Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek, hogy lehet elviselni egy hárpia feleséget?
Van egy nagyon jó férfi haverom,imádom tényleg. De azt látom,hogy ő a házasságában egy nagy papucs,az asszony mellett szegény megsem mer szólalni. Hamár ránéz egy.másik nőre kiveri az asszony a cirkuszt,mellette szerintem még nem is annyira szép.
Szerintetek,hogy tudja elviselni? Nem megalázó ez neki? Kérdezzek rá tőle?
Nagy valószínűséggel te többet is szeretnél ettől a pasitól, ezért szólod-szarod a feleségét, csak nem jön össze.
Hogy kerül ebbe a történetbe, hogy az asszony nem is szép?
A pasinak biztos tetszik, különben nem vette volna el.
Ne avatkozz az életükbe és az "imádott férfi haverod" helyett keress inkább egy független pasit, mindenki jobban jár.
"nagyon jó férfi haverom" "Mert velem teljesen máshogy viselkedik,megnyílik előttem,tökre boldog meg teljesen felszabadult."
Miért van az az érzésem, hogy te nő vagy, és rá vagy indulva a pasira?
Hát persze!
Hárpia a feleség, mert nem tetszik neki, ha a férjével ki akarnak kezdeni! Igen, az asszony a hibás, mert neked még külsőre sem tetszik! :D
Teljesen egyértelmű, hogy nő a kérdező, vagy egy meleg csávó!:)
És,ha tetszik akkor mivan??! Semmi.
Csak nem értem velem miért viselkedik máshogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!