Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesít h apám és a családja...

Idegesít h apám és a családja lenéz engem, a tesómat meg isteníti. Elmondjam nekik ha tesóm nem is mehet 3 tantárgyból érettségizni, és most csak ballagni fog, de érettségije nem lesz?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak,én és a tesóm anyukámnál maradtunk. A válás óta apám és a családja lenéz engem,mert én anyásabb vagyok,és nem mentem le mamámékhoz olyan sokszor mint tesóm. Tesóm is csak akkor ment amikor kellett neki vmi(pénz),én meg ha mentem ha nem akkor is sz.ar alak voltam ugyh elmaradtak a látogatások.

Ugy alakult h egyszerre fogunk érettségizni tesómmal,és ballagni is. Ő év vesztes meg egyszer még általános iskolába bukott. Az én ballagásom 29-én,tesómé 30-án lesz.

Apám és a családja azt mondták h majd akkor kapok tőlük virágot vagy bármit is ha majd meglobogtatom elöttük a csupa kettes érettségi bizonyítványom. Mert szerintük én olyan hülye vagyok h ha meg is lesz akkor csak épph.

tesómnak meg már most megvették az arany nyakláncot,h majd a ballagáson ott vírítson a nyakába.

Aztán ő nem is mehet érettségizni matekból,magyarból és angolból mert év végén megbukott. Csak töriből és infoból mehet. A többiből majd csak jövöre. De őt istenítik,én meg le vagyok nézve.

Tesóm kikönyörögte anyámnál h ne mondja meg apámnak h nem lesz meg az érettségije,ő azt mondta h elöbb utóbb úgyis meg fogják tudni és akkor viselje a következményeket.

Én legszívesebben már most elmondanám nekik h ezt a hülye gyereket az egekbe emelik,engem leszarnak ne is jöjjön el egyikük se a ballagásomra.

2011. ápr. 26. 13:17
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
És ő az apám mindkettőnek,ezt le se lehetne tagadni
2011. ápr. 26. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
egy rosszindulatú szemétládának fog mindenki tartani, de én a helyedben elmondanám.de így is te leszel a sz.r ember, hogy milyen rosszakaró vagy.a legjobb az lenne, ha jól sikerülne az érettségid, és csendben mosolyognál magadban.
2011. ápr. 26. 13:24
 3/12 mokkacsino ***** válasza:
95%

Szerintem ne szólj. Ne Te légy a bunkó. Te magadnak tedd meg amit kell. Ha szólnál szerintem akkor is Te lennél a bunkó, hogy szegénykét elárultad. ÉS akkor már nem is vennék észre azt, hogy nem is sikerült az éve. Egy a lényeg szerintem, hogy Te magadért tegyél meg mindent, velük ne foglalkozz. Hidd el minden embert előbb-utóbb utoléri a saját hazugsága.

Az meg hogy apád így vélekedik veled kapcsolatban sajnos sokat nem tehetsz ellene, bár megpróbálhatnál vele leülni beszélgetni, hátha.

2011. ápr. 26. 13:26
 4/12 A kérdező kommentje:

de olyan idegesítő h apám családjából mindenki azt hiszi h én egy idióta hülye vagyok,aki majd csak kegyelemből fog átmenni az érettségin. Pedig aztán nekem tudom h jó lesz,nem a semmiért tanultam 4 évig. Tesóm meg a zseni,aki biztos h kitűnőre fog érettségizni,és mehet jó egyetemre,én meg majd csak utcát söprögethetek. Olyan megalázó h ilyeneket mondanak,és nem csak nekem hanem a környezetükbe mindenkinek(szomszédaik,munkatársak,boltba a pultosnak,mindenkinek!)

Anya azt mondja h ne foglalkozzak velük,de nagyon zavar h így semmibe vesznek,és hülyének néznek

2011. ápr. 26. 13:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Legyen Onbizalmad!

Egy nagyon kedves baratnom dr. no lett, de ugy fejezte be a tanulmanyait, hogy a csaladja tudomast sem vett arrol, hogy o mit tanul.

Hasonlo volt a csaladi helyzetuk, es ez a holgy a sok megalazas kozepette ugy dontott, hogy azert is megmutatja azt, hogy mire kepes, tehat nem foglalkozott a kornyezetevel, csak a tanulassal, es a cel a diploma volt!

Ma mar evtizedek ota gyogyitja az embereket, s legbelul tudja azt, hogy O mindig is tehetseges volt, tehat volt onbizalma!

2011. ápr. 26. 13:31
 6/12 anonim ***** válasza:
97%

Elég szomorú,h.így viselkednek Veled a saját rokonaid!!!

Szerintem a testvéred a kedvenc és bármit csinál az is marad!Ha elmondod még téged fognak leszúrni,h.mit képzelsz magadról!Én csendesen meghúzódnék aztán amint lehetőségem lenne rá húznék jó messzire!Alapítanék saját családot ami nem ilyen!

2011. ápr. 26. 13:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben szépen leérettségiznék,és aztán "meglobogtatnám a bizonyítványom". akkor csak megkérdeznéapád a tesódat is, hogy az ővé hol van.
2011. ápr. 26. 13:48
 8/12 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező! Én a helyedben nem szólnék egy árva szót sem. Majd ha a kezedben lesz az érettségi bizonyítványod, megmutathatod-bár ismerve az előzményeket, lehet, hogy nem fogja őket ez sem érdekelni.

Az én életfilozófiám a következő: mindenki megkapja az élettől azt amit érdemel, ha nem előbb, akkor később. Nekem ez sokat segít. Kitartás!

2011. ápr. 26. 16:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szólnék hozzájuk. Egyrészt úgysem hinnék el, mert ugye én mondtam, másrészt bosszúnak is jobb a hideg zuhany a ballagáson.
2011. ápr. 26. 17:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia!Mi volt a ballagáson?És ,hogy sikerült az érettségid?
2011. máj. 15. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!