Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvennél feleségül egy tisztes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvennél feleségül egy tisztességesen dolgozó, igényes cigánylányt?

Figyelt kérdés

Ha a családja nem foglalkozik vele?

A puszta cigány lét, a rá jellemző tipikus dolgok (munkakerülés,pénzszórás,hangoskodás,csúnya beszéd,műveletlenség,tanulatlanság,erkölcstelenség,higiénia hiánya,feltűnési viazketekség stb.) nélkül akadály lenne.

Puszta kíváncsiság, nyomdafestéket tűrő hangnemben a negatív kritikákat is elfogadom. És elsősorban 20-on éves férfiak véleménye érdekel.

2019. jún. 12. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
92%

Úgy értsd, ahogy már írták.

A cigányoknak is vannak sajátosságaik és nem feltétlenül pozitív.

Én borsodi vagyok, szal nem kockáztatok.

2019. jún. 12. 20:33
 22/82 anonim ***** válasza:
78%
Biztos hogy nem,már csak azért sem,mert csúnyák és büdösek(igen,az igényesebbeknek is van egy jellegzetes szaguk)
2019. jún. 12. 20:56
 23/82 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, talán ha nincs családja, mert örökbefogadták, vagy ilyesmi. A vér dologban pedig lehet valami. Édesapám osztálytársa volt egy cigány srác, nagyon rendes örökbefogadó magyar szülei voltak, mindent megadtak neki, iskoláztatták, stb. Nem is volt kb 25 éves koráig semmi vele. Akkor úgy mondták, "előjött a vére", lopni/rabolni stb kezdett. Ennyit a neveltetéses dologról.....
2019. jún. 12. 21:15
 24/82 anonim ***** válasza:
19%
Előjött a vére.... magyarokban meg olyan ver van amitől zsortolodo negativ lehangolt személyiség alakul ki....
2019. jún. 12. 21:28
 25/82 anonim ***** válasza:
71%

Na, látom, törölve lett a kommentem...

Kérdező, tévedsz. Minden népcsoportnak különböző a testszaga, nem tudom ismersz-e színesbőrűeket vagy arabokat. Bizony más az alap "illatuk", mint az európai embereké. Így a romáknak is van egy alap testszaga, ami számomra irtó kellemetlen és ezt nem tudja semmilyen dezodor, parfüm, kölni elkendőzni. Ez is genetika, mint az, amit itt a többiek írnak a vérrel, a viselkedéssel kapcsolatban.

Ettől függetlenül fenntartom a véleményem: inkább maradnék egyedül, mint, hogy roma származásúval kezdjek.

2019. jún. 12. 21:42
 26/82 anonim ***** válasza:
87%

"És mi az ami a DNS-ükben van konkrétan?"

Hát erről beszélgess egy genetikussal, valakivel aki a génszekvenciák feltérképezésével foglalkozik. Úgy ahogy a hajszín vagy a szemszín öröklődik, úgy öröklődnek bizonyos személyiségbeli tulajdonságok is.

2019. jún. 12. 21:47
 27/82 anonim ***** válasza:
88%

Soha nem jönnék össze cigánnyal.

Nem is tetszenek és nem is vagyok kíváncsi az ilyesfajta mentalitásra.

A génekről meg annyit, hogy 2 ismerősöm van, akiknek nem lehetett gyerekük. Mindketten cigány gyereket fogadtak örökbe. Az egyik már lemondott róla. A másik még szenved. Ha tetszik, ha nem X idő után "előjön a vér", akármilyen neveltetést kapott.

A kissrácnak is (most 7 éves) másfél éves kora óta ki van nyalva a valaga, iskoláztatják, megkap mindent, gazdag szülők, programok stb és normálisan, következetesen van nevelve. De képtelen viselkedni, agresszív, lop a suliban stb.

Ha tehetem messziről elkerülöm őket, hülye lennék még haza is vinni egyet.

2019. jún. 12. 22:02
 28/82 anonim ***** válasza:
19%

Én simán, ha amúgy kölcsönös lenne a vonzalom és nem akarna gyereket. Utóbbi sem miatta, hanem mert soha senkitől nem akarok, személyes okokból. Láttam már vonzó cigány lányokat. Persze legtöbbször a tipikus pereputty kategória volt, de kivétellel is találkoztam már. Csak kettőnkön múlna.

28/F

2019. jún. 12. 22:06
 29/82 anonim ***** válasza:
11%

A test szag még oke van valós alapja azonban nem ilyen szinten hogy pl magyarban el mindkettő cigány meg magyar évszázadokon keresztül meg ugyan azokat az ételeket eszik szoval itt minimális a szag ha megis akkor az max a higeniai okok miatt van

Ázsiai barátnőm van Ázsiában nevelkedett élt/él egy kicsit mas a szaga de messze jobb minden teren mint bármely magyar cigány vagy egyébb no a világon meg szagra is! Sőt mikor le van izzadva nincs is neki test szaga! Ennek utána neztem és van tudományos igaza! Hiányzik egy hormon belőlük ami miatt nincs kellemetlen szaguk!

De megjegyzem semmi köze a vernek ehhez! Ez a nevelés vagy annak a hiánya! A gyerek azt csinálja amit lat otthon! Ennyi....

Johogynem mar egy 5 eves cigány tehet arról hogy nem elég jo a viselkedése de közben meg magyar szülők nevelik... csoda hogy ezeknek az embereknek adtak egyáltalán gyereket...

De amugy neked nem mindegy ki mit nevel? Lehet a gyermekes cigánnyal fog ossze jönni remelem igy lesz mert elég vicces lesz akkor a karma 😂 azt fogható D a fejed....

2019. jún. 12. 22:10
 30/82 anonim ***** válasza:
24%
Ismernem kellene őt ahhoz, hogy válaszolni tudjak a kérdésre.
2019. jún. 12. 22:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!