Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év házasság után megcsalást megbocsátani?
Az ilyen házasságokat szokták felrugni:(
Én 1500 év után is kidobnám a férjem még egy eset után is, nem hogy egy év...
" Közben itthon nincs probléma"
Nálad mikortól van akkor probléma? Meg is érdemled, hogy szeretőt tartson melletted a férjed, ha ennyi önbecsülésed van.
Szerintem ne hagyd el,de ha pl:megismerkedsz valakivel akkor nyugodtan kezdj viszonyt te is:-))
Ha tenyleg minden ok kozted es a ferjed kozott akkor nem lenne viszonya:-)))
Jó neki,hát persze hogy jó.Nyilván kedves vagy aranyos,neveled vagy nevelted a gyerekeket,dolgozol,vezeted a háztartást,főzöl,mi oka is lenne lelépni semmi...
Most te döntsd el neked elfogadható e ez a felállás,de ha maradni akarsz benne,az sem rossz megoldás ennyi év után,főleg ha sokat keres felesleges elhagyni,maximum ha megcsal akkor te is beszerzel egy szeretőt.Neked kell eldöntened,hol a határ.
Bocs, rosszul fogalmaztam talán. Közben itthon nincs probléma...ezt úgy értettem, hogy ezt leszámítva, eddig nem volt.
Azt mondja mi vagyunk a legfontosabbak neki. Nem tudja elképzelni nélkülünk. De szereti a másikat is. Én meg beleőrülök abba, hogy egy éve már mást (is) szeret, mást ölel, máshoz jár. Mind 40+ vagyunk.
Ültesd le, döntse el, hogy mit is akar!
+
Gondolkozz el azon, hogy Te mit szeretnél? Két emberen múlik minden. Ha Te nem akarod, hogy a továbbiakban is így legyen, akkor változtassatok vagy Te változtass. Ez így nem állapot.
Ő mit szólna hozzá, ha neked is lenne valakid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!