Idegesít h apám és a családja lenéz engem, a tesómat meg isteníti. Elmondjam nekik ha tesóm nem is mehet 3 tantárgyból érettségizni, és most csak ballagni fog, de érettségije nem lesz?
A szüleim elváltak,én és a tesóm anyukámnál maradtunk. A válás óta apám és a családja lenéz engem,mert én anyásabb vagyok,és nem mentem le mamámékhoz olyan sokszor mint tesóm. Tesóm is csak akkor ment amikor kellett neki vmi(pénz),én meg ha mentem ha nem akkor is sz.ar alak voltam ugyh elmaradtak a látogatások.
Ugy alakult h egyszerre fogunk érettségizni tesómmal,és ballagni is. Ő év vesztes meg egyszer még általános iskolába bukott. Az én ballagásom 29-én,tesómé 30-án lesz.
Apám és a családja azt mondták h majd akkor kapok tőlük virágot vagy bármit is ha majd meglobogtatom elöttük a csupa kettes érettségi bizonyítványom. Mert szerintük én olyan hülye vagyok h ha meg is lesz akkor csak épph.
tesómnak meg már most megvették az arany nyakláncot,h majd a ballagáson ott vírítson a nyakába.
Aztán ő nem is mehet érettségizni matekból,magyarból és angolból mert év végén megbukott. Csak töriből és infoból mehet. A többiből majd csak jövöre. De őt istenítik,én meg le vagyok nézve.
Tesóm kikönyörögte anyámnál h ne mondja meg apámnak h nem lesz meg az érettségije,ő azt mondta h elöbb utóbb úgyis meg fogják tudni és akkor viselje a következményeket.
Én legszívesebben már most elmondanám nekik h ezt a hülye gyereket az egekbe emelik,engem leszarnak ne is jöjjön el egyikük se a ballagásomra.
nem jött el se apám se a mamám a ballagásomra. A papám eljött volna ,de ő nem tudja h hol a suli,és senki nem hozta el. Azt mondták azért mert sütöttek,főztek a másnapi ballagásra(tesóméra),és majd a ballagási vacsorán engem is megemlítenek.
Mivel egyszerre ballagtunk egyszerre tartottunk a ballagási vacsorát. A mamáék kertjébe. Ott kezdődött h anya le se jöhetett,mert ő nem családtag-hisz elváltak. Engem egész este oltottak,tesómat meg dicsérték,nem is voltam ott sokéig.
Az írásbelim azt hiszem jó lett,bár matek miatt izgulok,ott jópár pontot vesztettem,de a többi jó,és majd a szóbelin javíthatok.
Úgy döntöttem h majd ha megkapom a bizit akkor megmutatom apáméknak,és majd direkt megkérdezem h tesómét látták e már. Bár tesóm már pénzt akar adni azért h ne mutassam meg a bizit,és mondjam azt h majd csak jövőre fogják oda adni vmi adminisztratív hiba miatt. de nem hagyom magam lefizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!