Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te elhinnéd ezt a férjednek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elhinnéd ezt a férjednek?

Figyelt kérdés

A férjem taxizik, és egyik nap, mikor vele utaztam, egy női bugyit találtam hátul, az ülés között. Azt mondta, fiatal lányokat szállított, és a táskájukban kutattak, akkor eshetett ki. Ez azért fura nekem, mert ha bőröndöt hoznak, azt a csomagtartóba teszik, nem az utastérbe, kézitáskába meg nem szokás ruhát tenni. Persze nincs kizárva, ahány ház annyi szokás... Viszont, ha meg megcsalt volna, akkor csak észreveszi a nő, hogy nincs rajta bugyi, azt nem lehet csak úgy elfelejteni, mint mondjuk egy hajgumit. Kicsit fura, nem tudom elhiggyem-e. Ti mit gondoltok?

N/28

2019. júl. 29. 12:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%

Ugyanúgy lehet egy utasé a bugyi, mint egy szeretőé. Nem ismerjük a férjed, mi erre a kérdésre nem fogunk tudni választ adni neked.

Az meg teljesen irreleváns, hogy a válaszadók elhinnének-e egy ilyen mesét a férjüknek, rajtad az nem segít.

2019. júl. 29. 12:14
 2/26 anonim ***** válasza:
64%

Nekem anyukám azt mondta, hogy mindig rakjak a táskámba tiszta bugyit, ki tudja, hogy hol ébredek fel. Random nem hordok magammal bugyit ennek ellenére sem, viszont valaki simán hordhat, vagy készülhet úgy, hogy a buli után valakinél alszik és azért volt nála.

Nagyon nagyon fura történet, de én elhinném.

2019. júl. 29. 12:15
 3/26 anonim ***** válasza:
58%

#1 leírta a lényeget.

Egy kapcsolat alapja a bizalom

2019. júl. 29. 12:15
 4/26 anonim ***** válasza:
54%
Én elhinném neki. Szerető nem hagyná ott a bugyiját, ennél több eszük van.
2019. júl. 29. 12:17
 5/26 anonim ***** válasza:
74%

Először is neked kéne tudnod, hogy milyen férjed van. Vannak gyanús ügyei? Milyen kaliber a férjed? Megbízható vagy inkább nem? Persze tudom, hogy az is megcsalhat aki sosem tett ilyet de azért abból indulnék ki, mit nézel ki belőle. A bugyiból biztos nem. Ismerek taxisokat. Annyi mindent hagynak az emberek taxiban, hogy el sem hinnéd. És egy bugyi simán lehet kézitáskában fiatal nőknél. Éjjel viszi őket, sötétben kutat a nő a táskában, keresi a tárcáját vagy kulcsait, észre sem veszi ha kiesik a bugyi. Nem ad hangot, sötét van. Viszont ha lehúzná a nő a bugyiját az autóban arra emlékezne, általában vissza szokták húzni aktus után.

Nem ismerem a férjed de a bugyi nálam nem jelentené"azt".

2019. júl. 29. 12:21
 6/26 A kérdező kommentje:
Igazából egyszer már megcsalt, fél éve kb. Akkor megígérte, hogy többet nem fordul elő, és megbocsátottam neki, mert gyereket vártam. Sajnos a baba elment a 15 hétben, de azért együtt maradtunk. Viszont azóta nem olyan a szexuális életünk, ő kevésli a heti 2-3 alkalmat, nekem viszont nincs kedvem többhöz. Nem tudom, hogy bízhatok-e benne ezek után..
2019. júl. 29. 12:23
 7/26 anonim ***** válasza:
5%
Fogadd el a megcsalasokat. A heti 2-3 szex keves . Ha naponta/igenye szerint szexelnel vele,akkor lehetne talan felhaborodni. Igy nem.
2019. júl. 29. 12:31
 8/26 anonim ***** válasza:
17%
Hogy csalt meg?
2019. júl. 29. 12:33
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, már megcsalt. Alapesetben hinnék neki, de így nem.
2019. júl. 29. 12:58
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de én meg sem bocsátottam volna neki a megcsalást. A terhesség sem befolyásolt volna.
2019. júl. 29. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!