Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvennél feleségül egy tisztes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvennél feleségül egy tisztességesen dolgozó, igényes cigánylányt?

Figyelt kérdés

Ha a családja nem foglalkozik vele?

A puszta cigány lét, a rá jellemző tipikus dolgok (munkakerülés,pénzszórás,hangoskodás,csúnya beszéd,műveletlenség,tanulatlanság,erkölcstelenség,higiénia hiánya,feltűnési viazketekség stb.) nélkül akadály lenne.

Puszta kíváncsiság, nyomdafestéket tűrő hangnemben a negatív kritikákat is elfogadom. És elsősorban 20-on éves férfiak véleménye érdekel.

2019. jún. 12. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
10%
Na igen ez igy igaz van 1-2 komment hogy itt hogy van magyar család meg örökbe fogadott cigány gyerek és akkor is ugyan olyan mert benne van a vérbe 😂😅 és lop... na ez akkor hogy is van? Mert ahogy te írtad ugy a helyes hogy amit lat a gyerek otthon a szülőktől azt csinálja!
2019. jún. 13. 15:07
 42/82 anonim ***** válasza:
16%
38-AS vagyok!! Az nagymamám aki felnevelt minket apám halála után ő igazi cigányasszony volt. Nagyon mocskos szájjal, nagyon csúnyán beszélt. Én nem beszélek csúnxán mert volt elöttem rossz példa. Tehát ez sem igaz hogy amit látnak otthon..
2019. jún. 13. 15:31
 43/82 anonim ***** válasza:
83%

A mentalitás, a vérmérséklet nem a nevelésen múlik. A volt szomszédomnak van egy örökbefogadott cigány lánya meg egy vér szerinti lánya. Ugyan úgy nevelte őket, ugyan olyan programokra hordta őket, ugyan abba az iskolába jártak, mindkettőjüket járatta sportolni, zenét tanulni. Az igazi lánya rendes felnőtt lett, bár ebben közre játszhatott, hogy elmenekült innen 6 osztályos gimnáziumba és kollégista lett, csak hogy ne kelljen itthon lennie a "testvérével". A cigány már gyerek korában is reménytelen volt. Lógott az iskolából, elszökdösött, nem ment el a különóráira, az arra kapott pénzt elköltötte, bagózott, 18 éves korában már a második gyerekét szülte. Odahordta a szomszédunkba a kanjait, aztán azoknak is jött a bandája, üvöltöttek egyfolytában, többször megpróbáltak betörni hozzánk meg a többi szomszédhoz is. Konkrétan menekültünk onnan. Alig bírtuk eladni a házat, normális ember nem akar ilyenek mellett élni.

Ha rasszista vagyok, mert nyugodt életre vágyom, ahol nem kell attól rettegnem, mikor töri be valaki az ablakot és vágja el a torkom, akkor az vagyok. Hozzátok a papírt már írom is alá.

2019. jún. 13. 17:05
 44/82 anonim ***** válasza:
20%

Igen az vagy mert ha szerinted cigány akkor mar betör hozd azt elvágja a torkodat amugy érdekes amit meséltél a magyar gyerek aki elköltözött otthonról még elég korán azaz a verszerinti MAGYAR családja nevelte normális lett mig a cigány gyerek akit a MAGYAR család nevelt züllött lett.... érdekes nagyon érdekes!

Akkor mar vlad be hogy rassszista vagy azt kész... mert gondolom meg rendes cigánnyal nem talAlkoztal meg szerinted olyan nem is létezik...

2019. jún. 13. 18:05
 45/82 anonim ***** válasza:
89%
Töredelmesen bevallom, hogy nem szeretem (szépen és finoman fogalmazva) a cigányokat. Elhiszem, hogy van köztük elvétve egy-egy normális, de ki a fene akarná megtalálni a tűt a szénakazalban, amikor választhatok normális magyar vagy egyéb nemzetiségű párt magamnak. Kinek hiányzik, hogy a cigánysággal járó genetika (akár a kinézet, akár a testszag, akár a "vér"), a társadalom ítélete, amiért egy kisebbségivel jöttem össze, a félcigány utódok, meg az esetleges "tezsvírek"... Amíg megtehetem, hogy nem cigány párt választok magam mellé, addig miért kezdenék egy cigánnyal? Hiába nem tetszik itt egy-két kisebbsége válaszolónak, nagyon sok ilyen sztori van, ahol az örökbefogadottból egyszerűen előjött a származása, a legjobb nevelés ellenére.
2019. jún. 13. 18:26
 46/82 anonim ***** válasza:
86%
Az én rokoni körömben van ilyen. Sajnos eljött a nőből olyan stílus amit nem tudott tolerálni a férfi, és ami köthető a származásához. Váláshoz vezetett, a nő neveli a 3 gyereküket, nem a legjobb módon vannak nevelve, sőt nagyon furák lettek, de a nő azóta is neveli őket, dolgozik. Nem mondanám mintaanyának, se nőnek, de tisztességes dolgozó nő maradt. Szóval szerintem ha szorgalmas és csinálja a dolgát, illetve szeret téged adj a dolognak esélyt. A nem cigány emberek közt is vannak szánni, szégyellni való nőegyedek, csak mivel más a kultúrájuk, másképp állnak hozzájuk.
2019. jún. 13. 18:50
 47/82 anonim ***** válasza:
24%
Ja csak épp a magyar közt is keresni kell mert eleve nem lesz attól normális mert MAGYAR de a mas nemzetiségiről akadj le gyorsan mert a nyugaton nem szeretik a magyar embereket... érdekes módon... szerintük azaz durván 100-1500 millió ember nem szeretne magának magyar párt
2019. jún. 13. 19:02
 48/82 anonim ***** válasza:
12%
100-150***
2019. jún. 13. 19:02
 49/82 anonim ***** válasza:
64%
52%-os, a más nemzet nem feltétlenül nyugati nemzetet jelent, de megnyugtatlak, szerb párom van. Az valóban igaz, hogy a magyarság nem jelent egyet a normálissal, a cigányság viszont 99%-ban borítékolja azt, ami egyébként a közvélemény róluk. Ne tegyünk már úgy, mintha a kommentelők, meg úgy egyébként az emberek ok nélkül lennének rossz véleménnyel róluk. A te háborgási stílusodból is könnyű kitalálni az etnikai hovatartozásod...
2019. jún. 13. 19:12
 50/82 anonim ***** válasza:
8%

igen? Szerbia mióta nyugat? a 99% kicsit sok nem gondolod? a másik meg hogy szinte csak itt magyarban vannak olyan cigányok.... külföldön normálisabbak... mint itt habár ez igaz az összes itt lévő emberre... de gondolom erre te is rá jöttél mivel külföldi párod van...

meg jó hogy háborgok mikor minden cigányt egy kalap alá vesznek hogy biztos hogy tanulatlan büdös agresszív bűnöző stb... meg ahogy írtam milyen cigányság 99%-a mármint a Magyarországon élők max 1/3-a az olyan... de persze arról nem kell tudomást venni hogy ez a szám arányos a magyar bűnözőkel, rossz emberekkel!

de megjegyzem nekem is külföldi párom van... és igen sokszor az emberek ok nélkül vannak rossz véleménnyel rólunk!

2019. jún. 13. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!