Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem sokat költ?
Az kiabál, akinek a háza ég.
Tuti nem csak cigire meg kávéra megy neki. Több mint valószínű, hogy sorsjegyre meg fogadásokra költi.
Tényleg gond van, de nem tudom mi pontosan. (Tényleg sokat költ, de csak a jövedelmetekhez képest)
Ami engem mérhetetlenül elszomorít, hogy egy embernek saját magára nem jut ennyi pénz egy hónapban. Amit költ az 1 kaja valami kifőzdében, fél doboz cigi meg egy sör. (de nem is biztos hogy kijön)
Slussz passz, ezért dolgozik. 1300-1500 ft/nap? Szerintem nagyon kevés. Ha tankolok elmegy ennek a havi kiadásnak több mint a fele. Nagyon nehéz ez. Ilyen élet elmegy 1-2 évig de utána a frusztráció a kilátástalanság lenyom mindenkit. A napi fél dobozból több lesz, a sörből is több fogy idővel.
Keressen jobban fizető állást, mert ezt nem fogjátok sokáig bírni.
Lehet kompenzál valami káros dologgal. Kaparós sorsjegyek, lottó, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!