Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Olyan feleségektől kérdeznék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan feleségektől kérdeznék, akiket megcsalt a férjük, de sikerült ezt megbocsátani, és a házasságot rendbe hozni?

Figyelt kérdés
Igazából csak egy olyan kérdésem lenne, hogy megismertétek a 3. felet, vagy végig egy névtelen, arctalan idegen maradt számotokra? És hogy könnyebb mit gondoltok? Találkozni és megbeszélni, tisztázni vele is a dolgokat, vagy jobb ha ő kimarad a sztoriból? Bennem most nagyon bennem van az hogy szeretném őt megismerni, elhívni mondjuk egy kávéra, és tisztázni vele a dolgokat, normális felnőtt emberek módjára...Amit tudok róla, hogy neki is hazudott a férjem nem csak nekem, és őt is nagyon megviselte az, hogy csak "arra" kellett neki...
2015. jan. 27. 19:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%

Én nem akartam tudni ki az, nem is akartam beszélni vele.

A férjemnek nagyon nehezen meg tudtam bocsátani, pedig sajnos nem csak egy pillanatnyi eltévelyedés volt az ő esete, hanem egy másfél évig tartó viszony....

4 év távlatában elmondhatom, hogy sikerült végre ismét nyitnom a férjem felé, bebocsátottam. Tiszta lapot vettünk elő, a megcsalás soha többé nem került szóba közöttünk, még vitatkozás közben sem soha.

Nagyon szeretem a férjemet, tudom, hogy ő is szeret, a történek ellenére is. Együtt vagyunk jóban és rosszban.

2015. jan. 27. 21:03
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Csak egy kérdés, ha tényleg szeret, hogy tudott másfél éven keresztül megcsalni, ott már akkor lehettek érzelmek is. Hogy tudott a szemedbe hazudni, ennyi időn keresztül? Aki szeret valakit, annak nem kell más...
2015. jan. 27. 21:09
 13/24 anonim ***** válasza:
20%
Mert az élet, hogy ilyen helyzeteket. Én már megbocsátottam neki, abban pedig biztos vagyok benne, hogy szeret, ez sosem volt kérdés.
2015. jan. 27. 21:11
 14/24 anonim ***** válasza:
40%
Nos, elmondom a mi helyzetunket. Mi a munkahelyen ismerkedtunk meg, en egyedulallo anya voltam, o nos ferfi gyermek nelkul. Ahogy meglattuk egymast... szerelem lett elso latasra... Sokaig nem vallottuk be egymasnak, majd elkezdodott egy 9 honapig tarto viszony. Talalkoztam a felesegevel(feltekeny volt), persze nem tudta hogy nekunk viszonyunk van... Nekem nehez volt a szemebe neznem, nem is neztem... Erosen szimpatikus volt, vegig vonzott a lete, mindig kerdeztem felole, teljesen mas ember mint mi... Mi nagyon illettunk egymashoz, de ok nem... tudtak ezt mindketten. mikozben viszonyunk volt sokszor tanacsot adtam a paromnak(mostmar a ferjem), hogy hogyan viszonyuljon hozza(ha hisztis olelje at s puszilja meg, ne durcazzon. probalja szeretettel megkozeliteni, mikor szexelni akar vele tudassa vele hogy orea vagyik, nem a szexre). Ideig oraig megoldodott a problemajuk, de elcseszte a felesege azzal, hogy hetekig(!) hozza sem szolt... aztan elindult a lavina, mar azon volt a ferjem hogy elvaljon tole... Elvaltak, s velem maradt. Mai napig szeretnek vele talalkozni, beszelgetni, megismerni... de o nem akarja... irtam egy e-mailt, amire nem valaszolt... Szeretnem tudni ki az a no akit a ferjem 9 even at szeretett... Nem rossz, sem o, sem a ferjem, csak ket teljesen kulonbozo ember... Kulonos volt ez a harmas kapcsolat. Amellett, hogy orulten szerettem, barmikor elfogadtam volna a veget a kapcsolatnak... Ket het alatt dontotte el, hogy engem akar. A lakas az exnel maradt, joforman minden, mi pedig uj eletet kezdtunk egyutt. Osszehazasodtunk, lakasunk van, allapotos vagyok, imadjuk egymast, szereti a lanyomat... De a lelkiismeretem csak nem nyugszik... Az ex feleseg is ferjhez ment(hozza valo ferfihoz), es boldognak tunik... Remelem sikerul majd beszeljek vele... el nem mondanam neki, hogy a ferje felrelepett... De elbeszelgetnek vele gyerekkorarol, elmenyeirol, erzeseirol...
2015. jan. 27. 21:11
 15/24 anonim ***** válasza:
75%

na, tizes, mindjárt jönnek a superwoman-ek és le leszel ribizlizve.

Én voltam már mindkét cipőben, egyikben sem találkoznék az asszonytárssal. PÁRkapcsolat, nem threesome.

2015. jan. 27. 21:12
 16/24 anonim ***** válasza:
*bebocsátottam=megbocsátottam
 17/24 anonim ***** válasza:
33%

10-es de ha felesége van, akivel együtt él, akkor nem a te "párod" Legalábbis szerintem.

Amúgy az unokahúgost megértem. Azért már a rokonod meg legjobb barátod stb. párjával nem kéne kikezdeni, na! Ez szerintem az elvárható minimum. Ettől a válaszoló még haragudhat a férjére is ugyanúgy, de én is megnyúznám az unokahúgomat, ha ekkora szemét lenne.

18/24 anonim ***** válasza:
12%

15-ös, felőlem jöhetnek a superwomenek, nem zavarnak, érdeklődve várom a reakciókat:)

És aki írta, hogy nem a párom, annak elmondanám, hogy de, én annak tartom, mint ahogy ő is engem.

10-es voltam

2015. jan. 27. 21:19
 19/24 anonim ***** válasza:
69%
Ha a párodnak tartana már nem lenne felesége, de mondom, te tudod... nem az én életem, nem az én férjem. Hál' Isten. (Ezt pedig biztosan tudom, mert nincs férjem :D )
2015. jan. 27. 21:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Megismertem igen. A ferjem( azota ex) egy sms kapcsan bukott le. En akkor rogton felhivtam a not de nem vette fel,sot kerult is. De par nap mulva ugy alakult hogy meg akarta magyarazni a dolgokat. A ferjem persze nem jott el,gyava fereg volt csak otthon frocsogott hogy mekkora egy r.banc az a no. En elmentem,es hat ledobbentem mert egy igenytelen zsiros haju sarga fogu nö vart ram. Mindegy valamit biztos tudhatott ha kellett neki. Viszont tok ertelmesen elbeszelgettunk,normalis egy csajnak tunt. Bar a viszonyt tagadta allitolag csak kerulgettek egymast es ő probalta vegig,segiteni a ferjem hogy ujra egymasra talaljunk.Persze nem hittem neki. Kozoltem ha kell neki viheti sz@rert nem kuzdok. Teljesen kiakadt hogy miatta elvalunk,rinyalt nekem hogy őt is anno megcsalta a ferje es tudja milyen,es hogy a ferjem jo ember ne rugjam ki stb. Ugy erzem a tortentek ellenere en tavoztam gyozteskent a helyszinrol. Megbocsatani nem tudtam es nem is akartam,ismerem magam annyira hogy nem felejtek,ugy pedig nem elek hogy ha kesik vagy kap egy sms-t akkor gyomorgorcsom legyen.
2015. jan. 27. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!