Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvennél feleségül egy tisztes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvennél feleségül egy tisztességesen dolgozó, igényes cigánylányt?

Figyelt kérdés

Ha a családja nem foglalkozik vele?

A puszta cigány lét, a rá jellemző tipikus dolgok (munkakerülés,pénzszórás,hangoskodás,csúnya beszéd,műveletlenség,tanulatlanság,erkölcstelenség,higiénia hiánya,feltűnési viazketekség stb.) nélkül akadály lenne.

Puszta kíváncsiság, nyomdafestéket tűrő hangnemben a negatív kritikákat is elfogadom. És elsősorban 20-on éves férfiak véleménye érdekel.

2019. jún. 12. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
82%
Nincs az a pénz. Én is borsodi vagyok és az életemet keserítették meg.
2019. jún. 12. 22:16
 32/82 anonim ***** válasza:
33%
Félretéve azt a dolgot, hogy konkrétan mást tervezek elvenni... elméletben nem mondanám, hogy teljesen kizárt. Előfordult már egy-két alkalommal, hogy némelyik nagyon is tetszett. Igaz, az vagy félig volt cigány, vagy örökbefogadott volt nem cigányok által, vagy olyan kulturált családban nevelkedett, hogy rendesen csodálkoztam, mikor jóval később megtudtam róla. Teszem még hozzá, hogy mind különleges szépség volt, viselkedés alapján legfeljebb azt gondoltad volna róluk, hogy spanyol cserediák...
2019. jún. 12. 22:25
 33/82 anonim ***** válasza:
10%
Igen el, ha összeíllünk.
2019. jún. 12. 22:28
 34/82 anonim ***** válasza:
82%
Nem.
2019. jún. 12. 22:44
 35/82 anonim ***** válasza:
66%
Csak a gond van velük. Romával senki, soha! Ótvar népség.
2019. jún. 12. 22:50
 36/82 anonim ***** válasza:
20%

"Akkor úgy mondták, "előjött a vére", lopni/rabolni stb kezdett. Ennyit a neveltetéses dologról....."

Persze, mert csak cigányok teszik. Egy darab echte magyar bünöző sincs.

Ha Kiss Béla rabol, akkor azért, mert bűnöző.

Ha Lakatos Béla rabol, akkor azért mert cigány.

2019. jún. 12. 23:23
 37/82 anonim ***** válasza:
68%
Hagyjuk már ezt a magyar bűnözős szöveget! Igen, vannak magyar bűnözők is. De a börtönökben csücsülő egyedek 90%-a roma és NEM magyar.
2019. jún. 13. 10:42
 38/82 anonim ***** válasza:
27%
Erre válaszolnom kell mint érintett!!! Én igaz csak 50%-ban vagyok roma de, engem apám cigány családja nevelt fel!! Fehér bőrű vagyok és nincs semmi féle szagom!! A másik. Ilyenre nem lehet valaszt adni hogy valaki össze jönne e ciganylánnyal!! Nekem szinte csak Magyar pasiamim voltak. Sőt volt egy izzig vérig rasszista rendőr elettársam is akivel közös a gyermekünk. Nem a származásom miatt váltak el utjaink. A mai napig jó viszonyban vagyunk nincs ellenségeskedés!! Voltak nagyon nagyon rasszista férfiak sőt még egy gárdista pasi is aki szeretett volna udvarolni.. Nem tudom mi az oka de sosem utasítottak vissza és soha nem kaptam meg hogy cigány vagyok. Ami a családot illeti. Én valóban nem tartom senkivel a kapcsolatot nem szeretem őket. Apukám sajnos meg kicsi voltam amikor meghalt a Magyar anyám pedig elhagyott minket.. Hogy kijön e a cigány vérem? Igen!! Amikor a gyermekeimet vagy a páromat bántanák.. Igen akkor se Istent se embert nem kímélnék!! De pl engem nagyon zavar ha valahol hangoskodnak csúnyán beszélnek.. Amiről a kérdező beszél a testszag az bizony az oláj cigányokra vonatkozik. Mivel én Magyar fél cigány vagyok így szagom sincs.. Es nem mellesleg a férjemnek én vagyok az első roma nője.. Hát el is vett gyorsan feleségül hisz azt mondta hogy igaz az a mondás hogy a cigány csajok a legjobbak és nem csak az ágyra gondolok!! Azt is hozzá kell tennem hogy nekem csak Magyar barátnőim vannak akiket nagyon szeretek és ők is. Tűzbe mennek értük és soha nem arulnám el őket!! Szóval igen valahol a cigány vér kiütközik csak nem mindegy hol és milyen formába. Annak örülök hogy nem látszik de ha elő kerül a téma nem tagadom hogy bennem is van!! Lehet meg kövezni a válaszomért!!
2019. jún. 13. 11:41
 39/82 anonim ***** válasza:
30%
Na én 100% cigány vagyok japánok elmondom nagyon sok itt a rasszista... hiába írjak hogy nem vagyok az de cigánnyal sosem semmi pénzért.... de a vicc hogy nyugaton pont ugyan ezt mondjak csak a magyarokra 😂😅
2019. jún. 13. 14:04
 40/82 anonim ***** válasza:
36%

Csak a cigány származás nem feltétlenül akadály. Ismerek normális cigány lányt és persze semmirekellőt is. Ismerni kellene hozzá, hogy milyen a személyisége, hogy viselkedik mellettem hosszú távon.

Azoknak akik egy kalap alá veszik az összes cigányt: Én is látok az utcán hangoskodó, másokat semmibe vevő kisebbségieket, akiknél nálam is kinyílna a bicska a zsebemben és bizony néha támad emberiség elleni bűntettet megfogalmazó gondolatom is velük szemben. Ugyanakkor sok ismerős pedig teljesen normálisan, kultúráltan viselkedik.

A különbség nagyjából annyi, hogy gyerek korukban mit látnak a szülőktől/testvérektől. Ahol 8 gyerek van a putriban és mindenki egymás anyját szidja, ha valami nem jó, ott természetes, hogy ezt látják. Illetve a kocsmák előtt részegek erőfitogtatása átgyűrűzik a józan hétköznapokba.

Ahol 1-2 gyerek volt csak, foglalkoztak velük és a gyerek jövőjét nézték, ott érdekes módon tanult, dolgozó, normális felnőttek lettek belőlük.

2019. jún. 13. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!