Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te elhinnéd ezt a férjednek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elhinnéd ezt a férjednek?

Figyelt kérdés

A férjem taxizik, és egyik nap, mikor vele utaztam, egy női bugyit találtam hátul, az ülés között. Azt mondta, fiatal lányokat szállított, és a táskájukban kutattak, akkor eshetett ki. Ez azért fura nekem, mert ha bőröndöt hoznak, azt a csomagtartóba teszik, nem az utastérbe, kézitáskába meg nem szokás ruhát tenni. Persze nincs kizárva, ahány ház annyi szokás... Viszont, ha meg megcsalt volna, akkor csak észreveszi a nő, hogy nincs rajta bugyi, azt nem lehet csak úgy elfelejteni, mint mondjuk egy hajgumit. Kicsit fura, nem tudom elhiggyem-e. Ti mit gondoltok?

N/28

2019. júl. 29. 12:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%

Mi a franc baj van a heti 2-3 együttléttel?

Hallottatok már olyanról, hogy egy pár teljesen eltérő műszakban dolgozik? Mi pl. alig találkozunk. Vagy arról hallottatok, hogy van valakinek gyereke? Vagy nem egy b..szógép? Ilyesmi? Nem?

Sejtettem. Mert primitív ösztönlények vagytok, se több, se kevesebb.

Heti 2-3 kevés xD Áá, nem kéne munkanélküli vagy himi-humi munkás embereknek írogatni ide....

2019. júl. 29. 17:02
 22/26 anonim ***** válasza:
21%
Akkor én is primitív ösztönlény vagyok mert kisgyerekkel, munka mellett is többször kívánom a szexet heti 2-3-nál...
2019. júl. 29. 17:15
 23/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem, csak nem vagyunk egyformák, így van aki beéri heti 2-3, más pedig heti 4-5 alkalommal. Biztos újdonság számodra is.
2019. júl. 29. 18:22
 24/26 anonim ***** válasza:
24%

Csatlakozom a primitív ösztönlény táborhoz 2 gyerekkel és 2 diplomával, tolmácsként.

Nagyjából napi szinten vafyunk együtt a férjemmel.

35N

2019. júl. 29. 18:39
 25/26 anonim ***** válasza:
83%

Szóval, aki minden nap szexel, vagy legalábbis szeretne, aszerint validálja az a tény a megcsalást, hogy a kérdezőéknél nem mindig van?

Heti 2-3, havi 2-3, vagy akár NAPI 2-3, egyik sem lehet ok arra, hogy a hátba szúrd a párodat. Természetesen ha valaki nem elégedett a szexuális életével, az igen is, álljon a párja elé, hogy neki több vagy kevesebb kellene! Ha pedig nem találkoznak az igények, akkor váljanak el békességben. Nem kell kételyek között hagyni, megalázni a másikat. Csak mert a megcsalás az.

2019. júl. 29. 19:25
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak tudod kedves utolsó a játtszmázni átverni mindig könnyebb mint egy hosszan tartó váló per ahol kikészitik a felek egymást plusz vagyon lakás stb. Aki teheti húzza évekig csalja a párját míg a megcsalt fél a sarkára nem áll és ki dobja a csalfa párját.
2019. júl. 31. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!