Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egyre nehezebben viseli, hogy még mindig itthon vagyok a gyerekek miatt. Hogyan tudnék kicsit javítani a helyzeten, hogy lelkileg jobban viselje a dolgot?
Nem, én sem akarok a végtelenségig itthon lenni, de sajnos most nem tehetek mást, mert a gyerekeket hozni vinni nem tudnánk másként. 9, 6, 3 évesek.
Anyagilag valahogy megoldjuk, bár az építkezéssel nagyon lassan haladunk és nem élünk luxusban, de jut mindenre ami fontos, többek között a gyerekek fejlesztésére is. A férjem inkább lelkileg viseli rosszul a dolgot és nem tudom, hogy ez ellen mit tudnék tenni.
Egyre többször csúszik ki a száján néhány beszólás amit utána nem sokkal meg is bán és bocsánatot kér, de nekem mégis egyre jobban fáj ez az egész.
Azért az sem normális, hogy 8-17-es irodai meló mellett nem bírja a tempót pluszban otthon. Most már nem lehet a gyerekeket visszacsinálni, de aki ennyire nem bírja, annak minek gyerek? Biztos nincs emögött valami sumák?
Amúgy ha ennyire problémás a gyerekekkel, akkor valami otthonról végezhető meló kéne, esetleg vállalkozás, neked is jó lenne valami más inger.
"A férjem egyre nehezebben viseli, hogy még mindig itthon vagyok a gyerekek miatt. Hogyan tudnék kicsit javítani a helyzeten, hogy lelkileg jobban viselje a dolgot?"
Ebben a kérdésben benne van a nagyon nem akarás,és az is hogy nem ùgy volt,hogy kérdező nem megy vissza dolgozni.
A férjed most kezdi erezni a súlyát az egésznek. Elmegy sörözni, mehet, jaj de jó, Te mikor mehetsz /mész el csak úgy?
Én komolyan mondom el kene menned 1 hétre bárhova dolgozni, férjed 1 hétig csinálja a gyerekekkel a műsort amit amúgy te szoktál.
Nincs más választasod ha megbeszélni se tudjátok.
Agyilag a 3 gyerek sokkal jobban lefáraszt mint bármilyen munka. Nekem csak 2 van es nagyobbak, de a mheky szanatorium a korabbi otthonlevős évekhez képest!
A sok fröcsögő anyuka, aki azt hiszi, hogy a férjük életképtelen lenne nélkülük :D tévedés hölgyek, a férfiak is képesek ellátni a gyerekeiket! Gondolom ezt a tudtukra hozzátok rendszeresen, degradáljátok őket. Anyuka is tud annyit keresni akkor, hogy fennmaradjon a színvonal, amit apuka biztosít, míg anyuka gyesen van?
Pont az ilyeneket csalják meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!