Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egyre nehezebben viseli, hogy még mindig itthon vagyok a gyerekek miatt. Hogyan tudnék kicsit javítani a helyzeten, hogy lelkileg jobban viselje a dolgot?
Nem, én sem akarok a végtelenségig itthon lenni, de sajnos most nem tehetek mást, mert a gyerekeket hozni vinni nem tudnánk másként. 9, 6, 3 évesek.
Anyagilag valahogy megoldjuk, bár az építkezéssel nagyon lassan haladunk és nem élünk luxusban, de jut mindenre ami fontos, többek között a gyerekek fejlesztésére is. A férjem inkább lelkileg viseli rosszul a dolgot és nem tudom, hogy ez ellen mit tudnék tenni.
Egyre többször csúszik ki a száján néhány beszólás amit utána nem sokkal meg is bán és bocsánatot kér, de nekem mégis egyre jobban fáj ez az egész.
Azt írtam hogy felkel,nem azt hogy elviszi iskolába.Összekészzíteni Őket,reggeli stb.Sokan pl. az otthon maradok a gyerekekkel időt tanulásra fordítják.Persze kérdező kényelmes életre rendezkedett be.
Persze a férje a szemét tuti.Én azért megkérdezném a mâsik felet is.
Még annyi, hogy engem nem nyaggat a pàrom a munkàval, gondolom tetszik neki, hogy mindennap frissen főtt kaja van, mindent megcsinàlok, csak füvet nem tudok nyírni, mert ahhoz hülye vagyok :)
De én érzem, hogy mostmàr elég volt itthon, kell menjek valamerre.
Egyébként én maximálisan megértem a Kérdező problémàjàt, mert ha nincs segítség, és bizony 6-ra kell bejàrni dolgozni, akkor vagy elmegy a fizetése segítségre, vagy nem tudom, mert azért egy 9 évest nem terhelnék azzal, hogy ő vigye a kisebbeket, ahhoz még kicsi, legyen különben is gyerekkora.
Én most nem azt akarom mondani, hogy maradjon otthon míg fel nem nő az összes gyerek, de azért nem lehet egyszerű.
Adott egy munkahely, van 3 gyerek, és ott van még a hàztartàs.Ebbe szerintem a legedzettebb nő is belerokkan egy idő utàn.
Jogos az 50%-50% ez esetben a férj ugyanúgy legyen szíves 50%-ban furikazni a gyerekeket, fejlesztesre hordani, suliba-oviba menni, haztartást vezetni, stb. És akkor a Kérdező is el tud menni dolgozni es anyagilag is hozzájárulni.
Megnézem, melyiknek lesz előbb elege belőle, és az sztem nem a Kérdező ;-)
Persze, én sem takarítom a házat reggeltől délutànig míg a lànyom nem ér haza, de itt arról van szó, hogy neki olyan munka kellene, ami mellett tudja hozni-vinni a gyerekeket.És itt 3 gyerekről van szó, nem egyről.
Aztàn írt valami fejlesztésről is a Kérdező, nem tudom miről lehet szó, mert a Kérdező eltűnt.
26# Amikor a gyerekek Egyetemre mennének,akkor azért nem mene el dolgozni,mert a férje gyerekeit felnevelte,és ezért kutya kötelessége eltartani továbbra is.
Megértem én,ha nem akar dolgozni,de akkor azt kell írni,nem a kifogásokat,hogy de egyébként ên akarom,csak de.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!