Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elhinnéd ezt a férjednek?
A férjem taxizik, és egyik nap, mikor vele utaztam, egy női bugyit találtam hátul, az ülés között. Azt mondta, fiatal lányokat szállított, és a táskájukban kutattak, akkor eshetett ki. Ez azért fura nekem, mert ha bőröndöt hoznak, azt a csomagtartóba teszik, nem az utastérbe, kézitáskába meg nem szokás ruhát tenni. Persze nincs kizárva, ahány ház annyi szokás... Viszont, ha meg megcsalt volna, akkor csak észreveszi a nő, hogy nincs rajta bugyi, azt nem lehet csak úgy elfelejteni, mint mondjuk egy hajgumit. Kicsit fura, nem tudom elhiggyem-e. Ti mit gondoltok?
N/28
Mi a franc baj van a heti 2-3 együttléttel?
Hallottatok már olyanról, hogy egy pár teljesen eltérő műszakban dolgozik? Mi pl. alig találkozunk. Vagy arról hallottatok, hogy van valakinek gyereke? Vagy nem egy b..szógép? Ilyesmi? Nem?
Sejtettem. Mert primitív ösztönlények vagytok, se több, se kevesebb.
Heti 2-3 kevés xD Áá, nem kéne munkanélküli vagy himi-humi munkás embereknek írogatni ide....
Csatlakozom a primitív ösztönlény táborhoz 2 gyerekkel és 2 diplomával, tolmácsként.
Nagyjából napi szinten vafyunk együtt a férjemmel.
35N
Szóval, aki minden nap szexel, vagy legalábbis szeretne, aszerint validálja az a tény a megcsalást, hogy a kérdezőéknél nem mindig van?
Heti 2-3, havi 2-3, vagy akár NAPI 2-3, egyik sem lehet ok arra, hogy a hátba szúrd a párodat. Természetesen ha valaki nem elégedett a szexuális életével, az igen is, álljon a párja elé, hogy neki több vagy kevesebb kellene! Ha pedig nem találkoznak az igények, akkor váljanak el békességben. Nem kell kételyek között hagyni, megalázni a másikat. Csak mert a megcsalás az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!