Hogy lehetett ezt megbocsátani? Részletek lent
Figyelt kérdés
A barátnőmet tavaly mikor terhes volt, két nővel is megcsalta a vőlegénye. Nem értem ezután, hogy maradhatott vele? Nem fogom fel az ilyet, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy más, hogy másnak mi a véleménye erről?2014. ápr. 28. 12:44
1/15 anonim válasza:
Szereti nagyon azt a férfit és gyenge hozzá, hogy elhagyja. De hidd el ez csak idő kérdése.
2/15 Gringabringa válasza:
Azért ez elég hiányos sztori.Pl simán lehet, hogy a terhesség alatt megtagadta a szexet és ezért lépett félre.Persze ez nem mentség.De ha ezért történt, akkor lehet, hogy ha visszaáll a rend, akkor ő sem fog félrelépni.Ha azért dugott félre, mert nem bír a vérével, és unja a komoly kapcsolatot, akkor mindig meg fogja tenni a jövőben is.Az ilyen pedig semmilyen nő mellett nem fog megváltozni.
3/15 anonim válasza:
#2 Nehogy már mentség legyen a megcsalásra, hogy terhesség alatt nem szexeltek...
4/15 anonim válasza:
Nálunk se nagyon van szex, de nem miattam hanem párom miatt. Azt mondja őt zavarja a pocakom, zavarja maga a tudat, hogy miközben mondjuk lovagolok rajta ott "ugrál" a lánya is. Ameddig nem látszódott, nem "kerekedtem" addig nem volt baj, mióta kezd látszani azóta van ez a kattanása. Én viszont ugyanúgy kívánom a szexet és falra tudnék mászni, hogy nem képes normálisan megdöngetni azóta. Ennyi erővel jogosan keresek erre a pár hónapra én is magamnak egy faszit aki párom helyett addig meghúz párszor. :D Komolyan utálom azokat a férfiakat akik erre hivatkoznak, az ilyen tényleg azt érdemelné hogy az asszony jól félredu(g)assa magát.
5/15 anonim válasza:
Az ő dolguk, a barátnődet kérdezd meg, csak ő tudhatja. Lehet, hogy mérlegelték, hogy ezek után is szeretik mg egymást, és így boldogabbak lesznek, mint külön-külön lettek volna. Ezt sose lehet tudni előre. De majd az idő igazolja, hogy jó döntés volt-e vagy sem. Még akkor is léphet a barátnőd, nem muszáj most rögtön.
6/15 anonim válasza:
No az ilyen barátnöktöl mentsen meg mindenkit a Joisten mint amilyen te vagy! Ne itélkezz! Te nem tennél igy az egy dolog, de ha a banöd igy tett, fogadd el. Az ö élete, az ö döntése.
7/15 anonim válasza:
Nyilván nagyon szerelmes a nő,és elborítja az agyát a rózsaszín köd,plusz azért mégiscsak a közös gyermeküket hordja a szíve alatt,és gondolom,szeretne teljes családot a kicsinek.Ő biztosan máshogy látja a dolgokat ebben a helyzetben,mint mi,kívülállók.Idővel talán majd változik a gondolkodása,vagy a körülmények.Persze annak kicsi az esélye,hogy a pasja jó útra tér,elvégre kutyából nem lesz szalonna.Mindenesetre ez az ő ügyük.
8/15 anonim válasza:
6-os úgy látom nem tudsz szöveget értelmezni :D Nem azt írtam, hogy félrejárok hanem azt hogy sok férfi azt hozza fel indoknak, hogy azért csalja a párját ilyenkor, mert a felesége terhesen nem szexel vele. Erre írtam, hogy nálunk fordítva van párom nem akar a baba miatt nagyon velem szeretkezni akkor ennyi erővel én is kereshetnék más férfit, azt egy szóval nem írtam hogy van is más. Mielőtt ilyeneket írsz tanulj meg olvasni légyszi.
9/15 anonim válasza:
Tudod,a hormonok.
Teljesen érthető.A nők hisztisek a hormonjaik miatt,a férfiak meg kívánósak.:D
10/15 anonim válasza:
#4 nalunk is ez volt, és hiaba mondtam neki bármit...mai napig vannak gondok, de most mas miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!