Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másodszor is megcsalt a férjem, mit tegyek?
Ez nehéz. Sajnos ez azt bizonyítja hogy azóta sem tudta őt elfelejteni a férjed. Okos tanácsot nem tudok neked adni, de azt javaslom hogy ne csinálj hisztériás jelenetet. Azzal csak a nő malmára hajtod a vizet. Az jön ki belőle hogy a nő milyen megértő és kellemes társaság, te pedig egy hárpia vagy aki úgy ki van borulva hogy nem lehet a társaságod elviselni.
Az erőszak mentes kommunikációról több videót is találhatsz a neten. pl: https://www.youtube.com/watch?v=SlKPNO09yeU Érdemes ebben a stílusban közölni vele a közlendőidet, mert akkor muszáj figyelemmel lennie a lelkedre.
Neked most azt kell eldöntened hogy harcolsz a házasságodért jelenleg, vagy emelt fővel kilépsz belőle. A szívedre hallgass ebben, ne más élettapasztalatára.
A nőről mit lehet tudni? Van családja, férje, gyereke? Vagy csak a te férjedre várt eddig?
Ha szingli a nő, és mint írod hogy 32 éves, te meg 46 és felnőtt a lányotok lehet hogy elvárja hogy elváljon a férjed és neki csináljon gyereket. 32 évesen már ketyeg a biológiai óra.
Bevalotta,hogy mást szeret akkor miért nem váltál el?
Nekem ez már egy indok.
Szerintem itt az idő,hogy tovább lépj !
Keress olyat aki téged szeret és hidd el most lehet nehéz bele gondolni,hogy milesz a férjed nélkül,de már csak jobb lehet.
Vagy ha nem váltok el valamiért akkor te is keress egy pasit.
Azt, hogy te mit tegyél, fogalmam sincs. Nyilván két lehetőséged van
Az egyik, hogy mosolyogsz, vállon veregeted, majd azt mondod.- Béla! 3 a magyar igazság, no van még egy dobásod, hogy megcsalj! Addig szépen elvagyunk így is.
A másik lehetőség, hogy elhagyod.
Én személy szerint már az elsőnél összepakoltam volna egy bőröndnyi ruháját, és kitettem volna a lakásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!