A barátnőmet tavaly mikor terhes volt, két nővel is megcsalta a vőlegénye. Nem értem ezután, hogy maradhatott vele? Nem fogom fel az ilyet, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy más, hogy másnak mi a véleménye erről?
Gyáva. Meg lesz a böjtje, de nem most. Majd 15-20 év múlva sír, hogy milyen nehéz az élet, és megkeseredik abba, amit ő választott saját magának!
2014. ápr. 28. 16:05
12/15 anonim válasza:
Gondolom a barátnőd képzetlen, szegénylány, akit ha elhagyna a gyermeke apja, mehetne haza falura nagyikáékhoz.
Egy gyerekkel, akit - gondolom - 20 évesen, hosszas gondolkodás után vállalt.
Nem megbocsájt a szerencsétlen, hanem mérlegel.
2014. ápr. 28. 20:34
13/15 anonim válasza:
Nem kell megbocsátani ahhoz, hogy vele maradjon. Attól még lehet rá dühös, és lehet, hogy szétszakította/szakítja a belső vívódás, hogy a szerelem győzött most, az egy dolog. Azért ha belegondolod magad a helyébe, nem biztos, hogy olyan fekete-fehér ez. Nyilván könnyű azt mondani, hogy hagyja ott, kívülállóként. De ő látja a vőlegényében (férjében?) az apát, akit szeretne a gyermekének, terhesen már nem olyan könnyű ugrálni...
Mindenki csinál olyat, amiért kívülállóként lehülyézné magát, de a barátok dolga, hogy vállat nyújtsanak, amin a másik kisírhatja magát, vagy segítő kezet.
2014. ápr. 28. 21:18
14/15 anonim válasza:
Ez így valóban kevés infó. Alapjaiba véve csak is az ő dolguk, hogy mit miért tesznek, és te mint barátnő nem ítélkezhetsz felette. Az, hogy a vőlegényével együtt maradt, és terhes is volt tőle, eléggé komoly indok arra, hogy adott neki még esélyt.
A megbocsátás téma: azt nem mindig azért kell megtenni, meglépni, mert a másik fél kéri, hanem magunk miatt is. Miért jobb haragudni, dühösnek lenni?
Sőt, a harag, düh minden esetben rossz tanácsadó.
2014. ápr. 28. 23:41
15/15 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátnődet ő biztosan pontos választ tudna adni rá. Mit jelent az hogy megcsalta? Mit tett a vőlegénye? Mert engem is megcsaltak, konkrétan párom társkeresőzött és találkozott egy-két lánnyal. Nem történt semmi közöttük, de ez nekem pl. már megcsalás és még volt pár ilyen dolog és mégis megbocsátottam. Én egyik kolléganőmmel keveredtem érdekes viszonyba, nem örült neki párom, de nem csinált belőle balhét. Azóta is jól megvagyunk, imádjuk egymást és nemsokára jön a babánk is. Ha most kiderülne, hogy megcsalt mialatt babát várok nem tudom hogy reagálnék ez csomó mindentől függ szerintem és nem feltétlen az a legjobb ha egyből kidobja a francba a másikat. Elég sok férfit ismerek, de teljesen hűségessel eddig még nem sűrűn találkoztam sajnos. Eldobhatja a jelenlegit akit szeret, de mi a garancia hogy a következő nem fogja megcsalni. Persze nem azt mondom hogy rendjén van a dolog és csinálja, de azzal se értek egyet hogy egyből bútorozzanak szét. De ezt mindenki máshogy éli meg, más az értékrendszere, más kapcsolatban élnek. Attól, hogy megbocsájt neki ő azzal nem lesz kevesebb, vagy rosszabb szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!