Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam anyámnak, hogy apám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam anyámnak, hogy apám csalja?

Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy az apám megcsalja anyámat, egy velem egykorú lánnyal. Nem tudom mióta tart és pontosan mi van közöttük csak láttam az üzeneteket. Apám azt írta a r.nak, hogy soha senki iránt nem érzett így, és h nemsokára elhagyja az anyámat...és h sok kalandja volt már, de ilyen érzéseket még senki nem váltott ki belőle.
2019. aug. 4. 17:43
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi. Én nem bírnám elviselni a tudatot, hogy valamelyik szülőm képen hazudja a másikat, én meg csendben asszisztálok hozzá azzal, hogy kussolok! Legalább tudjon róla és legysn lehetősége, joga eldönteni a megcsalt fél, hogy mit akar a jövőben. Én nem bírnék hazugságban élni! De kinek mi, van aki struccpolitikát vallja, vallja hát.

Ha a megcsalt szülőm is inkább a fejét a homokba dugja, akkor tegye, ő döntése. De én nem hallgatnám el sose!

2019. aug. 8. 09:42
 32/46 A kérdező kommentje:
Beszéltem apámmal és nem tagadott semmit. Mondta h valószínűleg 25 év házasságot nem rúg fel egyik napról a másikra, de nem érzi h otthon meg van becsülve, csak arra kell, hogy a pénzt hozza haza. de megígérte h mivel most kettesben töltenek pár napot anyámmal megpróbálja rendbe hozni a kapcsolatot, de azt is mondta h szerelmes abba a másik nőbe.
2019. aug. 8. 10:45
 33/46 anonim ***** válasza:
94%

Na látod! Ezért mondtuk hogy apáddal beszéld meg és ne szólj anyádnak!

Egyébként csúnya dolog de nagyon sok helyen így van ám hogy azért van a nő együtt ennyi idő után is a férfivel mert hozza haza a pénzt...

Meg kell próbálni rendbe hozni aztán ha nem megy akkor ő beszéljen anyáddal! Te maradj ki ebből!

2019. aug. 8. 11:08
 34/46 A kérdező kommentje:
Közben kiderült h tart még a viszony és aapám azt mondja h el fogja hagyni anyut..most mit tegyeek?
2019. aug. 22. 21:08
 35/46 anonim ***** válasza:
68%
Te nem tehetsz már semmit , apád 1 másik nőbe szerelmes ,csalja orrba szájba anyukád ,nem neked kéne a kapcsolatot megmenteni hanem nekik kellett volna tenni azért hogy ne jussanak idáig . Nagyon rossz érzés lehet, de ez már az az állapot amit szerintem nem lehet megmenteni . Én azért még elbeszélgetnék apámmal kicsit bővebben erről hogy mégis mire volt jó annyi éven át hazudni és megcsalni ahelyett hogy beszél vele a problémáiról vagy elhagyja már akkor .
2019. aug. 22. 21:23
 36/46 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem akarsz apadnak falazni, szolj anyadnak h fel tudjon keszulni. Es legyel ott h valakinek a vallan ki tudja sirni magat.
2019. aug. 22. 21:25
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

anyukának nem a gyerek vállán kell kisírnia magát.és nem a gyereknek kell apuka félrelépését bevallani. ne tévesszük már el a szerepeket.

állítólag felnőttek a szülők,próbálják meg megoldani maguk.

2019. aug. 22. 21:57
 38/46 anonim ***** válasza:
26%
Mindharom szereplo felnott ember, lenyegtelen h ki kinek a gyereke. Csak egyszer deruljon ki h a kerdezo tudott az afferrol es nem szolt, nem biztos h az anyja valaha megbocsatja neki.
2019. aug. 22. 22:11
 39/46 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem mindenki megérdemli, hogy tudja kivel van együtt. :/
2019. aug. 22. 22:40
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Szar gyerekkorotok lehetett ha az apát támadjátok... meg hogy nyomja fel hogy mit csinál. Felnőtt emberek.
2019. aug. 23. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!