Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvennél feleségül egy tisztes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvennél feleségül egy tisztességesen dolgozó, igényes cigánylányt?

Figyelt kérdés

Ha a családja nem foglalkozik vele?

A puszta cigány lét, a rá jellemző tipikus dolgok (munkakerülés,pénzszórás,hangoskodás,csúnya beszéd,műveletlenség,tanulatlanság,erkölcstelenség,higiénia hiánya,feltűnési viazketekség stb.) nélkül akadály lenne.

Puszta kíváncsiság, nyomdafestéket tűrő hangnemben a negatív kritikákat is elfogadom. És elsősorban 20-on éves férfiak véleménye érdekel.

2019. jún. 12. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
89%
Abba gondoljatok bele, hogy kivel van mindig probléma. Több, mint 30 évet leéltem, de kizárólag cigányokkal volt problémám. Akárcsak "direkt meglök vállal a tömegben" szinten is. Lehet rasszizmusnak hívni, de melléd költöztetnék 2 ilyen családot 2 hónapra, aztán megnézzük utána, melyikünk lesz nagyobb rasszista :)
2019. jún. 15. 07:52
 62/82 anonim ***** válasza:
90%
Persze tudom, ezen az oldalon mindenkinek egy cigány sebészorvos a szomszédja. Én viszont az ország északkeleti részén nem ebben élek.
2019. jún. 15. 07:55
 63/82 anonim ***** válasza:
87%

“Ha a családja nem foglalkozik vele” - hát bocs, de ilyen nincs... ha az utcán rá merészelek nézni egy cigányra, a következő másodpercben nyolcan jönnek, és belémkötnek, hogy én hogy képzeltem ezt. Egyszer cigit tarhált tőlem egy cigány, mondtam, h bocsi, nem dohányzom... hiszed vagy sem - tényleg nem muszáj elhinni -, előjött a semmiből x db ilyen sötétbőrű gheci, körbeálltak, lökdöstek, stb... és hát nem szépítem, elvertek, mint a büdösxart, “rasszista qrva gheci”, és hasonló felkiáltásokkal.

Szerintem ők tettek rasszistává...

2019. jún. 15. 11:01
 64/82 anonim ***** válasza:
87%

Ja bocs, a kérdésre válaszolva; semmiképp nem kerülnék semmiféle kapcsolatba cigányokkal.

26/F

2019. jún. 15. 11:02
 65/82 anonim ***** válasza:
87%

Nincs az az isten... az elozo valaszodohoz hasonloan engem is inzultaltak mar ciganyok - es bocs, de csak azok, magyarok vmiért nem... szinten ok nelkul - ill. bocs, volt oka - ki mertem menni az utcara feher borukent... megy itt a nagy rasszizmus duma a szegeny ciganyok miatt... de hogy hany feherborut tamadnak meg/olnek meg/stb mindek ok nelkul, arrol valahogy nem szol a fama... bocsanat, de en bevallom, h rasszista vagyok; gyulolom az ok nelkul belemkoto/kirablo/megvero/stb... ciganyokat.

Ps.: egyebkent sztem a ciganyok a legnagyobb rasszistak, csak ugy mondom. Tamadnak minden feheret, ha kell, ha nem...

2019. jún. 15. 13:47
 66/82 anonim ***** válasza:
22%

Nem kell igy általánosítani... ez az en bajom hogy egybol megy itt az általánosítás cigány vagyok de eddig sosem verekedtem vagy kötöttem bele emberekbe meg hasonlók! Az tény es való hogy vannak ezek a zűrösebb fajták de en annyit kerek csak hogy ne mondjatok azt hogy mindenki olyan! Ugy gondolom ezt meg lehet tenni na meg érteni!

De akik sosem tapasztaltak a rossz cigány embert és ugy mondjak ezeket na azok ne szóljanak meg az jogos ha kerültél mar olyan szituációba de az mar nem hogy mindenkire azt mondod

Ennyi erővel en is mondhatnám azt minden magyarra akik belém kötöttek vagy meg akartak verni de nem volt ilyen még... ja és nem is mondom....

2019. jún. 15. 15:14
 67/82 anonim ***** válasza:
78%
A válaszom NEM.
2019. jún. 17. 20:21
 68/82 anonim ***** válasza:
73%
Senki nem születik rasazistának. A tapasztalatok teszik azzá az embereket.
2019. jún. 17. 20:34
 69/82 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen kerdes feltevese utan ne vedd el a lanyt, jobbat erdemel nalad
2019. jún. 19. 09:02
 70/82 anonim ***** válasza:
10%
Mondjuk a magyarok rasszista g... Nem is csodalkozom
2019. jún. 19. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!