Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elhinnéd ezt a férjednek?
A férjem taxizik, és egyik nap, mikor vele utaztam, egy női bugyit találtam hátul, az ülés között. Azt mondta, fiatal lányokat szállított, és a táskájukban kutattak, akkor eshetett ki. Ez azért fura nekem, mert ha bőröndöt hoznak, azt a csomagtartóba teszik, nem az utastérbe, kézitáskába meg nem szokás ruhát tenni. Persze nincs kizárva, ahány ház annyi szokás... Viszont, ha meg megcsalt volna, akkor csak észreveszi a nő, hogy nincs rajta bugyi, azt nem lehet csak úgy elfelejteni, mint mondjuk egy hajgumit. Kicsit fura, nem tudom elhiggyem-e. Ti mit gondoltok?
N/28
Heti 2-3 szex mellet miért csodálkozol, hogy megcsal?
Neked valami mulya pasi kellene, aki alig kívánja a szexet.
Így már más a helyzet. Azt mondom, hogy kezdj el aggódni, de nagyon gyorsan! 9o%, hogy másik nő (is) van a háttérben.
Heti 2-3 szex egy egészséges, életerős, ereje teljében lévő férfinek baromi kevés. Ha meg még unalmas is, amit otthon kap, 100%, hogy van valakije.
Szallj le a pasimroll te lipa es a bugyimat ad visza!
27F
Én a táskámat sosem rakom be a csomagtartóba ,és ha kétes az este kimenetele akkor van nálam váltás fehérnemű ...
A sztori szerintem hihető,valószínű kiesett valaki táskájából...Vagx akár a zsebéből 😀
Sokminden történik a nagyvárosi éjszakákban,akár fura dolgok is,pl hogy kiesik a szatyorból egy bugyi.
Addig hihetőnek is hangzott, amíg nem írtad le a megcsalós sztorit.
Viszont így már....
Lehetséges hogy nem véletlenül került oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!