Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másodszor is megcsalt a férjem, mit tegyek?
Szerintem nem ért véget a kapcsolatuk 6 éve,csak óvatosabbak lettek.
Csak azért van veled,mert a másik nő visszatáncolt.
Ne maradj a szamár szerepében!
Ha vele maradsz,pokol lesz az életed,mert bizalom nélkül nem működik egy kapcsolat sem!
Légy erős és emelt fővel lépj ki ebből a megalázó kapcsolatból!
Ha azt mondta, szereti, sőt már a közös gyerek is szóba került köztük, mi értelme, hogy ti együtt maradjatok? Minek? Ez a kapcsolat nagy valószínűséggel soha nem is ért véget, csak te hitted ezt.
Én elválnék, mert ennek semmi értelme.
Sajnálom,hogy ez történt veled,de igazából 6 éve amikor megbocsájtottál neki egy 1 éven át tartó viszonyt akkor te jogosítottad fel arra,hogy újra megtegye.Hiszen azt látta,hogy megbocsájtod és úgy volt vele ha még egyszer,többször megteszi azt is megfogod!
A magam részéről úgy vagyok ezzel,hogy ha egy alkalmas dologról van szó akkor üsse kavics mindenki hibázhat egyszer! De ez már egészen más. Ha szereti azt a nőt már pedig ezt be is vallotta neked akkor szerintem nincs miről beszélni! Már 6 éve el kellett volna hagynod amikor bevallotta,hogy a másik nőt szereti.
Velem 4,5 éve történt.Én is megbocsátottam,mert megértettem,hogy mi volt rossz a házasságunkban,és miért kereste ,másnál a boldogságot.Ott inkább csak a nő részéről alakult ki érzelem, gyereket akart a férjemtől,és az hazudta, már terhes, hogy ezzel kösse magához a férjem...(hozzáteszem,pár hete tartó viszony,pár alkalom szex)..
10 nap különélés után megbeszéltük a férjemmel együtt maradunk,és újrakezdjük...(persze első reakcióm nekem az volt ,hogy kidobtam, és válni is akartam)
De volt pár feltételem, pl. hogy megszakítja a kapcsolatot a nővel, amit ő meg is tett, de a nő lerázhatatlannak bizonyult...
Mindez már régen történt, de ha megtudnám, hogy mégsem szakított vele, vagy még 1x megcsalna mással,azonnal lezárnám a most 27 éve tartó házasságunkat....
Nem értem, ha szerették egymást, miért ért véget a kapcsolatuk?Miért maradt veled a férjed,és miért 6 év múlva derült ki, hogy újrakezdték....
Ez nem kérdés szerintem, mit tegyél,de te is tudod....
Pedig én aztán nem szoktam rögtön válást javasolni....
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!