Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam anyámnak, hogy apám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam anyámnak, hogy apám csalja?

Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy az apám megcsalja anyámat, egy velem egykorú lánnyal. Nem tudom mióta tart és pontosan mi van közöttük csak láttam az üzeneteket. Apám azt írta a r.nak, hogy soha senki iránt nem érzett így, és h nemsokára elhagyja az anyámat...és h sok kalandja volt már, de ilyen érzéseket még senki nem váltott ki belőle.
2019. aug. 4. 17:43
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
10%
Ne mondd el.Mivel nem ez az első aljalom,valószìnű,hogy anyád is tudja/sejti,hogy apád megcsalta már.És amúgy se rád tartozik.
2019. aug. 4. 19:14
 12/46 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem nem rád tartozik. Ha szar a házasságuk,ami nyilván így is van, akkor csak elősegíted a válást, ha beleszólsz.
2019. aug. 4. 19:17
 13/46 peca1000 ***** válasza:
12%

Mond meg apádnak, hogy tudsz a dologról, és elmondod anyádnak, ha nem ad neked Iphone-ra, ruhára, stb-re pènzt.

Mindíg lesz lóvéd, és egyéb dolgaid :)

2019. aug. 4. 19:27
 14/46 anonim ***** válasza:
59%

Hasonló helyzetben én elmondtam...

De inkább ne tedd ne szólj bele

Akkrois még én voltam a hibás szinte...

2019. aug. 4. 19:35
 15/46 anonim ***** válasza:
81%

Már hogyne tartozna a kérdezőre?! Az anyjáról és az apjáról van szó, én soha nem tartanék ilyet magamban, hogy apám undorító módon felrekefel és ilyen aljas módon átveri az anyukámat.(vagy fordítva)

Beszélj apáddal és közöld vele, hogy vagy ő mondja el vagy te. Semmiképp nem dolgoznék ezek után azon, hogy együtt maradjon a család!! Maximálisan megérteném anyukát, ha azonnal beadná a válópert.

2019. aug. 4. 19:37
 16/46 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Két eset van. Az egyik a nagyon valószínű, h apád csak szövegel arról, h elhagyja anyukád. Minden fiatal csajt ezzel szédítenek.

A másik, h tényleg erre készül, de erre nem annyira sok az esély.

Beszélj apáddal, h mit akar.

Amúgy azt kell mérlegelni, h anyukád mennyire viselné jól a dolgot, illetve h tud-e az állítólagos régi ügyekről.

2019. aug. 4. 19:41
 17/46 anonim ***** válasza:
10%
Nincs hozzá köze,mert nem tudhatja,hogy a szülei milyen viszonyban vannak.Nem minden a látszat.Ez két ember magánügye.Ha többször is megcsalta már nem hiszem,hogy nem tud róla az anyja.Az ő dolguk,akkor is,ha apuka egy patkány,akkor is,ha anyuka tudja és nem érdekli.
2019. aug. 4. 20:04
 18/46 anonim ***** válasza:
8%

nem biztos, hogy apuka a patkány. Nem egy helyzetet ismerek, ahol a feleség pl. nem hajlandó lefeküdni a férjével, vagy alig. De ugyanakkor elvárja, hogy a férje vele maradjon.

De más is lehet a háttérben, ki tudja mi. Boldog házasságról tuti nincs szó és nagy valószínűség miatt pont kérdező miatt (és ha vannak testvérei, azok miatt) nem borult eddig a bili. Egyáltalán nem biztos, hogy apuka tehet mindenről (nőként mondom!!) kettőn áll a vásár.

2019. aug. 4. 20:22
 19/46 anonim ***** válasza:
80%
Imádom ezt a "nincs hozzá közöd" és "kettőn áll a vásár" dumákat. Már hogyne lenne köze hozzá?! De a kettőn áll a vásár még szanalmasabb "érv". És ha anyuka nem akar szexelni, akkor az a megoldás, hogy félreb*aszok?? Most úgy őszintén, tényleg ez a normális?! Ha valami nem működik meg kell próbálni leülni és megbeszélni, DE ha az sem működik és a helyzet változatlan, akkor bizony el kell válni és keresni egy megfelelő partnert!! Csak sok a gerinctelen féreg, aki úgy gondolja hogy neki jogában áll mást farokra húzni vagy épp más farkaba csücsülni, mert ahhoz viszont túl gyáva, hogy ténylegesen lépjen és elváljon... hülye lenne, hisz a felesége egy biztos pont, a közös otthon és az hogy az asszony kimossa a szaros gatyait, míg ő mást kurogat. Gyönyörű!
2019. aug. 4. 21:27
 20/46 anonim ***** válasza:
69%

"én a csajjal beszélnék,hogy tisztában van-e,hogy házas emberrel kavar?"

És akkor mi van? Még ha tudja is? Talán kényszeríti a patkány férjet?

2019. aug. 4. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!