Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 20 év házasság után megcsalást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év házasság után megcsalást megbocsátani?

Figyelt kérdés
Egy éves viszony, szerelem, kötődés. Közben itthon nincs probléma, jól élünk.
2014. okt. 5. 05:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
Hagyjuk már ezt a biztos,hogy nincs gond otthon dumát! Ha a férfi fa..a feláll,lehetsz te akármilyen jó asszony,jó házassággal. Az új pi..a varázsa. Ennyi
2014. okt. 5. 09:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen házasságokat szokták felrugni:(

Én 1500 év után is kidobnám a férjem még egy eset után is, nem hogy egy év...

2014. okt. 5. 09:14
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
11 -es jó nagy hülyeséget írsz :D ... vagy legalább ne általánosíts !!! Lehet magadból indulsz ki .Engem speciel nem az ösztöneim irányítanak ,nem a nadrágomban hordom az eszem .. SZERETEM a nejemet és hűséges(!!!) vagyok hozzá . De ha nem szeretném,és vacakolna a házasságunk sem az lenne a megoldás ,hogy félrekufircolok !!!
2014. okt. 5. 09:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagnál mindenképpen jobb... :D Ezen jót röhögtem, már bocs. Egy éve csal folyamatosan, nem szerelmes beléd, és ezt nevezed jó házasságnak? Szánalom.
2014. okt. 5. 10:46
 15/22 anonim ***** válasza:

" Közben itthon nincs probléma"

Nálad mikortól van akkor probléma? Meg is érdemled, hogy szeretőt tartson melletted a férjed, ha ennyi önbecsülésed van.

2014. okt. 5. 11:18
 16/22 anonim ***** válasza:
13! Sajnos én ezt látom mindenhol. Vsn egy-két kivétel.. Na meg aki a kutyának se kell :-D
2014. okt. 5. 11:37
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hagyd el,de ha pl:megismerkedsz valakivel akkor nyugodtan kezdj viszonyt te is:-))

Ha tenyleg minden ok kozted es a ferjed kozott akkor nem lenne viszonya:-)))

2014. okt. 5. 13:07
 18/22 anonim ***** válasza:

Jó neki,hát persze hogy jó.Nyilván kedves vagy aranyos,neveled vagy nevelted a gyerekeket,dolgozol,vezeted a háztartást,főzöl,mi oka is lenne lelépni semmi...

Most te döntsd el neked elfogadható e ez a felállás,de ha maradni akarsz benne,az sem rossz megoldás ennyi év után,főleg ha sokat keres felesleges elhagyni,maximum ha megcsal akkor te is beszerzel egy szeretőt.Neked kell eldöntened,hol a határ.

2014. okt. 5. 13:16
 19/22 A kérdező kommentje:

Bocs, rosszul fogalmaztam talán. Közben itthon nincs probléma...ezt úgy értettem, hogy ezt leszámítva, eddig nem volt.

Azt mondja mi vagyunk a legfontosabbak neki. Nem tudja elképzelni nélkülünk. De szereti a másikat is. Én meg beleőrülök abba, hogy egy éve már mást (is) szeret, mást ölel, máshoz jár. Mind 40+ vagyunk.

2014. okt. 5. 18:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Ültesd le, döntse el, hogy mit is akar!

+

Gondolkozz el azon, hogy Te mit szeretnél? Két emberen múlik minden. Ha Te nem akarod, hogy a továbbiakban is így legyen, akkor változtassatok vagy Te változtass. Ez így nem állapot.

Ő mit szólna hozzá, ha neked is lenne valakid?

2014. okt. 7. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!