Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha 25 év jónak mondott, jónak hitt házasság után kiderülne, az utolsó 5 év hazugság. Férjednek tartós barátnője, viszonya van 5 éve?
Lehet hogy veled van a baj. Ülj le vele beszélgetni, tiszta vizet..... Akkor már oly mindegy hogy szemedbe hazudik vagy igazat mond. Tök mindegy, mind a kettő fáj.
Másikat nem unja mivel új sopru jobban söpör 😆 című mondás. Tudom miről beszélsz, és mit érzel át. Hosszú lenne ezt ide leírni. Mindent megadtal neki otthon?
Válnék, nem szeretném az ilyesmit támogatni azzal, hogy bennemaradok.
Persze tisztában vagyok azzal, hogy.nőként új társat találni 40, de még 30 felett is lottótalálattal ér fel, de legalább nyugodt vagyok.
Nem feltétlenül jobb az új nő. Hiába 5 év, szerinted mégis 5 év alatt mit látott belőle? Azt hogy milyen, amikor szétteszi a lábát. Nem veszekednek, nem főz rá, nem látja reggel ébredés után, kócosan. Csak azt a részt kapja tőle az életben, ami a legszebb része.
Ez nem a te hiányosságodat jelenti, hanem azt, hogy álomvilágot teremtett saját magának.
Kérdezd ki és beszéljétek meg. Aztán majd eldöntöd, hogy képes vagy megbocsátani neki vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!