Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan feleségektől kérdeznék, akiket megcsalt a férjük, de sikerült ezt megbocsátani, és a házasságot rendbe hozni?
Én nem akartam tudni ki az, nem is akartam beszélni vele.
A férjemnek nagyon nehezen meg tudtam bocsátani, pedig sajnos nem csak egy pillanatnyi eltévelyedés volt az ő esete, hanem egy másfél évig tartó viszony....
4 év távlatában elmondhatom, hogy sikerült végre ismét nyitnom a férjem felé, bebocsátottam. Tiszta lapot vettünk elő, a megcsalás soha többé nem került szóba közöttünk, még vitatkozás közben sem soha.
Nagyon szeretem a férjemet, tudom, hogy ő is szeret, a történek ellenére is. Együtt vagyunk jóban és rosszban.
na, tizes, mindjárt jönnek a superwoman-ek és le leszel ribizlizve.
Én voltam már mindkét cipőben, egyikben sem találkoznék az asszonytárssal. PÁRkapcsolat, nem threesome.
10-es de ha felesége van, akivel együtt él, akkor nem a te "párod" Legalábbis szerintem.
Amúgy az unokahúgost megértem. Azért már a rokonod meg legjobb barátod stb. párjával nem kéne kikezdeni, na! Ez szerintem az elvárható minimum. Ettől a válaszoló még haragudhat a férjére is ugyanúgy, de én is megnyúznám az unokahúgomat, ha ekkora szemét lenne.
15-ös, felőlem jöhetnek a superwomenek, nem zavarnak, érdeklődve várom a reakciókat:)
És aki írta, hogy nem a párom, annak elmondanám, hogy de, én annak tartom, mint ahogy ő is engem.
10-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!