Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a házasságon belüli magányon túllépni?
Ezen azt hiszem nem lehet túllépni, csak kilépni belőle. Nálunk is ez volt. Igaz, mi nem voltunk összeházasodva, de 16 évig voltunk együtt. És mi is eljutottunk odáig, hogy már nem tudtunk miről beszélgetni, csak a munkáról. 4 évig húztuk mielőtt tavaly nyáron külön váltak az útjaink. Úgy tűnik ennyi fért bele :-( Talán előbb kellett volna befejezni és azóta mindketten találhattunk volna már valakit.
48Ffi
Nem egyszerű.
Nő vagy férfi vagy?
Ha gondolod írj privátban./N.
Én a nő vagyok.
Tisztában vagyok vele, hogy mindketten elrontottuk a dolgot. Csak most már azon kellene lennünk, hogy minél szebben elválni egymástól. De ő azt mondta, jó ez így.
Csak mikor az alapvető dolgokban sem egyezünk, elég nehéz.
Én egy párterápiát tudnék javasolni,hogy ha le tudnál ülni a férjeddel ezt megbeszélni..már csak a gyerekek miatt is,meg ott ahol már annyi év van a párkapcsolat mögött,nem kéne csak úgy hagyni elveezni. Ha van még bennetek egymás iránt egy kis szikra is,akkor azt egy párterapeuta hátha fel tudná közöttetek lobbantani.
A nyitott házasságot pedig nem javasolnám a gyerekek végett,nem volna jó ha ezt hinnék normális viselkedési formának egy házasságban! Akkor inkább tanulják csak meg,hogy ami nem működik azt nem kell erőltetni és be is lehet fejezni.
Kívánom a legjobbakat!
28/N
Köszönöm a válaszokat!
Ő azt mondta, már nem szeret. Illetve akkor talán szeret, ha úgy viselkedek, egyébként nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!