Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvennél feleségül egy tisztes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvennél feleségül egy tisztességesen dolgozó, igényes cigánylányt?

Figyelt kérdés

Ha a családja nem foglalkozik vele?

A puszta cigány lét, a rá jellemző tipikus dolgok (munkakerülés,pénzszórás,hangoskodás,csúnya beszéd,műveletlenség,tanulatlanság,erkölcstelenség,higiénia hiánya,feltűnési viazketekség stb.) nélkül akadály lenne.

Puszta kíváncsiság, nyomdafestéket tűrő hangnemben a negatív kritikákat is elfogadom. És elsősorban 20-on éves férfiak véleménye érdekel.

2019. jún. 12. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
80%
Persze, hogy azok. :D pont a romák miatt.
2019. jún. 19. 11:49
 72/82 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként akinek nem tetszik Magyarország vagy a magyarok mentalitása, az nyugodtan elmehet "haza". Szívességet tennétek. Bár igen, sehol nem látnak szívesen titeket...
2019. jún. 19. 12:07
 73/82 anonim ***** válasza:
2%

Menjetek inkabb ti

Ugy is egyre kevesebben lesztek mivel a gazsok nem szulnek

Bocccs

2019. jún. 19. 13:49
 74/82 anonim ***** válasza:
76%

Nem hiszem, hogy egyre kevesebben vagyunk, mert folyamatosan születnek gyerekek.

Egyébként nagy sz@.rban lennétek, ha elmenne mindenki, mert nem lenne kinek az adójából megélni. ;) miután felzabáltátok egymást, hamar éhenpusztulnátok. Mondjuk nekem megérne egy próbát...

2019. jún. 19. 15:07
 75/82 anonim ***** válasza:
2%
Bármikor, izgatásban verhetetlenek, simán verik a magyar csajokat.
2019. jún. 20. 12:00
 76/82 anonim ***** válasza:
20%

Érdekes volt végig olvasni ezt a sok választ. Igazság szerint már én se értem miért kell minden cigányt leszólni. Magyar vagyok. 19 évig éltem egy olyan helyen, ahol ilyen fele-fele arányban voltak a magyarok és a cigányok. Akkoriban én is utáltam mindet, mert ezt hallottam a többi embertől. A szüleim nem voltak rasszisták, édesanyám kedvelte a cigányokat, a jó cigányokat. Édesapám is jóban volt egy párral. Én mégis utáltam őket. 2 éve költöztem egy "cigánytelepra". Ugyanaz a város, csak ezen a részen nagyon sok cigány él. Eléggé féltem, mert sokan mondták, hogy mindent ellopnak, késelnek, kötekednek... Érdekes, hogy én ebből semmit nem vettem észre. Viszont itt sokan nagyon közvetlenek és igaz más a stílusuk, de mégis tudnak kedvesek lenni és viccesek, segítőkészek. Azt nem tudom ki mennyire bűnöző közülük, de őszintén nem is érdekel. A világon mindenkit utálok, én már csak ilyen kis undorító vagyok. Viszont a cigányokat nem utálom jobban, mint a magyarokat.

21/L

2019. jún. 27. 01:41
 77/82 anonim ***** válasza:
16%

Én tudom,hogy van különbség cigány és cigány között.

Kategorizalom is őket. A cigányt lehet utálni azzal csak a baj van.

A roma azzal lehet jóban lenni,az nem "olyan".

Cigánylánnyal nem kezdenék.

Romával talán.

2019. júl. 2. 01:26
 78/82 anonim válasza:
0%
Nagyon kemény volt olvasni, amiket írtatok. Ennyi közhellyel régen találkoztam. Szerintem szinte mindenki általánosított, aki írt. A lényeg, hogy minden ember más. Bárki tud “cigány módon” viselkedni (etnikumtól függetlenül) és bárki lehet értelmes, hasznos tagja a társadalomnak. Ezt a kérdést egy egészséges gondolkodású ember meg sem válaszolja. Ami az egyik embernek nem tetszik, az a másiknak lehet igen; sőt, biztos, hogy van olyan ember, akinek tetszik. Nem számít az etnikum semmit, ahogyan a nemzetiség sem.
2019. júl. 8. 22:06
 79/82 anonim ***** válasza:

14 anonim ***** válaszára:

91%

"Off: A vért itt nem konkrétan a vérre, mint testnedvre értik. Hanem a genetikára. És a genetika igenis számít. Számtalan kutatás van, ikerkutatások, örökbefogadások vizsgálata, hogy bár nagy szerepe van a nevelésnek is, a genetika sem elhanyagolható a pszichológia mai álláspontja szerint."

A kulturális közeg amiben felnevelődik az hat elsősorban, nem a genetika, csak annyiban hat, hogy ha egy cigány/roma gyereket nevel fel egy magyar család, jobb körülmények között mint az eredeti családja, a genetika annyiban járul hozzá,hogy a külső megjelenése alapján lefogják cigányozni a saját korosztálya is. Ami egy negatív irányba mozdíthatja el, hasonszőrű gyerekek társaságát fogja keresi, ha az alsóbb réteg találja meg akkor a bűnőzáés irányába el tud mozdulni.

2021. szept. 18. 06:13
 80/82 anonim ***** válasza:

17 A kérdező kommentje:

És azonosították már azt a gént/génösszetételt ami konkrétan a cigányok agressziójáért felelős?

Ez baromság, de ezt te is tudod :), az agresszív kulturálatlan ostoba nevelés, a tehetetlenség miatt lesz valaki agresszív, ezt "tanulással" sajátítják el, itt a tanuláson a példamutatás követését értem!

2021. szept. 18. 06:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!