Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvennél feleségül egy tisztes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvennél feleségül egy tisztességesen dolgozó, igényes cigánylányt?

Figyelt kérdés

Ha a családja nem foglalkozik vele?

A puszta cigány lét, a rá jellemző tipikus dolgok (munkakerülés,pénzszórás,hangoskodás,csúnya beszéd,műveletlenség,tanulatlanság,erkölcstelenség,higiénia hiánya,feltűnési viazketekség stb.) nélkül akadály lenne.

Puszta kíváncsiság, nyomdafestéket tűrő hangnemben a negatív kritikákat is elfogadom. És elsősorban 20-on éves férfiak véleménye érdekel.

2019. jún. 12. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj meg, de már most nem tudod elfogadni más véleményét, mi lenne később?
2019. jún. 12. 20:09
 12/82 anonim ***** válasza:
11%

Bocsi kérdező, én nő vagyok, szal nem tudok a kérdésre válaszolni... de ha beleszeretnék egy cigány férfiba, szàmomra nem lenne kérdés, h hogyan tovább... amit itt fontosnak tartok megjegyezni az annyi, h a cigány kultúràban a nőnek nem sok szerepe/szava van, értsd; szülj és vezesd a háztartást, na ezt nem bírnám. Ha a feltételezett cigány párom támogatna a tanulásban, önmegvalósításban, karrierépítésben...stb., akkor minden további nèlkül hozzámennék.

U.i.; ez is egyfajta (pozitív) rasszizmus, de a cigánylányok tényleg nagyon szépek...:)

2019. jún. 12. 20:09
 13/82 A kérdező kommentje:
El tusom fogadni mások véleményét, de ha abban van valami téves/nem igaz,azt ki lehet javítni. Vagy mutass egy tudományos kutatást ami bebizonyitotta hogy más a cigányok vérének az összetétele.
2019. jún. 12. 20:12
 14/82 anonim ***** válasza:
92%
Off: A vért itt nem konkrétan a vérre, mint testnedvre értik. Hanem a genetikára. És a genetika igenis számít. Számtalan kutatás van, ikerkutatások, örökbefogadások vizsgálata, hogy bár nagy szerepe van a nevelésnek is, a genetika sem elhanyagolható a pszichológia mai álláspontja szerint.
2019. jún. 12. 20:15
 15/82 anonim ***** válasza:
85%

Én nem ezt mondom, hogy más a cigányok vére, hanem hogy bennük van az agresszió.

A tudományos kutatással meg ne fárassz, ha lenne már betiltották volna.

2019. jún. 12. 20:16
 16/82 anonim ***** válasza:
6%
#15 Kérlek fejtsd ki, qrvára kíváncsi vagyok, h a kommentem melyik részéből következtettél erre a fantasztikus megállapításra...
2019. jún. 12. 20:18
 17/82 A kérdező kommentje:
És azonosították már azt a gént/génösszetételt ami konkrétan a cigányok agressziójáért felelős?
2019. jún. 12. 20:19
 18/82 anonim ***** válasza:
11%
Ha SOHA nem foglalkozik a családjával és így néz ki: [link] akkor ESETLEG, összeköltöznék vele.
2019. jún. 12. 20:20
 19/82 anonim ***** válasza:
93%

Sajnálom, de nem. Tényleg sajnálom azokat a cigányokat, akik próbálnak kitörni, nagyon nehéz nekik, de sose lehet az ember elég óvatos. Én falun nőttem fel, láttam hogy mire képesek mikor hordákba verődnek. Aki meg városi és csak a TV-ben hallja, hogy jajj már megint szegény romákat bántják, annak máris mutatom hova költözzön be, csak egy hónapra. És akkor majd utána beszélgetünk a rasszizmusról.

A vért meg ne úgy értsd, hogy konkrétan a vérében van valami, hanem DNS-ükben. Mindenfajta népcsoportnak megvannak a sajátosságai, amik öröklődnek és kiben jobban, kiben kevésbé ütnek ki.

2019. jún. 12. 20:22
 20/82 A kérdező kommentje:
És mi az ami a DNS-ükben van konkrétan?
2019. jún. 12. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!