Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 20 év házasság után megcsalást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év házasság után megcsalást megbocsátani?

Figyelt kérdés
Egy éves viszony, szerelem, kötődés. Közben itthon nincs probléma, jól élünk.
2014. okt. 5. 05:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes és kötődik akkor gondolod hogy el fogja hagyni a másikat? Én nem bocsátanám meg, hiszen a házassággal örök hűséget fogadott.
2014. okt. 5. 06:26
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Más lenne, ha egyszeri megbotlás lett volna.

De egy viszony??? Egy évig folyamatosan hazudott neked, közben mást szeret(ett), ölelt, csókolt. Vajon, mikor téged ölelt, melyikőtökre gondolt?

2014. okt. 5. 06:33
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Na ez már ebben a formában durva .. Egy egy esetleg(!!!) két alkalmas botlást még csak-csak meg lehetne bocsátani ,de itt már többről van szó . Itt már érzelmek ,szerelmek vannak a 3 .fél irányába .Mi is a kérdés ? Itt csak egy a járható út ,ha elengeded őt . Arra nincs sok értelme várni ,hogy majd csak elmúlik a szerelme a másik felé .Mi van ,ha nem ? Egyébként is tudnál úgy vele élni ,hozzá bújni ,mellé feküdni a hitvesi ágyba ,hogy ő már mást szeret ? Szerintem ne akard magad kínozni . Inkább te hozd meg a döntést ,mint ő sétáljon ki az életedből .Elhiszem ,hogy nehéz 20 évet lezárni ,aláírom . De van élet utána is ! Nekem olyan fura egyébként ,hogy írod ,otthon nincs problémátok ... Biztos o.O ??? Vagy csak te nem akarod észrevenni ,hogy valami nem klappol közöttetek .. elhiteted magaddal hogy a párod boldog melletted . Lehet próbálkozni újrahódítani ,hátha nem aludt ki még teljesen az irántad érzett láng .. újra lehet szítani ,de már korábban (is) kellett volna ,nemcsak akkor mikorra konkrétan kiderül ,baj van . Én kíváncsi leszek ,olvasni fogom hogyan alakul az életetek ..a legjobbakat kívánom ,bárhogy is alakuljanak a dolgaitok .
2014. okt. 5. 06:56
 4/22 anonim ***** válasza:
Egy évig folyamatosan hazudott.Soha többé nem fogsz bízni benne!
2014. okt. 5. 07:05
 5/22 anonim ***** válasza:
mar a kerdesben megvalaszoltad. szerinted nincs problema otthon. akkor minek a kerdes?
2014. okt. 5. 07:37
 6/22 anonim ***** válasza:
59%

Ha kufirc,igen.

Ha szerelem kötődés akkor meg úgyis ő fog elhagyni.

2014. okt. 5. 07:49
 7/22 A kérdező kommentje:
Saját bevallása szerint sem akar minket elhagyni, és nincs semmi problémája sem velem kapcsolatban. Szerinte jó a házasságunk, az átlagnál mindenképp jobb. Jól megvagyunk, szerinte is, így meg végképp nem értek semmit.
2014. okt. 5. 07:51
 8/22 anonim ***** válasza:
ha szerelem és nem csak puszta kaland részéről az a másik, akkor sajnos érdemes elgondolkodni a közös jövőn..
2014. okt. 5. 08:00
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

'' Szerinte jó a házasságunk, az átlagnál mindenképp jobb. ''

fuh most olyat nevettem xD marha jó lehet, főleg h egy éven át mást szeret.

2014. okt. 5. 08:27
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mit szeretne? Élni veled a hétköznapokban, és fenntartani a látszatot? Vagy csak a gyerek meg a vagyonmegosztás miatt nem akar válni? Esetleg kényelmes neki, hogy mosol és főzöl rá, de ha más kell, arra ott a szerető?

Nem értem. Mikor és hogyan derült ki? Hány éves a szerető? Ti hány évesek vagytok?

2014. okt. 5. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!