Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennél feleségül egy tisztességesen dolgozó, igényes cigánylányt?
Ha a családja nem foglalkozik vele?
A puszta cigány lét, a rá jellemző tipikus dolgok (munkakerülés,pénzszórás,hangoskodás,csúnya beszéd,műveletlenség,tanulatlanság,erkölcstelenség,higiénia hiánya,feltűnési viazketekség stb.) nélkül akadály lenne.
Puszta kíváncsiság, nyomdafestéket tűrő hangnemben a negatív kritikákat is elfogadom. És elsősorban 20-on éves férfiak véleménye érdekel.
A mentalitás, a vérmérséklet nem a nevelésen múlik. A volt szomszédomnak van egy örökbefogadott cigány lánya meg egy vér szerinti lánya. Ugyan úgy nevelte őket, ugyan olyan programokra hordta őket, ugyan abba az iskolába jártak, mindkettőjüket járatta sportolni, zenét tanulni. Az igazi lánya rendes felnőtt lett, bár ebben közre játszhatott, hogy elmenekült innen 6 osztályos gimnáziumba és kollégista lett, csak hogy ne kelljen itthon lennie a "testvérével". A cigány már gyerek korában is reménytelen volt. Lógott az iskolából, elszökdösött, nem ment el a különóráira, az arra kapott pénzt elköltötte, bagózott, 18 éves korában már a második gyerekét szülte. Odahordta a szomszédunkba a kanjait, aztán azoknak is jött a bandája, üvöltöttek egyfolytában, többször megpróbáltak betörni hozzánk meg a többi szomszédhoz is. Konkrétan menekültünk onnan. Alig bírtuk eladni a házat, normális ember nem akar ilyenek mellett élni.
Ha rasszista vagyok, mert nyugodt életre vágyom, ahol nem kell attól rettegnem, mikor töri be valaki az ablakot és vágja el a torkom, akkor az vagyok. Hozzátok a papírt már írom is alá.
Igen az vagy mert ha szerinted cigány akkor mar betör hozd azt elvágja a torkodat amugy érdekes amit meséltél a magyar gyerek aki elköltözött otthonról még elég korán azaz a verszerinti MAGYAR családja nevelte normális lett mig a cigány gyerek akit a MAGYAR család nevelt züllött lett.... érdekes nagyon érdekes!
Akkor mar vlad be hogy rassszista vagy azt kész... mert gondolom meg rendes cigánnyal nem talAlkoztal meg szerinted olyan nem is létezik...
igen? Szerbia mióta nyugat? a 99% kicsit sok nem gondolod? a másik meg hogy szinte csak itt magyarban vannak olyan cigányok.... külföldön normálisabbak... mint itt habár ez igaz az összes itt lévő emberre... de gondolom erre te is rá jöttél mivel külföldi párod van...
meg jó hogy háborgok mikor minden cigányt egy kalap alá vesznek hogy biztos hogy tanulatlan büdös agresszív bűnöző stb... meg ahogy írtam milyen cigányság 99%-a mármint a Magyarországon élők max 1/3-a az olyan... de persze arról nem kell tudomást venni hogy ez a szám arányos a magyar bűnözőkel, rossz emberekkel!
de megjegyzem nekem is külföldi párom van... és igen sokszor az emberek ok nélkül vannak rossz véleménnyel rólunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!