Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam anyámnak, hogy apám csalja?
Mond meg apádnak, hogy tudsz a dologról, és elmondod anyádnak, ha nem ad neked Iphone-ra, ruhára, stb-re pènzt.
Mindíg lesz lóvéd, és egyéb dolgaid :)
Hasonló helyzetben én elmondtam...
De inkább ne tedd ne szólj bele
Akkrois még én voltam a hibás szinte...
Már hogyne tartozna a kérdezőre?! Az anyjáról és az apjáról van szó, én soha nem tartanék ilyet magamban, hogy apám undorító módon felrekefel és ilyen aljas módon átveri az anyukámat.(vagy fordítva)
Beszélj apáddal és közöld vele, hogy vagy ő mondja el vagy te. Semmiképp nem dolgoznék ezek után azon, hogy együtt maradjon a család!! Maximálisan megérteném anyukát, ha azonnal beadná a válópert.
Két eset van. Az egyik a nagyon valószínű, h apád csak szövegel arról, h elhagyja anyukád. Minden fiatal csajt ezzel szédítenek.
A másik, h tényleg erre készül, de erre nem annyira sok az esély.
Beszélj apáddal, h mit akar.
Amúgy azt kell mérlegelni, h anyukád mennyire viselné jól a dolgot, illetve h tud-e az állítólagos régi ügyekről.
nem biztos, hogy apuka a patkány. Nem egy helyzetet ismerek, ahol a feleség pl. nem hajlandó lefeküdni a férjével, vagy alig. De ugyanakkor elvárja, hogy a férje vele maradjon.
De más is lehet a háttérben, ki tudja mi. Boldog házasságról tuti nincs szó és nagy valószínűség miatt pont kérdező miatt (és ha vannak testvérei, azok miatt) nem borult eddig a bili. Egyáltalán nem biztos, hogy apuka tehet mindenről (nőként mondom!!) kettőn áll a vásár.
"én a csajjal beszélnék,hogy tisztában van-e,hogy házas emberrel kavar?"
És akkor mi van? Még ha tudja is? Talán kényszeríti a patkány férjet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!