Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam anyámnak, hogy apám csalja?
Kinek mi. Én nem bírnám elviselni a tudatot, hogy valamelyik szülőm képen hazudja a másikat, én meg csendben asszisztálok hozzá azzal, hogy kussolok! Legalább tudjon róla és legysn lehetősége, joga eldönteni a megcsalt fél, hogy mit akar a jövőben. Én nem bírnék hazugságban élni! De kinek mi, van aki struccpolitikát vallja, vallja hát.
Ha a megcsalt szülőm is inkább a fejét a homokba dugja, akkor tegye, ő döntése. De én nem hallgatnám el sose!
2019. aug. 8. 09:42
32/46 A kérdező kommentje:
Beszéltem apámmal és nem tagadott semmit. Mondta h valószínűleg 25 év házasságot nem rúg fel egyik napról a másikra, de nem érzi h otthon meg van becsülve, csak arra kell, hogy a pénzt hozza haza. de megígérte h mivel most kettesben töltenek pár napot anyámmal megpróbálja rendbe hozni a kapcsolatot, de azt is mondta h szerelmes abba a másik nőbe.
Na látod! Ezért mondtuk hogy apáddal beszéld meg és ne szólj anyádnak!
Egyébként csúnya dolog de nagyon sok helyen így van ám hogy azért van a nő együtt ennyi idő után is a férfivel mert hozza haza a pénzt...
Meg kell próbálni rendbe hozni aztán ha nem megy akkor ő beszéljen anyáddal! Te maradj ki ebből!
2019. aug. 8. 11:08
34/46 A kérdező kommentje:
Közben kiderült h tart még a viszony és aapám azt mondja h el fogja hagyni anyut..most mit tegyeek?
Te nem tehetsz már semmit , apád 1 másik nőbe szerelmes ,csalja orrba szájba anyukád ,nem neked kéne a kapcsolatot megmenteni hanem nekik kellett volna tenni azért hogy ne jussanak idáig . Nagyon rossz érzés lehet, de ez már az az állapot amit szerintem nem lehet megmenteni . Én azért még elbeszélgetnék apámmal kicsit bővebben erről hogy mégis mire volt jó annyi éven át hazudni és megcsalni ahelyett hogy beszél vele a problémáiról vagy elhagyja már akkor .
2019. aug. 22. 21:23
Ha nem akarsz apadnak falazni, szolj anyadnak h fel tudjon keszulni. Es legyel ott h valakinek a vallan ki tudja sirni magat.
2019. aug. 22. 21:25
anyukának nem a gyerek vállán kell kisírnia magát.és nem a gyereknek kell apuka félrelépését bevallani. ne tévesszük már el a szerepeket.
állítólag felnőttek a szülők,próbálják meg megoldani maguk.
2019. aug. 22. 21:57
Mindharom szereplo felnott ember, lenyegtelen h ki kinek a gyereke. Csak egyszer deruljon ki h a kerdezo tudott az afferrol es nem szolt, nem biztos h az anyja valaha megbocsatja neki.
2019. aug. 22. 22:11
Szerintem mindenki megérdemli, hogy tudja kivel van együtt. :/
2019. aug. 22. 22:40
Szar gyerekkorotok lehetett ha az apát támadjátok... meg hogy nyomja fel hogy mit csinál. Felnőtt emberek.
2019. aug. 23. 12:57
Kapcsolódó kérdések: