Hagyjam el akit szeretek, csak mert a szüleim nem tudnak neki megbocsátani és választásra kényszerítenek?
Lassan 3 éve, hogy megismerkedtünk. Korán összeköltöztünk. Az első 1-1,5 évben minden rendben volt. Aztán a baráti körünkbe került valaki, aki addig kavarta a kakit, míg szétmentünk. Sokat sírtam ,dühöngtem, kiabáltam, lefogytam. Kellett jó pár hét, mire megbeszéltük. Kibékültünk, majd megint történtek olyan dolgok, ami miatt szétmentünk. Aztán megint kibékültünk.
A legutóbbi szakításnál próbáltam továbblépni, de nem sikerült. Szeretem ezt a férfit, és sok beszélgetés után úgy döntöttem meg tudok neki bocsátani, és ő is nekem.
A szüleim viszont azt mondták, sokszor megbántott ez a férfi, és ha kibékülünk megint csak összetöri a szívemet.
Igen, lehet, benne van a pakliban. De szeretem, szenvedek nélküle :(
De képtelen lennék úgy boldog lenni a "párommal", hogy anyuékkal közben áll a bál. :(
Erre csak azt lehet mondani, hogy az emberi hülyeség határtalan.
De legalább a szüleid értelmesebbek, mint te.
Biztos vagy abban, hogy ez a férfi fog boldoggá tenni, aki annyi keserű pillanatot okozott?
A szüleidnek igaza van.
Szia!
Ha tényleg szeretnétek egymást akkor nem mentetek volna szét ennyiszer!
Tapasztalt emberek tudják hogy csak a káposzta jó ha újramelegíted!
Úgy is szétfogtok megint menni,mert miért is lenne másképp?tTudod minden ember életében el kell jöjjön az a pont amikor nem csak a szívére kéne hallgatni!
De mondjuk sosem tudni hogy mi lesz veletek is lehet soha nem fogtok mér szétmenni de ennek kicsi a valószínűsége mert már 2xer is szétmentetek!
Amúgy meg mit érdekel a szüleid véleménye?Majd belenyugszanak valahogy!Felnőtt ember vagy nem?
Jó a kapcsolatom a szüleimmel, és nem szeretném ha ez megromlana. Igen, igazuk van. Tudom.
De szeretem :(
Én is szeretem a tejet, de mivel fosok tőle, nem iszom meg...
Ez akaraterő kérdése. Az élet nagyon rövid, és ne pazarolj éveket egy olyan kapcsolatra, ami biztos nem működik.
Igazuk van a szüleidnek.A kapcsolatod már lejárt szerintem és elfáradt.
Hiába bocsátottatok meg egymásnak,sosem lehet már tiszta lappal folytatni szerintem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!