Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennél feleségül egy tisztességesen dolgozó, igényes cigánylányt?
Ha a családja nem foglalkozik vele?
A puszta cigány lét, a rá jellemző tipikus dolgok (munkakerülés,pénzszórás,hangoskodás,csúnya beszéd,műveletlenség,tanulatlanság,erkölcstelenség,higiénia hiánya,feltűnési viazketekség stb.) nélkül akadály lenne.
Puszta kíváncsiság, nyomdafestéket tűrő hangnemben a negatív kritikákat is elfogadom. És elsősorban 20-on éves férfiak véleménye érdekel.
“Ha a családja nem foglalkozik vele” - hát bocs, de ilyen nincs... ha az utcán rá merészelek nézni egy cigányra, a következő másodpercben nyolcan jönnek, és belémkötnek, hogy én hogy képzeltem ezt. Egyszer cigit tarhált tőlem egy cigány, mondtam, h bocsi, nem dohányzom... hiszed vagy sem - tényleg nem muszáj elhinni -, előjött a semmiből x db ilyen sötétbőrű gheci, körbeálltak, lökdöstek, stb... és hát nem szépítem, elvertek, mint a büdösxart, “rasszista qrva gheci”, és hasonló felkiáltásokkal.
Szerintem ők tettek rasszistává...
Ja bocs, a kérdésre válaszolva; semmiképp nem kerülnék semmiféle kapcsolatba cigányokkal.
26/F
Nincs az az isten... az elozo valaszodohoz hasonloan engem is inzultaltak mar ciganyok - es bocs, de csak azok, magyarok vmiért nem... szinten ok nelkul - ill. bocs, volt oka - ki mertem menni az utcara feher borukent... megy itt a nagy rasszizmus duma a szegeny ciganyok miatt... de hogy hany feherborut tamadnak meg/olnek meg/stb mindek ok nelkul, arrol valahogy nem szol a fama... bocsanat, de en bevallom, h rasszista vagyok; gyulolom az ok nelkul belemkoto/kirablo/megvero/stb... ciganyokat.
Ps.: egyebkent sztem a ciganyok a legnagyobb rasszistak, csak ugy mondom. Tamadnak minden feheret, ha kell, ha nem...
Nem kell igy általánosítani... ez az en bajom hogy egybol megy itt az általánosítás cigány vagyok de eddig sosem verekedtem vagy kötöttem bele emberekbe meg hasonlók! Az tény es való hogy vannak ezek a zűrösebb fajták de en annyit kerek csak hogy ne mondjatok azt hogy mindenki olyan! Ugy gondolom ezt meg lehet tenni na meg érteni!
De akik sosem tapasztaltak a rossz cigány embert és ugy mondjak ezeket na azok ne szóljanak meg az jogos ha kerültél mar olyan szituációba de az mar nem hogy mindenkire azt mondod
Ennyi erővel en is mondhatnám azt minden magyarra akik belém kötöttek vagy meg akartak verni de nem volt ilyen még... ja és nem is mondom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!