Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt másodszor is. Ti hogyan állnátok bosszút? Többi lent.
Első megcsalás: fél év után, külföldi úton pár napig egy 17 éves angol kiscsajjal romantikáztak pár napig. Egy fb-poszt lebuktatta, tagadta, elhittem. De gyanús volt a történet, írtam a csajnak egy szívhez szóló levelet, és megesett rajtam a szíve, elmondta az igazat. Szex nem volt, hanem párszor randiztak, csók, kézfogás stb. Azt mondta neki, h nincs barátnője. Párom könyörgött, h soha többé nem teszi, csak megijedt mert ez az első komoly kapcsolata hosszú ideje (27 éves, sok kalandja volt/játszótársa volt) és én nagyon szerettem, hinni akartam neki, hogy egyszeri alkalom volt.
Második: most nyáron ismét ugyanolyan külföldi út, nyári egyetem. Feltűnt, hogy egy bizonyos csaj lájkolja a képeit, képeslapot küld neki, (mármint nem online, igazi papír alapút), hogy várja, látogassa meg, az ott készült képein feltűnően sokszor szerepel. De a legfurább az volt, hogy "nyári egyetem aftert" akartak tartani, amire egyszer csak kiderült, h mindenki lemondta, így egy hétig kettesben lenne a csajjal, kérdezte probléma lenne-e nekem. Na erre már megnéztem a fb üzeneteit. Következő párbeszéd:
(csaj)-Mire emlékszel leginkább?
(ő) -Sokmindenre....
(ő) -A hegyekre, a bőrödre, a parfümöd illatára...
Olyan dühös vagyok, hogy ennyire hülyének néz, hogy úgy érzem, most nem elég az, hogy csak simán kidobom. Kreatív ötletek? L/25
A bosszú kicsinyes, gyerekes dolog.
SZakíts meg vele minden kapcsolatot, és keress mást.
engem is megcsaltak, szétmentünk, x időre ismét összejöttünk. és ismét megcsalt... nem tudnék neki megbocsátani ismét, ha meglátom, csak szánalmat érzek. Azóta új párom van, akivel jobb mint az előzővel és végre boldog vagyok :)
Hagyd a fr*ncba ezt a hapsit. nem érdemel meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!