Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év házasság után megcsalást megbocsátani?
Figyelt kérdés
Egy éves viszony, szerelem, kötődés. Közben itthon nincs probléma, jól élünk.2014. okt. 5. 05:59
1/22 anonim válasza:
Ha szerelmes és kötődik akkor gondolod hogy el fogja hagyni a másikat? Én nem bocsátanám meg, hiszen a házassággal örök hűséget fogadott.
2/22 anonim válasza:
Más lenne, ha egyszeri megbotlás lett volna.
De egy viszony??? Egy évig folyamatosan hazudott neked, közben mást szeret(ett), ölelt, csókolt. Vajon, mikor téged ölelt, melyikőtökre gondolt?
3/22 anonim válasza:
Na ez már ebben a formában durva .. Egy egy esetleg(!!!) két alkalmas botlást még csak-csak meg lehetne bocsátani ,de itt már többről van szó . Itt már érzelmek ,szerelmek vannak a 3 .fél irányába .Mi is a kérdés ? Itt csak egy a járható út ,ha elengeded őt . Arra nincs sok értelme várni ,hogy majd csak elmúlik a szerelme a másik felé .Mi van ,ha nem ? Egyébként is tudnál úgy vele élni ,hozzá bújni ,mellé feküdni a hitvesi ágyba ,hogy ő már mást szeret ? Szerintem ne akard magad kínozni . Inkább te hozd meg a döntést ,mint ő sétáljon ki az életedből .Elhiszem ,hogy nehéz 20 évet lezárni ,aláírom . De van élet utána is ! Nekem olyan fura egyébként ,hogy írod ,otthon nincs problémátok ... Biztos o.O ??? Vagy csak te nem akarod észrevenni ,hogy valami nem klappol közöttetek .. elhiteted magaddal hogy a párod boldog melletted . Lehet próbálkozni újrahódítani ,hátha nem aludt ki még teljesen az irántad érzett láng .. újra lehet szítani ,de már korábban (is) kellett volna ,nemcsak akkor mikorra konkrétan kiderül ,baj van . Én kíváncsi leszek ,olvasni fogom hogyan alakul az életetek ..a legjobbakat kívánom ,bárhogy is alakuljanak a dolgaitok .
4/22 anonim válasza:
Egy évig folyamatosan hazudott.Soha többé nem fogsz bízni benne!
5/22 anonim válasza:
mar a kerdesben megvalaszoltad. szerinted nincs problema otthon. akkor minek a kerdes?
6/22 anonim válasza:
Ha kufirc,igen.
Ha szerelem kötődés akkor meg úgyis ő fog elhagyni.
7/22 A kérdező kommentje:
Saját bevallása szerint sem akar minket elhagyni, és nincs semmi problémája sem velem kapcsolatban. Szerinte jó a házasságunk, az átlagnál mindenképp jobb. Jól megvagyunk, szerinte is, így meg végképp nem értek semmit.
2014. okt. 5. 07:51
8/22 anonim válasza:
ha szerelem és nem csak puszta kaland részéről az a másik, akkor sajnos érdemes elgondolkodni a közös jövőn..
9/22 anonim válasza:
'' Szerinte jó a házasságunk, az átlagnál mindenképp jobb. ''
fuh most olyat nevettem xD marha jó lehet, főleg h egy éven át mást szeret.
10/22 anonim válasza:
Nem értem, mit szeretne? Élni veled a hétköznapokban, és fenntartani a látszatot? Vagy csak a gyerek meg a vagyonmegosztás miatt nem akar válni? Esetleg kényelmes neki, hogy mosol és főzöl rá, de ha más kell, arra ott a szerető?
Nem értem. Mikor és hogyan derült ki? Hány éves a szerető? Ti hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!