Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem megcsalt, de az én hibám is?
Aki irta,h eddig se volt kedve,ezutan se lesz...mibol tudja,atelte???
Elarulom,h en se gondoltam,de a megcsalas,krizishelyzet,elso sokk utan,jon a harag stb.de ha mindket fel akarja,es ujrakezdi,felpezsditheti a szexualis eletet,barmily hihetetlen.
Utana evekig heti 4-5x volt szex,pedig elotte mar heti,ketheti 1 volt...23 ev hazassag utan.
Ennek 8 eve,de heti 1-2 mi dig megvan..
Hàt, akinek van gyomra az utàn hozzàérni a pasijàhoz/ csajàhoz, hoogy màst nyalt/ szopkodott , miközben egy pàr voltak, màssal szexelt, annak egészségére. Én undorodnék az érintésétől azutàn hogy megcsalt. Bottal se piszkàlnàm meg, nem hogy újra a közelembe engedjem. Nem vagyok igénytelen.
De akinek van gusztusa hozzà, tegye. Ha màr büszkesége, tartàsa nincs.
Itelkezzel csak,nyugodtan.Nem zavar.Ez nem igenytelenseg.Ennyi erovel mindenki csak szuz ferfival,vagy nivel kezdhetne,mert a legtobb em ernek volt elotte mas is...
Eloszor amugy mindenki igy gondolja,en is.De mas atelni.
En megosztottam itt ezt a dolgot,de az nem azt jele ti,hogy itelkezzen,vagy ocsaroljon barki is.
Ennyi erovel csak egy velemeny letezhene itt a gyakorin...
Megcsalas= kuka,valj el,stb...
Mondjak ezt nulla elettapasztalattal,kb.13 evesen..
Csodalkoznak,h pozitiv tapasztalatot senki se ir ide...ezek utan en se fogok...nyugi...
Azért ez a sztori nem semmi, a férjednek van vér a pucájában, ezt az egyet meg kell hagyni. Mert még ha a te testvéred/barátnőd/kollegád lagzija lett volna, akkor elképzelhető, hogy sokáig lent maradsz bulizni, trécselni egyedül is.
De ez, hogy az ő ismerősének a lagzijában otthagy az ő kollegáival, és a szerencsére bízza, hogy lesz elég ideje levarrni a kolleginát mielőtt megunod és feljössz... na ez a kemény. Pláne a saját szobátokban. Hirtelen nem is tudom, hogy inkább szánom-e a férjedet amiért ennyire hülye, vagy tisztelem hogy ennyire bátor.
Én se zárnám ki, hogy ez szándékos volt, főleg látva, hogy te is egyből magadban keresed a hibát. Ha ismer, és tudja hogy a) nem hagynád el egy ilyenért azonnal, b) sejti hogy ezen a szexmentes házasságon legfeljebb a sokkterápia segít, még az is lehet, hogy direkt volt.
Ja, nem tudtam...
Nem én pattogok itt hanem te...,nem baj?
Tovább is görgetek, nyugi, te is tedd azt...
Nem. Ez csak a te hibád.
Lehet félrebeszélni, lepontozni, hőzöngeni, úgyis csak az megy. De gyakorlatilag te üldözted a másik nőhöz.
Az viszont már az ő hibája, hogy nincs tartása, és könyörög neked. A helyében közölném veled, hogy "ez van, ha nem tetszik el lehet vonulni". Egy évnyi munkád van abban, hogy más nőhöz kergetted. Sikerült, örülhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!