Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek, hogy lehet elviselni egy hárpia feleséget?
Van egy nagyon jó férfi haverom,imádom tényleg. De azt látom,hogy ő a házasságában egy nagy papucs,az asszony mellett szegény megsem mer szólalni. Hamár ránéz egy.másik nőre kiveri az asszony a cirkuszt,mellette szerintem még nem is annyira szép.
Szerintetek,hogy tudja elviselni? Nem megalázó ez neki? Kérdezzek rá tőle?
Kezdetben mind naivak vagyunk, az ártatlanság kora.
Aztán jól meg/elromlunk.
Ha ő mesélte neked akkor hülyeség rákérdezni, hogy nem megalázó ez neki? Miért kérdeznél rá arra amit már így is tudsz? :)
Amúgy simán lehet, hogy csak úgy akar befűzni, hogy sajnáltatja magát. A feleség meg azért 'hárpia', mert nem nézi jó szemmel, hogy a férje minden létező nővel kikezd.
"És,ha tetszik akkor mivan??! Semmi. "
Alapvetően tényleg semmi, csak icinykepicinykét elfogult vagy, és konkurencia a jelenlegi feleség, tehát minimum néggyel elosztom a véleményed. Simán lehet, hogy a pacák egy-két dolgot elmond neked, amit te magadban rögtön a válóokként fordítasz le, mert ebben reménykedsz.
Ne fűzz hozzá sok reményt, valamiért elvette azt a nőt, és valamiért nem kúrt még meg téged. De ha mégis megrakott volna, akkor se lennél több, mint egy szórakozás, mert továbbra is a "nem annyira szép hárpiához" megy haza, és eszébe sincs lelépni mellőle... Ne legyenek illúzióid, keress egy szingli pasast.
Na az ilyen "barátoktól", mint amilyen te is vagy, mentsen az ég.
Akkor esnél jól pofára, ha mégis elválna a feleségétől, de nem te, hanem egy másik nő kerülne képbe. Te meg maradnál a lelki szemetesláda.
Éppen most melegszel össze a kedves férjjel, aki a szokásos "boldogtalan a házasságom" csalit dobta be, te meg tövig be is kaptad.
Ahogy elnézem, nem véletlenül féltékeny a feleség, nagyon is oka van rá. Biztos lehetsz benne, hogy félrelépett már a pasi. Akkor se váltak.
Veled se tervez többet, csak beléd akarja verni. Ha neked ez bejön, akkor mássz rá, de legalább annyi gerinc legyen benned, hogy nem a feleségére köpködsz, miközben a puncilevét szopdosod a férje farkáról, mert attól ízletes. ;)
Nincs ezen mit szégyelni, sok kis ribinek ízik a foglalt a fütyi, egy patront megér, aztán mentek tovább.
Bezzeg veled milyen jól járna, ugye? ;)
Te mit tennél, ha az orrod előtt szedi fel a csajokat? Békés mosollyal becsúsztatsz egy kotont a zsebébe?
Kis naiv...
Ugyanez történt velem nemrég. Panaszkodott a nejéről,bevettem. Viszonyt kezdtünk. Kezdtem rájönni,hogy a fele sem igaz. Ignoráltam a hapsit mindenhogy.
Ne légy naív,bár mindenki a saját hibájából tanul legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!