Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek haragszik rám a férjem? Tegnap a barátnőimmel ittunk éjszaka mentem haza. Nagyon sokat ittam és lehánytam őt. És most alig szól hozzám. Annyira szegyenlem magam.26n
Figyelt kérdés
2018. márc. 1. 20:14
1/15 anonim válasza:
Próbálj meg kicsit a kedvében járni, kedveskedni neki, de azért sokáig haragudni emiatt szerintem túlzás (ha nem sűrűn fordul elő az ilyesmi).
2/15 anonim válasza:
Ez még a hányás nélkül is necces, ha érzékeny az ilyesmire. Ha pl. volt alkoholista a családjában, akkor simán lehet.
3/15 anonim válasza:
Én nő vagyok, de ha a párom így viselkedne, az nálam szakítást eredményezne.
Egy ittas ember gusztustalan!
4/15 anonim válasza:
En szerintem nincs ezzel baj. Ha buli volt, vagy jo volt a tarsasag es felontottetek a garatra, hat jajj istenem. Van ilyen. Most az a hanyas, nem nagy cucc. Megtortenik.
5/15 A kérdező kommentje:
Tudom h nem kellett volna annyit inni.
Már bocsánatot kértem is tőle
2018. márc. 1. 20:39
6/15 anonim válasza:
Az történik meg, amit hagysz, hogy megtörténjen. Felnőttként ilyesmit mondani kicsit gyerekes.
7/15 anonim válasza:
Majd megbékél, szard le inkább.
8/15 anonim válasza:
Én szakítanék veled, mert öntudatlanra hányásig inni magad undorító.
Ráadásul őt hánytad le... felnőttként ideje lenne úgy is viselkedned, és nem mint egy idióta hülyegyerek.
10/15 anonim válasza:
Komolyan ezért haragszik? :D Istenem..
Ha a férjed akkor azért ennél kicsit stabilabb lábakon kéne álljon az a kapcsolat.
Ilyen volt már nálunk is, sajnos egyszer-egyszer előfordul, de sose haragudott a vőlegényem, másnap mindig készített nekem egy jó adag húslevest. Én se haragudtam rá soha ha előfordult. Ne legyetek már ennyire komoly, rideg, karótnyelt felnőttek. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!