Hagyjam el akit szeretek, csak mert a szüleim nem tudnak neki megbocsátani és választásra kényszerítenek?
Lassan 3 éve, hogy megismerkedtünk. Korán összeköltöztünk. Az első 1-1,5 évben minden rendben volt. Aztán a baráti körünkbe került valaki, aki addig kavarta a kakit, míg szétmentünk. Sokat sírtam ,dühöngtem, kiabáltam, lefogytam. Kellett jó pár hét, mire megbeszéltük. Kibékültünk, majd megint történtek olyan dolgok, ami miatt szétmentünk. Aztán megint kibékültünk.
A legutóbbi szakításnál próbáltam továbblépni, de nem sikerült. Szeretem ezt a férfit, és sok beszélgetés után úgy döntöttem meg tudok neki bocsátani, és ő is nekem.
A szüleim viszont azt mondták, sokszor megbántott ez a férfi, és ha kibékülünk megint csak összetöri a szívemet.
Igen, lehet, benne van a pakliban. De szeretem, szenvedek nélküle :(
De képtelen lennék úgy boldog lenni a "párommal", hogy anyuékkal közben áll a bál. :(
"Aztán a baráti körünkbe került valaki, aki addig kavarta a kakit, míg szétmentünk"
Erre nem figyelt senki. Nagy bajt tud tenni egy ilyen keverő. Őt lapátra tettétek már?
Szüleidnek igaza van és ahogy kiveszem mindig te lépsz újra a férfi felé, szakítás után ő lényegében le se tojja mi van éli az életét és kész.
Egy olyan férfi aki képes megbántani ráadásul többszörös nekifutás után is akkor az nem szeret annyira téged mint ahogy te őt és soem leszel teljesen boldog vele,de nagyanyám szavaival élve"mindenki magának hülye".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!