Mennyire viseli meg lelkileg a kutyát ez? Tudom butaság, de na.
Van 3 kutyánk, és 2 gyerkőcünk.
Lehetőséget kaptam egy külföldi munkára, lakhatás biztosítva, a mostani fizetésem 4x-esét kereshetném kb.
A gond, hogy ugyan egy gyönyörű kisvárosban élnénk egy 4 szobás társasházban, de a társasházban nem lehet kutyát tartani.
Én gondolkodás nélkül mennék, a kutyák meg mennének a szüleinkhez (2 ide-1 oda). Hát a férjem teljesen kiakadt, hogy én így is mennék... Neki jelenleg nincs munkája, kint meg 80%, hogy néhány hónapon belül lenne. De a kutyák a kutyák a kutyák... megviselné a LELKÜKET, na de könyörgöm, a gyerekeinknek és nekünk is óriási lehetőség lenne.
Meg a mamánál nem mehetnek be az előtérbe sem stb... ez mennyire rossz már nekik stb, szerintem ez butaság. Mióta a kicsink megvan, nálunk is csak a garázsig jöhetnek.
Hogyan tudnám megnyugtatni, hogy a kutyáknak jó lesz a mamáéknál? Szerdán írom alá a szerződést. Nélküle persze nem akarok menni, meg kellene győznöm valahogy.
A menhelyen lévő kidobott, elkószált kutyák is az eredeti gazdájukat imádták, bárhogyan is bántak velük. mert a kutyának a gazda a lényeg. Mégis tökéletesen be tudnak illeszkedni az örökbefogadó új családjukba.
Azért a megélhetés még mindig fontosabb.
Az nem lehet esetleg, hogy a férjed nem szeretne menni, és ráfogja a kutyákra?
Nyugodtan hagyd itthon őket, jó helyük lesz.
nekünk is kerti kutyánk volt, vidám volt, nyugis,v sokáig élt. Az senkinek nem jó, ha itthon maradtok és éheztek a kutyákkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!