Akinek a gyerek érettségi előtt bukik és nem mehet érettségizni, az hogy csinálja?
Az attól még elballag ugyanúgy.
Töriből buktam érettségi előtt. Simán ballagtam a többiekkel.
A többi tantárgyból normálisan leérettségiztem a többiekkel együtt. Mikor a töri érettségi volt, arra nem mentem el. Augusztusban (asszem) elmentem pótvizsgázni, októberben meg letettem a töri érettségit is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
szval ebben az esetben nem tartanék, pláne nem teli borítékkal.
Nálunk a húgom ezt úgy adta elő, hogy állítása szerint a ballagásán tudta meg, hogy semmiből!!! sem mehet érettségizni (ez persze hülyeség volt, tudta ő ezt már előre, csak azt hitte, hogy így majd sajnálni fogjuk). Persze addigra összegyűlt a vendégsereg, így senkit nem hajtottak el anyáék, de utána amit kapott, azt nem tette zsebre! A férjemmel bojkottáltunk és borítékot nem kapott! Ennek 2 éve! Azóta se érettségizett le, 22 éves és istennek hála 5 hónapos terhes. Ez nem vetíti előre, hogy mindenkinél aki nem érettségizik így lesz, de ezt a húgom még baromira meg fogja bánni.
Nem tartanék ballagást, főleg akkor ha valaki olyan tantárgyból bukik, ami érettségi tantárgy! - Bár én szigorú vagyok ilyen dolgokban -. :)
Erre az a gyakorlat a középiskolákban, hogy a bukott diák nem ballag az osztályával, csak köv. évben az akkorival, ha akkor nem bukott meg.
Ha megbukik valaki, az azt jelenti, h nem fejezte be a középiskolát, vagyis nem ballag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!