Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek haragszik rám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek haragszik rám a férjem? Tegnap a barátnőimmel ittunk éjszaka mentem haza. Nagyon sokat ittam és lehánytam őt. És most alig szól hozzám. Annyira szegyenlem magam.26n

Figyelt kérdés
2018. márc. 1. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon jó elvonók. :D
2018. márc. 2. 12:49
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

"Ne legyetek már ennyire komoly, rideg, karótnyelt felnőttek."

Te meg ne legyél ilyen gyerekes :)

2018. márc. 2. 13:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha megőrzöd a gyermeki lelked, sokkal vidámabban telnek a napjaitok. :)
2018. márc. 2. 13:26
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

13-as:

De a gyermekek mikor mentek jól bebaxni és utána lehányni a szülőket? :D

2018. márc. 2. 22:48
 15/15 anonim ***** válasza:

14es jelentem nekem 15évesen sikerűlt anyámék szobajába beesni es oda hányni.

Bar nem aktuális de, kinek mennyi árt meg. Pl én pasi vagyok,de a gyomrom gyengébb mint az agyam hamarabb hányok vagy megy a hasam mint öntudatlan legyek. Vagyis mindenre részletesen emlékszem és nem tudom legdurvább gátlásaim levetkőzni.

Ha a kérdező is ilyen meg elmegy. Bár 26évesen megtanúlhatná ha valami kicsit nem okés akkor kimegyek vagy viszek be lavort. Ha viszont öntudatlan es azért nem tud kimenni hányni,hát akkor bizony balhéznék.

Én csak egy szerintem jó nőt vennék el,jó nőkre buknak a férfiak részeg félig öntudatlan nőt láttam már hogy úgy megcuccoltak ....

2018. máj. 12. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!