Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egyre nehezebben viseli, hogy még mindig itthon
vagyok a gyerekek miatt. Hogyan tudnék kicsit javítani a
helyzeten, hogy lelkileg jobban viselje a dolgot?
Figyelt kérdés
Nem, én sem akarok a végtelenségig itthon lenni, de sajnos most nem tehetek mást, mert a gyerekeket hozni vinni nem tudnánk másként. 9, 6, 3 évesek.
Anyagilag valahogy megoldjuk, bár az építkezéssel nagyon lassan haladunk és nem élünk luxusban, de jut mindenre ami fontos, többek között a gyerekek fejlesztésére is. A férjem inkább lelkileg viseli rosszul a dolgot és nem tudom, hogy ez ellen mit tudnék tenni.
Egyre többször csúszik ki a száján néhány beszólás amit utána nem sokkal meg is bán és bocsánatot kér, de nekem mégis egyre jobban fáj ez az egész.
Azt csak megbeszeltek hogy hany gyereket akarnak. Azt meg elore nem latja az ember hogy problemas lesz a gyerek vagy sem.
Birom hogy a gyk-n 3-4-5 gyerekes anyukak 8 oraban dolgoznak gyerekeznek, furcsa hogy eloben nincs ilyen ismerősöm :-D
2019. jan. 24. 16:45
52/58 anonim válasza:
Kegyetlen nehéz lehet az biztos.
Én tudtam, hogy egyet szeretnék, nincs is több, és nem is lesz.
Volt egy kolleganőm (itt laknak ebben a községben ahol mi), 9 gyerekük van!
Nem a varjú hozta a nőt, magyar csalàd.
Csak ott meg az van, mivel két műszakban dolgozik, hogy hosszú évek óta a nagyok vigyàznak a kisebbekre.
Ez sem jó szerintem, elveszi a gyerekkoràt.
De ők tudjàk.
2019. jan. 24. 16:46
53/58 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat. Nem értem miért zavarja a férjedet! Lehet önző. Itthon a háztartásban többet kell dolgozni, mint egy munkahelyen. Aki azt állítja, hogy egy 3 gyerekes anya a lábát lógatja az téved. És a gyerekek után is járnak juttatások. Nem értem miért csak a munkával szerzet pénz számít!! 3 gyerek után már igenis jár. Pénz és -ha a szülők akarják- ruházat, cipők. És nem használt ruhák!!! Óvoda, iskola ingyenes (tankönyvek + étel.) Ha meg úgy döntenél, hogy főállású anya leszel, fogsz kapni annyit mint egy munkahelyen megszakadó nő. Ne foglalkozz a férjeddel, irigyli , hogy otthon vagy. Biztos pocsék a munkahelye.
2019. jan. 24. 17:51
54/58 anonim válasza:
Szerintem már eleve az építkezés is ráhat a kapcsolatra.Nálunk hasonló a helyzet.10,8 és 3 évesek a gyerekek.14 hónap alatt felépült a házunk.Közbe kidefült a piciről hogy autista.Így ő magánóvódába jár,így a napi fejlesztés is megvan.Én meg elmentem dolgozni 8-14-ig.Kitartást nektek!
2019. jan. 24. 17:52
55/58 Andi80018 válasza:
Három pici, kiskorú gyerek mellett a nő ne dolgozzon, legyen háztartásbeli. Gondolom a férjed is benne volt a három gyerek nevelésébe, neki is be kell látnia, hogy ilyen körülmények között nem fogsz tudni, én nem is ajánlott dolgozni, mivel nem tudnál velük foglalkozni, és az ők sínylenék meg. Én biztos nem mennék dolgozni három gyerek mellett, míg önállóak nem lesznek, de legalább 2.Még akkor sem, ha mind a három 5 percre lenne a lakhelyünktől. Az nagyon jó lesz, ha dolgozol, full idegbeteg leszel, fáradt, és semmi se lesz otthon elvégezve. Márpedig, ha az anyuka nem kiegyensúlyozott, fáradt, ott borul minden.
2019. jan. 25. 09:30
56/58 anonim válasza:
51: pedig sokan dolgozunk sok gyerkőc mellett. Az, hogy a te ismerőseidnek nincs keresete, attól más még kiveszi a részét ebben is. Elhiszem, hogy fáj a tudat annak, hogy más képes megcsinálni, ő meg nem, de azért ne mi legyünk már a szemetek...
2019. jan. 25. 10:46
57/58 anonim válasza:
Kissé az a benyomásom lett a kommentjeidből kérdező, hogy a férjed téged félt, mert úgy látja csak a gyerekek nevelése teszi ki a napjaid (ami így is van). Azt kéne megértenie, hogy míg ilyen kicsik a gyerekek, ráadásul messzebbre kell őket hordani, addig ez így is lesz. Ő is közre működött a gyerekek létrehozásában és gondolhatott volna erre, hogy te bizony egy lestrapált anyuka leszel 3 kicsivel. Gondolom ő kevésbé tűnik fáradtnak a nap végén a kényelmes kis irodai munkájával mint te, aki egész nap rohangálsz meg mindent elintézel. Ha ennyire aggódik, akkor segítsen megoldani a helyzetet hogy tudj pl. részmunkaidőt vállalni.
2019. febr. 5. 01:19
58/58 anonim válasza:
56# "Az, hogy a te ismerőseidnek nincs keresete"
51-es vagyok. Komolyan, ezt hol olvastad a kommentemben??? Mert ilyet nem irtam. Se azt, hogy szemét lenne aki megoldja.....értő olvasásod 0!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!