Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan feleségektől kérdeznék, akiket megcsalt a
férjük, de sikerült ezt megbocsátani, és a házasságot
rendbe hozni?
Figyelt kérdés
Igazából csak egy olyan kérdésem lenne, hogy megismertétek a 3. felet, vagy végig egy névtelen, arctalan idegen maradt számotokra? És hogy könnyebb mit gondoltok? Találkozni és megbeszélni, tisztázni vele is a dolgokat, vagy jobb ha ő kimarad a sztoriból? Bennem most nagyon bennem van az hogy szeretném őt megismerni, elhívni mondjuk egy kávéra, és tisztázni vele a dolgokat, normális felnőtt emberek módjára...Amit tudok róla, hogy neki is hazudott a férjem nem csak nekem, és őt is nagyon megviselte az, hogy csak "arra" kellett neki...
Szerintem ismerjetek meg egymast es aztan harmas trio :)
2015. jan. 27. 19:23
2/24 anonim válasza:
Ha úgy érzed, könnyebb lesz így keresd meg. Én nem tudtam bizonyítani semmit, ezért arctalan maradt.
2015. jan. 27. 19:24
3/24 anonim válasza:
Érdemben nem tudok hozzászólni, de érdekelnek a válaszok. Magamból kiindulva megismerni nem akarnám, de amit lehet kiderítenék róla.
2015. jan. 27. 19:28
4/24 anonim válasza:
Az iwiwen neztem meg ki az a no...de hal istennek nem talalkoztam vele.Nem egy intelligens es balhezott volna...Gyalazkodo uzeneteket irt es zaklatott minket...
Nem biztos hogy jo otlet talalkoznod vele.plane ha teged valasztott a parod.
Egy sertett megalazott nonel nincs rosszabb.
De te tudod....
2015. jan. 27. 19:29
5/24 anonim válasza:
kb 5 év után lefeküdt vagy 3x egy lánnyal, majd felhagyott a viszonnyal és nagyon rendbe akarta hozni, de ezek után egy évre emgtudtam, facebookon a csajtól aki szerelmes lett, és nem tudta elviselni. Én megbocsájtottam, voltak gondok, sohasem csalnám meg, de éreztem, hogy akkor válság volt a kapcsolatunkban, azóta sokkal jobb, érdekes, de sohasem felejtem el az biztos :(
2015. jan. 27. 19:39
6/24 anonim válasza:
Nálunk arctalan maradt, mert a férjen egy gyáva féreg.
Megbocsátani sosem tudtam, és nem konkrétan a kis kalandja miatt válunk el (az már 6 éve volt), de sosem lehet igazán megbocsátani, elfelejteni pláne.
Aki gerinctelen, aljas, annak ilyen a jelleme. Ennyi.
2015. jan. 27. 19:47
7/24 anonim válasza:
Nők b... Minek találkozni vele? Inkább foglalkoztál volna a férjeddel kellőképpen, hogy ne vágyjon másra. Mindig csak az idiótaság, nulla értelem.
2015. jan. 27. 20:11
8/24 anonim válasza:
Mivel őt is átverte, mint sorstárs, együtt jól kibeszélhetnétek és szidhatjátok a férjedet, ha ez könnyít a lelkeden, jobb mint az önsajnálatba süppedni.
2015. jan. 27. 20:37
9/24 anonim válasza:
Engem az unokahugommal csalt meg.Azóta nem mer jönni a kis r ibanc,kitekerem a nyakát ha meglátom valahol!
2015. jan. 27. 20:41
10/24 anonim válasza:
Utolsó, miért nem a férjedet hibáztatod elsősorban? Ő csalt meg, nem? És gondolom, nem kellett megerőszakolni.
Amúgy ez a téma engem is érdekel...párommal másfél éve vagyunk együtt, sajnos neki felesége van. Sokszor kíváncsi lennék, ha tudna rólam, ezt megtudná bocsájtani? Vagy egy kis kaland felett könnyebben szemet hunyna?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!