Azt terjesztik rólam hogy megerőszakolt az apám, a családom meg nem tudja és azzal a családdal foglalkozik meg tőlük kért anya pénzt. Mit csináljak? Elmondjam? Legszivesebben meghalnék.18/L
Van egy család akik egy s,tarkeverő, kétszínű , hazudos, rafináltak mind egytől egyig.
Az egyik gyerek mindig jön hozzám hogy menjek ki vele és nem tudom lerázni. Ez a család azt terjeszti rólam hogy engem megerőszakolt az apám.
Anyáék erről semmit nem tudnak....beszélgetnek velük nyugodtan, sőt még anyám tőlük kért pénzt. Legszivesebben meghalnék.
Nem is értem ezt a dolgot. Hogy rázzam le azt a lányt, mikor az anyám az anyjától kér pénzt és rajtunk nevetnek?
Anyának mondtam már egy párszor hogy ne foglalkozzon azzal a családdal de ő azt mondja nem én fogom meg mondani kivel foglalkozik.
Istenem ha tudná miket beszélnek meg miket terjesztenek rólunk......
Nem merek itthon szólni.
Az a lány meg folyamatosan jön ide hogy menjek velr ide oda, és addig addig nem hagy békén még ki nem megyek vele.....
Mit csináljak?
Ez nagyon komoly ez a helyzet és nem tudom mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!