Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennél feleségül egy tisztességesen dolgozó, igényes cigánylányt?
Ha a családja nem foglalkozik vele?
A puszta cigány lét, a rá jellemző tipikus dolgok (munkakerülés,pénzszórás,hangoskodás,csúnya beszéd,műveletlenség,tanulatlanság,erkölcstelenség,higiénia hiánya,feltűnési viazketekség stb.) nélkül akadály lenne.
Puszta kíváncsiság, nyomdafestéket tűrő hangnemben a negatív kritikákat is elfogadom. És elsősorban 20-on éves férfiak véleménye érdekel.
19 anonim ***** válaszára:
92%
"Sajnálom, de nem. Tényleg sajnálom azokat a cigányokat, akik próbálnak kitörni, nagyon nehéz nekik, de sose lehet az ember elég óvatos. Én falun nőttem fel, láttam hogy mire képesek mikor hordákba verődnek. Aki meg városi és csak a TV-ben hallja, hogy jajj már megint szegény romákat bántják, annak máris mutatom hova költözzön be, csak egy hónapra. És akkor majd utána beszélgetünk a rasszizmusról."
A kulturálatlan, neveletlen, ostoba tömeg valóban így tud viselkedni, legyen az roma, vagy más etnikumú, de mi mindenkit lecigányozunk, aki itt él és sötétebb bőrű mint a magyarok vagy környező népek! Tudom miről beszélsz, hogyha elszalad velük a ló, hogy rasszistább némelyik mint a szélsőjobbos magyarok, ez engem is felháborít!
A vért meg ne úgy értsd, hogy konkrétan a vérében van valami, hanem DNS-ükben. Mindenfajta népcsoportnak megvannak a sajátosságai, amik öröklődnek és kiben jobban, kiben kevésbé ütnek ki."
Ez a genetikai leírás is hülyeség, mert az itt élő cigányság időben nem egyszerre jött be ide, nem is egy népcsoport, de nem is kettő! Mindig azt szokták mondani, hogy itt vannak már 500-600 éve mégsem tudtak beilleszkedni! Na ez a nagy hülyeség! Mert nagy valószínűséggel azok már beilleszkedtek akik itt élnek annyi ideje! Volt itt több időben bevándorlás, a XIX . század végn illetve a XX. század végén is jöttek a Balkán irányából, egészen más kultúrájú területről! Talán itt van a kutya elásva, és leginkább ezek a csoportok nem bírtak és nem is akartak beilleszkedni, ez kihat a cigányság egészére, mert hallgatólag is meg vannak bélyegezve a cigányok/romák, pártállástól függetlenül. Ismerek dolgos és becsületes cigányokat, neki a legnehezebb, mert nagy cigány tömeg, tanulatlan és primitív, az építő kritikát nem tűri, elítéli ezt a dolgos réteget, mert lepaktál a többségi állam alkotókkal! Nem akarok politikát bele keverni, de a szocializmus tovább mélyítette a cigányság megítélését, illetve az úgynevezett támogatási szociális rendszer is hozzá járult a problémák hatványozódásához! Ez sajnos a mai napig kihat az életünkre! A szociális rendszert teljesen át kellene alakítani, a nyomor és megélhetés fontos katyvasza ez, meg kell szüntetni mai rendszert, mert ennek a következménye ez a lehetetlen helyzet ami kialakult! A börtönökben is dolgozni kellene a raboknak, a legkeményebb munkára fogva, utána gyúrhat, ha végzett a napi 8 óra kemény fizikai munkával. mert sokszor az is egy vonzó hely sok lecsúszott romának is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!