Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek, hogy lehet elviselni egy hárpia feleséget?
Van egy nagyon jó férfi haverom,imádom tényleg. De azt látom,hogy ő a házasságában egy nagy papucs,az asszony mellett szegény megsem mer szólalni. Hamár ránéz egy.másik nőre kiveri az asszony a cirkuszt,mellette szerintem még nem is annyira szép.
Szerintetek,hogy tudja elviselni? Nem megalázó ez neki? Kérdezzek rá tőle?
60 te meg a nőnél is még szerencsétlenebb vagy,mivel tuti visszafogadtad a férjed,mivel egyedül ti életképtelenek vagytok...
Én csak szexelni akarok vele párat,nem összeházasodni vele...
J és nem vagyok kiéhezve csak kell ez a pasi.
Elmondanam,hogy tobbet keresek a ferjemne,es nem vagyok eletkeptelen...
Ellentetben a libaval,aki soha nem dolgozott,csak volt ket gyerek,es eltartotta a parja...neki jol jott volna beleulni a keszbe...
Ja,hogy neked csak szexre kell...
Arra van nem hazas pasi...de ha neked a mase kell,az teged minosit...
Amugy irtak neked a karmat...jobb ha hiszel benne.
Azt a ribixt is utolerte,igaz 7 ev mulva,a gerincet kellett muteni,ironikus,nem?32 evesen...faxa nem...?
Hát 68 akkor pasim sem lett volna ,de biztos igazad van,én is tudok rád mocskolodni a látatlanba,de nem süllyedek le a te szintedre. Ez is téged minősít..
Igen annyi női vonás van az asszonyba,hogy csicska,egy bejárónőnek van tartva...már ha eza női vonás
Most vagy van vmi veled szuletett lelki betegseged vagy csak ugyan ezt lattad vhol(pl. a csaldodban).
Te az az ember akinek soha nem jo semmi, senki es hamar ra is az adott emberre. Sz*r lehet igy elni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!