csak a szex/szerelem nem, akkor lehet ez az áthidaló megoldás. Mivel nem egy mesekönyvben élünk, nem minden fekete-fehér.Nem érdemes naiv döntéseket hozni ebben az esetben.

2019. aug. 8. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!