Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvennél feleségül egy tisztes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvennél feleségül egy tisztességesen dolgozó, igényes cigánylányt?

Figyelt kérdés

Ha a családja nem foglalkozik vele?

A puszta cigány lét, a rá jellemző tipikus dolgok (munkakerülés,pénzszórás,hangoskodás,csúnya beszéd,műveletlenség,tanulatlanság,erkölcstelenség,higiénia hiánya,feltűnési viazketekség stb.) nélkül akadály lenne.

Puszta kíváncsiság, nyomdafestéket tűrő hangnemben a negatív kritikákat is elfogadom. És elsősorban 20-on éves férfiak véleménye érdekel.

2019. jún. 12. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
19%

de ha már itt tartunk a magyar családok durván 70%-ában

van családon belüli erőszak annó általánosban osztályban 3 ilyen gyerek volt másik osztályban meg kettő ahol az apa egy részeges disznó volt azt verte az asszonyt meg a gyerekeket... na most cigány családoknál ilyen nincs sok cigány családot ismerek és abból egyik sem volt kitéve ilyennek...

de azóta oltam középsuliban szakmán munkahelyen érettségin és mindegyikben volt legalább 1 olyan gyerek/velem egy kórú max pár évvel idősebb aki ki volt téve családi erőszaknak....

oké vannak rossz cigányok de ne csináljunk ugy mint ha a cigányokon kívül nem lenne rossz magatartási viselkedés ebben az országban!

2019. jún. 13. 20:41
 52/82 anonim ***** válasza:
86%

52%-os, a nyugatot te erőlteted, én sehol sem tettem rá utalást. Idézem a #45-ös válaszomból: "amikor választhatok normális magyar vagy egyéb nemzetiségű párt magamnak". Én azt írtam, hogy magyar vagy EGYÉB nemzetiségűt, erre te elkezdtél háborogni, hogy akadjak le a Nyugatról... A szövegértelmezés nem igazán megy.

A 99% egyáltalán nem sok, sajnos sok cigányt ismerek, még egy normálissal sem találkoztam. Ha szerinted a magyarországi cigányok csupán egyharmada "bűnöző", egyszer ballagj be egy Járásbíróságra vagy Törvényszékre, a büntetőügyek nagyrésze lopás, garázdaság, rablás, és az egész épület tele van a cigány terheltekkel. Vagy éppen, ha a tulajdonunkban lévő vállalkozást cigány ügyfél kereste fel, jól még nem jártunk, mindegyik csak cigánykodni tudott (vajon miért létezik a magyar nyelvben ilyen főnévi igenév...).

Nem tudom milyen statisztikai adat alapján hivatkozol arra, hogy a magyar családok nagyrészében jelen van a családon belüli erőszak, de igazából nem is érdekel. Ez is csak az a tipikus ótvar roma hőbörgés a részedről, amit itt a kommentekben letolsz, ami aztán soha az életben nem fogja megváltoztatni a többi ember véleményét rólatok. Nem véletlenül utál titeket mindenki.

2019. jún. 13. 20:52
 53/82 anonim ***** válasza:
4%

na látod erről beszélek felmagasztalod a saját nemzetiségedet azáltal hogy lealacsonyítod a cigányt... szánalmas vagy...

meg te honnéd veszed ezeket a statisztikai adatokat? én a tapasztalataimból vettem őket... te gondolom simán csak a rasszizmusból pár cigány által akik elkövettek valami bűnt....

meg ősszintén mennyi az a sok cigány hogy kimered jelenteni hogy 99%

de én nem akarok főleg nem az olyanoknak mint ti bizonyítani elég ha bizonyítok azoknak az embereknek akiket szeretek

de megjegyzem a magyarokat többen utálják mint a cigányokat... nem kell ezt elfogadnod a tény az tény...

ahogy a cigánynak is vannak rossz dolgai úgy a magyarnak is... én ezen háborogtam (látom neked sem megy a szövegértés... :/) hogy egyesek csak cigányozni tudnak de mikor az ő kis piszkos dolgai elő kerülnek akkor kussolnak...

2019. jún. 13. 21:07
 54/82 Adri+ ***** válasza:
8%

Sziasztok.

Nekem az a személyes véleményem, hogy minél kreolabb a csaj annál jobb vele élni. Egyszerű a dolog : Kreol Csaj = kihívás, fehér lány = számomra közömbös. Mindenkinek más az ideális párja.

Igen. Én is imádom a tisztességes Romnyikat { Cigány lányokat }, és

hajszolom a Cigány nyelv egyik dialektusának a tanulási lehetőségét is.

Fehér nemzetiségű kishölgyek között arányát tekintve több elkövetőt ismerek, mint a Kreol nemzetiségűek között. Nekem is volt már olyan kreol ismerősöm, akivel azért szakítottam, mert utólag derült ki, hogy elkövető féle.

Viszont a Fehér nemzetiségű kishölgyek között is szintén voltak ilyen elkövető féle leányok is. Szóval : nem a nemzetiséged és vagy a dns.ed tesz elkövetővé valakit : még csak nem is a vagyoni és szociális helyzeted.

Hanem az, hogy minek neveled ki magad. Apám már nem az, viszont szinte egész gyermekKoromban alkoholista volt, és a mai napig rasszista megnyilvánulásai vannak : mégis teljesen jogkövető és öko tudatos szemléletű Vagyok.

Arra is büszke Vagyok, hogy Vendéglátásban is dolgozok.

Ez mellett Vállalkozó is Vagyok.

Ahhoz, hogy a pároddal kapcsolatban további és érdemi információval szolgálhassak, ismernem kellene a személyiségét.

Viszont : ha Neked megtetszett, és elfogadtátok egymást : nyugodtan merem ajánlani a Cigány lányokat is párodnak.

Szép éjszakát kívánok Mindenkinek :

Adri+

2019. jún. 13. 23:02
 55/82 anonim ***** válasza:
86%

Van jópár ismerősöm, aki a büntetésvégrehajtásban dolgozik, szóval elég naprakész vagyok a témában és megbízhatóak a forrásaim.

Érdekes, én sok országban jártam már, de hogy közelebbieket említsek: Ausztria, Szlovákia, Románia. Sehol nem találkoztam az általad említett "magyarutálattal" (de a kint élő barátaim sem), ellenben cigányutálattal annál inkább. ;)

2019. jún. 14. 01:39
 56/82 anonim ***** válasza:
5%
ajánlanám Spanyolországot franciát na meg Britanniát de még Németországot is... annál távolabvar már nem mert nem tudják sokan hol van Magyarország... :S (jobb is...)
2019. jún. 14. 15:36
 57/82 anonim ***** válasza:
5%
de amúgy vicces hogy pont Ausztriát említetted... :'D
2019. jún. 14. 15:37
 58/82 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem abbahagyhatjuk a farokméregetést, mert valószínűleg több helyen jártam, mint te valaha is fogsz. ;)

És hiába erőlködsz, maximum agyvérzésed lesz, de mindenki tudja, hogy elsősorban minden országban a cigányokat utálják a legjobban. Az meg, hogy nem tudják a bolygó másik felén, hogy hol van Magyarország...na bumm.

Gondolom akkor belőled is előjön a nagy hazaszeretet, amikor hó elején sorban állsz a segélyért (igen, most jön az, hogy életedben nem vetted igénybe, mert világ életedben dolgoztál és orvosi diplomád van).

Részemről befejeztem az értelmetlen vitát, az emberek véleménye nem változik attól, mert ideokádod ezt a sok marhaságot, amit te sem hiszel el.

2019. jún. 14. 22:19
 59/82 anonim ***** válasza:
5%

látod erről beszéltem :D szánalmas vagy! csak ezekkel a köz helyekkel tudsz dobálózni mert a mentalitásod csak eddig terjed :D beszélsz itt az okádékról de az te magad vagy... és nem belőlem nem jön elő a hazaszeretet... nem büszkélkedek mások eredményeivel akikhez semmi közöm nem úgy mint a többség...

a mindenki alatt mit értesz? a gárdistákat? tudtommal nem belőlük áll a világ habár nyugaton jobban utálják a magyarokat csak utazz el egyszer és megtudod...

kérdezgethetsz az ottani cigányokról is...

a másik meg... :D neee inkább tényleg hagyjunk a farokméregetést mert te magad is jól tudod hogy nem tudsz értelmes lenni mikor egy cigányról van szó... előjön a véred amikor ezt a szót meghallod :D

2019. jún. 14. 23:11
 60/82 anonim ***** válasza:
15%
Tudjátok én meg kit ajánlanék meg nézni kedves cigány utáló barátaim?? DR Horváth József CIGÁNY rákkutató orvost!! Aki sok Magyar életét mentette meg! Köztük gyermemekek csecsemők életét. Na azoknak a szülőknek akik a gyermekei rákosak voltak, azokat próbáljátok meg győzni hogy minden cigyány egyforma. Ja és putriból jött. Ha jól emlékszem Borsodból talán!! Miután meg néztétek a munkáját elettörténetét és hogy min dolgozik, utána vegyétek egy kalap alá az összes cigányt. De gindolom ha valamelyikőtök rákos lenne vagy ne adja Isten gyermeketek és minden orvos lemondott rólatok, na akkor kíváncsi lennék hogy fordulnátok e ahoz a CIGÁNYHOZ aki mindent meg tenne hogy meg mentse a Magyar seggeteket!!
2019. jún. 15. 07:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!